Κουτί Παραπόνων

Όχι, δε το λέω γι’ αυτό. Απλά σπαμμάρει κι αυτός ανελέητα εδώ και καιρό. Ασυλία έχουν και είχαν πολλοί :wink:

Επειδή ασχολούμαι αρκετά χρόνια με forum και έχω υπάρξει moderator σε αρκετά, ποιος σας είπε οτι επικρατεί η δημοκρατία στα forum?
Το λέω αυτό επειδή αναφέρθηκε πιο πριν.

Στην τελική οι moderator θα πάρουν οτι αποφάσεις θέλουν και δεν θα δώσουν λόγο σε κανέναν παρά μόνο στον υπεύθυνο του site.

Όποιος δεν γουστάρει μπορεί απλά να φύγει.

Υ.Γ. το ξέρω οτι ακούγεται λίγο επιθετικό αυτό που έγραψα αλλά δεν είναι έτσι. Δεν έχω καμία κόντρα με κανέναν μιας και δεν συμμετέχω ενεργά στα offtopic. Είναι απλά η αλήθεια.

Κι εγω εχω ασυλια κ το εχω ξαναδηλωσει.Τα λεμε καλα με μοντς (με τους μισους) και αντιμνς.Τα βρισκουμε στο προσωπικο ρε παιδι μου.Αλλα τους εχω δηλωσει οτι δε με καιει και τοσο αν φαω μπαν.Ενταξει ειπαμε δε θα χασω και το μεροκαματο.Τουλαχιστον θα το φαω κ θα το ευχαριστηθω
Αν ομως το φαω δε θα βγω να κλαφτω:

• γιατι καποτε ειχα ασυλια κ θα κανω την παπια
  • γιατι θα νιωθω ανεπιθυμητος
  • γιατι εχω αξιοπρεπεια

Όταν σας έλεγα γιατί κάνατε αυτούς μοντς…
Τι μας λες ρε φριδομ τώρα?Όλοι ξέρουμε ότι αντικειμενικά αυτό το παιδί έπρεπε να είχε φάει κάτι σαν μπαν.
Ο ένας εξηγεί το τρολιν και λέει τα δικά του τραυματικά επειδή δεν τον είχαμε ψηφίσει ωραίο,ο άλλος μας λέει δεν υπάρχουν ασυλίες.
Μπορώ να μιλήσω με έναν κανονικό μοντ παρακαλώ?
Κάρβου?

Δεν είναι θέμα αξιοπρέπειας. Αναξιοπρέπεια είναι να τιμωρείς κάποιον με λάθος μέσα :wink:

Ακριβως αυτο :wink::!:

Ο δαρκ σπαμάρει αρκετά, επισημάνσεις έχουν γίνει πάμπολες, και πόντοι έχουν πέσει, και κάποια στιγμή θα το κόψει το σπαμ με τον ένα ή τον άλλον τρόπο.

Αυτό που δε καταλαβαίνω είναι το εξής: Είναι φανερό πως μερικοί έχουν ξενερώσει/κουραστεί/βαρεθεί το φόρουμ. Απόλυτα κατανοητό. Φόρουμ υπάρχουν κι άλλα, μπορούν να πάνε εκεί, να φύγουν με αξιοπρέπεια όπως είπε και ο tolkki. Τόσοι χρήστες έχουν φύγει, και απο τη πρώτη και απο τη δεύτερη φουρνιά, πρόβλημα δε δημιούργησαν ποτέ. Anyway, αυτά απο μένα.

Πήγαινε κάνε έντιτ το ποστ σου που λέει ότι κανείς δεν έχει ασυλία γιατί στην είπε ο τόλκι λίγο πιο κάτω:p

@ rudolf

Σεβάσου τους mods. Εθελοντικά κάθονται και τρώνε τα σκατά σας και σας κυνηγάνε πίσω από κάθε τόπικ. Δεν υποχρεούνται από κανέναν. Το κάνουν γιατί θέλουν να βοηθήσουν το φόρουμ. Όπως είπες, έχεις κάνει κι εσύ πολύ trolling (κι όχι μόνο εκεί που είχες τα κότσια να πεις δημόσια πως έκανες) επομένως είσαι κι εσύ ένας από αυτούς της ασυλίας.

Οι mods μίλησαν πολύ σοφά και μίλησες με κανονικούς mods. Αυτούς που δεν κάνουν παιδιάσματα ή δεν κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους.

