Πάλι εμπάθεια με τους γαύρους?
και ναι και οχι στα παραπανω…ναι,συμφωνω τα περι μαλακιας ν κραζουμε καποιον σχετικα με την real ταυτοτητα του και αυτο που κανει…οχι,δεν συμφωνω τελειως στο οτι ο μακ που ανοιξε το τοπικ και εμεις οι οποιοι το στηριξαμε καναμε μαλακια, για το συγκεκριμενο ατομο…
γτ ουτε τοπικ θα ειχαμε ανοιξει,ουτε θα τον ειρωνευοταν ο καθενας,ουτε θα θελαμε τοσα ατομα να τον κραξουμε μεσω αυτου(γτ δεν ειμασταν μονο 3-4),εαν εδω και αρκετο καιρο ειχε φαει λιγο χερι…
Σπαμαρει 2 χρονια,0,5/3 του συνολου των ποστ του εχουν κατι να πουν,ενω το υπολοιπο 2,5/3 ειναι ειρωνιες,εμπαιγμος,μειωση οποιου εχει διαφορετικα γουστα απο αυτον,ενω ξεμπουρδελευει σχεδον παντα οποιο τοπικ δεν γουσταρει…
Απο την αρχη που τον ειχα κραξει,ποτε δεν του την ειχα μπει με σκοπο απλα να τον ειρωνευτω…μια μονο ματια να ριξει κανεις σε μερικα απο τα κατεβατα που του εσυρα ανα καιρους,παντα τον ρωτουσα και του ζητουσα μια λογικη απαντηση που θα μπορουσαμε εστω να διαφωνησουμε πολιτισμενα,διχως ειρωνιες και εμπαιγμους…
επειδη δεν ειχε ποτε τι να πει,εκανε ακριβως αυτο,δηλαδη ελεγε τις ελιτιστικες εξυπναδες του και χαιροταν…αρχισε τα γραφικα με τη Κρητη,χωρις κανενα λογο,χωρις να του εχω πει ουτε καν κατι αντιστοιχο ποτε και τα χρησιμοποιουσε σαν καραμελα σε καθε αντιπαραθεση μας-ο Θεος να τη κανει-(ε εκει ειρωνευομουν και γω προφανως)…και ειπε χοντρες μαλακιες ε!
Πηρε κανενα ποντο?εφαγε κανενα μπαν?Γιατι εγω συνεχεια εδω χαρωπο και ανετο τον εβλεπα…και αυτο το πραμα συνεχιστηκε 2 χρονια σχεδον…
καλοπροαιρετο τρολιν το εβλεπαν οι διαφοροι οι οποιοι δεν τους πηγαινε κοντρα και δεν τους γ@μουσε τα τοπικ τους…εμενα και μερικους ακομα,οχι μονο μας ξεμπουρδελεψε τοσες φορες αρκετα τοπικ μας,αλλα το συνεχιζε και αλλου,μονο και μονο για να μας τη σπασει(τραβατε στο τοπικ του Λοστ να δειτε τι πιπες καθετε και γραφει 1 χρονο τωρα)…
Ρηπορτ δεν τον εκανα διοτι αρχικα δεν γουσταρα το ολο σκηνικο με τα ρηπορτ και τις ρουφιανιες και επιπλεον επειδη του μιλαγα τις περισσοτερες φορες σαν ανθρωπος…(μαλλον η μεγαλη μαλακια μου)
Ομως απο ενα σημειο και μετα το πραμα γαμηθηκε…και τον ειρωνευομουν και τον εκραζα με το παραμικρο,γτ με ειχε κουρασει το ολο θεμα…ειδικα οταν βλεπεις οτι ενα ατομο που σε μειωνει και σε κραζει σαν πιθηκο ολη την ωρα,στην ‘πραγματικοτητα’ διαφερει ελαχιστα απο ολα αυτα που σουρνει στους αλλους…
(με την ιδια λογικη,ας μην ξαναμιλησουμε για το Ξηγα που μας ‘ψυχαγωγει’ καθημερινα και εχει και 23758 accounts εδω μεσα-τραβηγμενο αλλα…)
Αν σας φανηκε μαλακιαρα το τοπικ του,ας προβλεπατε πιο νωρις-γιατι εκανε μπαμ- οτι καποια στιγμη θα ετρωγε γερη γιουχα…εκατσε να την φαει ετσι(προσωπικα,δεκαρα δεν δινω για δουλεια του και αν τη χασει και παπαριες…ουτε απο χτες τον ξερω ουτε με νοιαζει…και αλλοι εδω μεσα ηταν ας πουμε ‘επωνυμοι’ και μια χαρα το προστατευσαν ή το εκμεταλευτηκαν-με τη καλη εννοια- υπερ τους)
οπωτε ναι,καλα κανατε και το κλεισατε,μλκιες ομως μην ακουω,αμα ειχε φαει το χερι π επρεπε να ειχε φαει καιρο,δεν θα γινοταν τιποτα…και αλλοι εχουν πηξει στη μαλακια εδω αλλα ειναι κλαιν…αντιθετως αλλοι τρωνε μπαν και ποντους για ψυλλου πηδημα(κυριολεκτικα σχεδον δλδ)…
