Δεν ειναι ετσι.Σταματαω εδω,αν και σε ενα φορουμ τα μελη ειναι η ζωη του φορουμ και καλα κανουν και μιλανε οταν πρεπει να μιλάνε.
Απλα θεωρω κατινιστικο να πετας κατι για καποια ατομα και να μην εχεις το θαρρος να πεις ποια ειναι.
Οβερ εντ αουτ απο εμενανε.
Δεν τα ξέρεις καλά.
Δατς γουαι σου ξαναλεω.
Ειμαι εδω γιατι μου αρεσει.Αν δεν μου αρεσει θα σηκωθω να φυγω.Ουτε κατινιες ουτε τιποτα.Ετσι απλα
Οταν ανοιξεις μαγαζι φωναξε με να πουλησω νταβατζιλικι κ να κανω το αφεντικο.Θα χαρω πολυ.Κι εσυ απ’οτι καταλαβαινω το ιδιο…
Εγώ θα το θέσω αλλιώς. Κάθε καφετέρια έχει κάποιους “κανόνες” να το πούμε έτσι. Δε μπορεί ο επισκέπτης να μπει μέσα και να αρχίσει να επιτίθεται σε όσους αράζουν και πίνουν τον καφέ τους π,χ. Ή να αρχίσει να βγάζει τα ρούχα του ας πούμε στα καλά του καθουμένου. 'Η να ανέβει πάνω στο τραπέζι και να αρχίσει να εκφωνεί λόγους υπέρ της “χψ” κομματικής παράταξης. Ή να αρχίσει να ρίχνει απο το τραπέζι τα ποτήρια και τα πιάτα.
Μπαίνει. Βλέπει πως έχει η κατάσταση. Και αν δε του αρέσει, αν δει οτι δε του κάνει, φεύγει. Όσο μένει εντός της καφετέριας όμως, οφείλει να σέβεται το γενικότερο πλαίσιο στο οποίο ανήκει.
@ Σοφικ, την ίδια στάση έχει το mod team απέναντι σε όλους όσους κάνουν του κεφαλιού τους συνέχεια. Μίλα με τον ίδιο τον dark of the sun, αν δε το πιστεύεις. Σε τελική, φαντάσου, εδώ έχουμε user που έχουν σπαμμάρει ουκ ολίγες φορές, που δε γράφουν στη μουσική (παρά μια φορά στα τόσα), που δε συμμετέχουν στα ουσιώδη θρεντ, που κάνουν trolling, που έχουν κατά καιρούς επιτεθεί σε άλλους, και παρόλ’ αυτά, είναι ακόμα στο φόρουμ. Ε, δε γίνεται απο τη μια στιγμή στην άλλη ο άλλος να φύγει.
Παιδιά, μη το συνεχίζετε αν γίνεται. Δεν είναι εδώ ο χώρος γι’ αυτά στην τελική.
Δεν ειναι ετσι ομως.
Γιατι οι ποντοι εχουν στοχο!
Το πα και πριν εφαγε ποντο γιατι σπαμαρε στις εμεσενικες.
ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟΠΙΚ.
Δεν είναι - προφανώς - το σπαμ. Ας είμαστε λογικοί επιτέλους.
Είναι αυτές οι ατελείωτες “επιθεσούλες”, η μία μετά την άλλη. Το λέμε και “trolling”. Το να γράφει κάποιος κάτι και μετά ο άλλος να ειρωνεύεται. Και να του απαντάει. Και να του λέει μετά “λες μαλακίτσες”. Και να του απαντάει ο άλλος πάλι. Και να συνεχίζεται, επίθεση στην επίθεση, μπηχτή στην μπηχτή, επί 1-2 σελίδες ξέρω γω.
Είναι ανούσιο. Είναι κουραστικό για τους υπόλοιπους. Και δε το θέλουμε.
Τοτε γιατι δεν τρωνε μπαν οσοι ειρωνευονται τον παπαρδελα?
Ναι, έχουν υπάρξει πολλοί τέτοιοι. Αν δεν κάνω λάθος είσαι και συ ανάμεσα τους.
Πιστεύω ήταν αρκετά ξεκάθαρα όσα έγραψα. Δεν επιθυμούμε τέτοια στάση εδώ μέσα. Όποιος την έχει, αργά ή γρήγορα…
Όσες εξηγήσεις ήταν να δοθούν (απο την πλευρά μου τουλάχιστον) δόθηκαν. Καληνύχτα.
Ετσι τυχαια καποιοι την ειδαν μαγκες και κανουν επιθεσεις?
Συννενοηση δεν θα υπαρξει αλλα το ποσοι επρεπε να χαν φαει ποντους για σπαμ ειρωνειες και αλλα εινα τεραστιο θεμα.
Για μενα κανεις δεν θα πρεπε να τρωει ποντους για δυο τρεις ειρωνειες στην τελικη ποιος δεν ειρωνευεται?
Και ο καρβου που ναι μοντ πιο παλια μετα απο το μονιμο μου μπαν,ανοιξε τοπικ βασιλιαδες και πιονια οπου αφηνε να εννοηθουν ονοματα .
Δεν ειπε κανεις τιποτα ομως και λογικο γιατι δεν γινεται ενα φορουμ να λειτουργει απολυτα ΄΄σωστα΄΄.