Το τόπικ κλειδώνεται και θα ανοιχτεί με κοινή δήλωση των mod. Ως τότε υπομονή

:lock:

Έλα ρε καρβου που οι μοντς μιλησαν σοφα.
Μην το χεζουμε το θέμα.
Εγω ρωταω κατι πιο λογικο γιατι δεν εξηγειται οτι δεν υπαρχει η ιδια αντιμετωπιση σε ολους τους χρηστες,δεν το κατηγορω ούτε το κατακρίνω αλλα μην μου πεις οτι αμα σπαμαρει ο νταρκ και σπαμαρει και ο κρισπ η καταληξη θα ναι ιδια.
Οποιος πιστευει οτι οι κανονες ειναι ιδιοι για ολους απλα δεν ξερει το φορουμ,γιατι οπως ειχες πει και συ καποτε,΄΄δεν γινεται να βαλω το ιδιο εύκολα πόντο σε σενα και στον ναιλιστ,γιατι ο ναιλιστ ειναι και τοσο καιρο και τον ξερουμε΄΄.
Τελοςπαντως μεριες δεν παιρνω γιατι πολλοι που σημερα ειναι αποδιοπομπαιοι τραγοι χτες ειχαν το συμβολο της ασυλιας,αλλα ετσι οπως βλεπω τα πραγματα διακρινω ενα αρνητικο κλιμα πρις καποιους χρηστες.
Τεσπα εγω τέλειωσα παω να γκρινιαξω στο τοπικ της παναθας.

Δικαστηριο ειναι το φορουμ για να εχουν ολοι την ιδια αντιμετωπιση ?

ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΩΝ.
Ελπιζω να γινα κατανοητος.

Αυτοι που παραπονιουνται τωρα γιατι δεν παραπονεθηκαν ποτε οταν ειχαν ασυλια?(το δηλωσαν και φορα παρτιδα ε)

κρίνουν, δεν κρίνουν με ίδια μέτρα και σταθμά οι moderators, η (δική μου) αλήθεια είναι πως η γκρίνια έχει γίνει επάγγελμα πλέον εδώ μέσα. δλδ ντάξει, με την πρώτη υφέρπουσα αφορμή, ΤΣΑΑΑΚ, τιναζόμεθα στον αέρα λες κι έχει γεμίσει με γκάζι το φορουμικό μας panic room.

μύγα chu-chu σας τσίμπησε?

ΚΟΥΡΑΣΗ.

Kλαιω…

Ειδες τι είπα.
Ειπα οτι πολλοι που ειχαν καποτε ασυλια τωρα δεν εχουν.
Δεν δικαιολογω καποιον αλλα το να δινεις αβαντα σε καποιον ειναι καπως.
Ασυλια δεν ειχα ποτε,αποδεδειγμενα κιολας(7 μπανς:lol::lol::lol:)απλα θεωρω μαλακια αυτο το παιχνιδακι με τους ποντους.
Ναι ρε ντουτ πολυ κλάψα χωρις λογο,το οτι με αυτον τον ρυθμο θα φυγουν 5-6 μελη απο το φορουμ στα αρχιδια σου ξερω γω.

Και μυαλο δεν βαζεις Δατς.
Τα μπαν που εχεις φαει δειχνουν οτι οι mods δεν συμφωνουν/γουσταρουν με το πως κινεισαι/εκφραζεσαι
στο φορουμ.

2 λυσεις.Φευγεις ή αλλαζεις.

Γιατι ημουνα επιθετικός?
Την προταση μυαλο δεν βαζεις δεν την σχολιαζω,κριμα ειναι …

ΑΑΑΑ να σαι καλα για τις λυσεις.
Να αλλαξω πες μου σε ενα πμ πως θες να μαι.

Ε ρε δατς.Δεν σου στελνω pm.
Eχεις φαει 7 μπαν ωραια ? Και τα 7 ηταν αδικα δηλαδη ? Δεν εκανες κανενα λαθος ?
Οτι δεν βαζεις μυαλο δεν βαζεις.Αν ειχες βαλει θα ειχες σταματησει
στο 1 μπαν.
Δεν θελω να αλλαξεις.Δεν με ενδιαφερει κιολας.Δεν ειμαι moderator στο rocking.
Και να ημουν δεν θα σου εκανα ban.

Θες δεν θες αυτες ειναι οι λυσεις.Δεν γινεται να αλλαξει ολο το mod team ή η νοοτροπια του και
ο τροπος με τον οποιο λειτουργουν/χειριζονται καταστασεις.

Μα μαλλον με δουλευεις.
Παραπονεθηκα τωρα για δικά μου αδικα μπαν?
Εγω σχολιασα την κατασταση που ειναι τοσο ευκολο να παρεις ποντο ξερω γω,δεν ειπα οτι εγω πηρα αδικα καποιον πόντο.
Και σε παρακαλω μην μου λες μυαλο δεν βαζεις,κριμα ειναι το 8.