Δεν ξερω πως να το κανω καταννοητο αλλα οι ειρωνειες τα σπαμ και διαφορα αλλα θα υπαρχουν σε αυτο το φορουμ οπως και σε ολα τα αλλα.
Και αμα θελετε να σταματησουν ας σταματησουν απο ολες τις πλευρες στην τελικη.
Εφαγε ποντο ο κρισπ γιατι ποσταρε για την σοβαροτητα του τοπικ με εναν ελαφρως ειρωνικο τροπο.
Ειμαι κι εγω ναι, ας φαμε ολοι μπαν, αλλα ολοι ομως, οχι οποιος “δεν τα χει καλα με τον ιδιοκτητη”.
Αλλιως μην το παιζουμε δημοκρατες, να τα λεμε σωστα τα πραματα
Καληνυχτα και σε σενα
Ρε σταματήστε τις βλακείες πια,αν έπεφταν πόντοι για αυτά που λέτε τολκι και φίλιππας (θα βάλω κι εμένα μέσα για παλαιότερα ειρωνικά ποστ προς λαροκα πχ) θα έπρεπε να είχανε(με) φάει μπαν προ πολλού.Πείτε κάτι που είναι αλήθεια στην τελική.
Δατς γουαη δε σε κατηγορω που δεν μπορεις να καταλαβεις καποια πραγματα.Ειναι καθαρα θεμα εμπειριων.
Οταν θα κανεις κατι δικο σου και το δεις να παει πολυ καλα,δεν θα θες να βρεθουν καποιοι που ετσι με το στανιο θελουν να στο καταστρεψουν ή να σου πουλησουν νταβατζιλικι
Εδώ έχω φάει πόντους επειδή χρησιμοποίησα υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τον Πιτσίλκα πλάκα μου κάνεις?
Είναι προφανές ότι κάποιοι είμαστε ανεπιθύμητοι στο φόρουμ για άλλους λόγους εδώ και πολύ καιρό και απλά αναζητείται η αφορμή. Εγώ προσωπικά έχω προκληθεί επανειλημμένα από moderator τις τελευταίες εβδομάδες ώστε να απαντήσω με προσβλητικό χαρακτηρισμό.
Έλλανορ το πρόβλημα είναι η δική σας στάση και αν συνεχίσετε έτσι το φόρουμ θα γεμίσει παπαρδέλες. Πρόβλημά σας βέβαια, εμείς και μπαν να φάμε θα βρούμε αλλού να σκοτώνουμε την ώρα μας…
All the best.
Παιδιά, από ότι βλέπω δόθηκαν οι εξηγήσεις και καταλάβατε πλέον και τι ζητάει το mod team από εσάς. Εφόσον δεν επαναληφθεί τα πάντα θα πάνε μια χαρά. Λιγότερο spam και trolling από όλους. Καληνύχτα
Κάρβου έχουν γίνει άπειρες τέτοιες συζητήσεις κι έχουν σβηστεί στο τέλος,να τις κρατάμε γιατί έχουν ενδιαφέρον παρακαλώ
Trolling -> δεν είναι απλά μια ειρωνία. Είναι μια συνεχιζόμενη κατάσταση, που διατηρείται σε μάκρος χρόνου, και δεν αφορά ένα μεμονωμένο ποστ, αλλά σελίδες συχνά ενός θρεντ. Και αφορά “κόντρες” ανάμεσα σε users. Πρέπει να καταλάβετε πως δεν είναι απλά η ειρωνία το θέμα.
Σόφι, ίδια στάση έχουμε απέναντι σε όλους. Απλά δε γκρινιάζουν όλοι το ίδιο, ούτε νομίζουν πως είναι στο επίκεντρο, αυτοί και κανένας άλλος.
Παίδες, όχι άλλες γκρίνιες ε. Δεν έχουν νόημα.
Σορρυ, εχεις δικιο, περιμενω περιοδο.
Ρε έλλανορ άσε τον τόλκι να γράψει τίποτα επ’αυτού,έχουν πραγματικά περισσότερο ενδιαφέρον τα δικά του ποστ απ’τις αερολογίες σου
Εγώ ξέρω ανά διαστήματα υπάρχουν όντως άτομα στο επίκεντρο. Αυτό το διάστημα απλά είναι η Σοφία, όπως και ο Therion που άρχισε να τρώει πόντους, η ντεξτερ παλιότερα κλπ. Είναι χαζό, γιατί βλέπουμε άτομα με ασυλία που ό,τι κι αν κάνουν δε παίρνουν ποτέ πόντο ;Ρ (παλιότερα κι εγώ ανάμεσα σε αυτούς). Από αυτά που διάβασα, μαλακία ο πόντος. Δηλαδή ξέρω γω, ο νταρκοφδεσαν γιατί δεν έχει μπαναριστεί;
Σίγουρα όχι επειδή είναι ξάδερφος μου. Δηλαδή ήμαρτον. Και ούτε μπορείτε να γνωρίζετε πόσους πόντους έχει, πόσες φορές τον έχω προτείνει εγώ για πόντο κλπ. Ασυλία κανείς δεν έχει, τουλάχιστον απ΄όσο μπορώ να γνωρίζω.