Λουκ,ξερεις τι ατομο ειμαι και τι σχεση εχω με σχεδον ολους τους users που εχω γνωρισει εδω…ουτε ειχα ψηθει να κραξω κανενα τοσο ακραια στο παρελθον,ουτε ειχα βαλει ποτε κανενα στο ματι, ετσι απλα για να γελαω και να τον κραζω δημοσια…μια χαρα τα λεμε στο τοπικ μας με τα ταινιονια και οπου αλλου κατσει,μια χαρα κανουμε και καμια πλακα σε κανενα φορουμιτη κτλ…
αλλα οπως ξαναειχα πει,10 πραματα εδω μεσα μου αρεσουν…περναω καλα τον ελευθερο-και μη εννιοτε:p- χρονο μου,εχω γνωρισει αρκετους φιλους και μαθαινω/πληροφορουμε για αρκετα θεματακια που με ενδιαφερουν…δεν γουσταρω ενα τυπο που προσπαθει με επιμονη να μου το χαλασει αυτο…και επειδη ακριβως ξερω προσωπικα πολλα παιδια απο δω μεσα, δεν μπορουσα να τον γραψω στα παλια μου τα παπουτσια,ουτε οταν μου ελεγε ολα αυτα να μην του απαντησω…
και νομιζω πως το τημ των μοντς επρεπε απο πολυ νωριτερα να ειχε κανει κατι και οχι να καθετε να κατακρινει τετοιες κινησεις τοσο απολυτα…αν ειχε κανει και δεν το ξερω,τοτε τι να πω…ισως θα επρεπε να ειχε επιμεινει περισσοτερο…
τεσπα,σορυ σε οποιανου η ψυχικη ηρεμια ταραχθηκε:p(προφνως οχι εσενα awake,που χρωστας πολλες συγγνωμες απο δω και κει αμα θες να μιλησουμε καποια στιγμη σαν ανθρωποι)
:hippy: peace out!
Δηλαδή για να καταλάβω, το να κάνει κάποιος report είναι ρουφιανιλίκι αλλά το να ποστάρεις την ταυτότητα και τη φώτο ενός χρήστη, που ο ίδιος κατ’επιθυμία του δεν έχει δημοσιοποιήσει, δεν είναι ρουφιανιλίκι. Ειλικρινά, δεν ξέρω αν κοροϊδεύεις εμάς Λούπιν ή τον εαυτό σου. Και σιγά μη σου ζητήσω εγώ συγγνώμη που δε μπάναρα το χρήστη που δε γουστάρεις, επειδή είπε 500 φορές πως τα friends είναι μαλακία και έκανε πλάκα με την λεβεντομάνα Κρήτη (που δεν ήθελες να κάνεις ριπόρτ γιατί είνα ρουφιανιλίκι, αλλά να ρίχνεις μετά σε εμένα το βάρος για ποστς που δεν είδα είναι ώριμη και αντρίκια συμπεριφορά). Τις συγγνώμες ζήτα τες από εκεί που τις δίνουν. Από εμένα και οποιοδήποτε άλλο mod μη την περιμένεις.
Συγγνώμη οφείλεις εσύ από τους μοντς, που βγαίνεις και μιλάς εκ μέρους μας, διαδίδοντας ψέματα πως οι μοντς ψάχναμε αφορμή για να μπανάρουμε τον awake. Όπως είπες, 3 χρόνια είναι εδώ μέσα. Αφορμές μας έδωσε για να φάνε κι οι κότες. Το ότι δεν έχει μπαναριστεί είναι μάλλον η απόδειξη του ότι λες λόγια του αέρα.
Η ιστορία για άλλη μία φορά επαναλαμβάνεται. Όλοι νομίζουν πως από κάποιο σημείο και μετά πρέπει να τους παραδώσουμε και το κλειδί του φόρουμ, επειδή ποστάρουν αβέρτα. Και αυτό δεν πάει μόνο σε εσένα. Πάει και στον Μάκιντος που παρόμοια μαλακία την έκανε και στο facebook account του rocking. Και το διεγράψαμε και ζητήσαμε τα εκτός φόρουμ ζητήματα των χρηστών να μείνουν εκτός rocking. Και η απόδειξη του πόσο μας εκτιμάει και σέβεται την επιθυμία μας ο Μάκιντος (ναι, Unburnt, o Μακ είναι άνδρας) ήταν αυτό το τόπικ. Θλίψη και μόνο θλίψη. Μεγάλα και σοβαρά παιδιά είστε, καθίστε και σκεφτείτε τι κάνατε. Κι αν πιστεύετε πως ο awake έπρεπε να σταματήσει το σπαμ, σκεφτείτε 1) αν είναι δικιά σας δουλειά να τον τιμωρήσετε για το σπαμ και 2) αν η “ποινή” που επιλέξατε είναι ανάλογη των πράξεων του.
Αλλά φυσικά, το ξέχασα. Ένα φόρουμ είναι μόνο. Αρκεί να μη μας χτυπάει τον εγωισμό μας. Όταν τον χτυπάει τότε είναι πιο σημαντικό κι από τις δουλειές ή τις προσωπικές ζωές των υπόλοιπων χρηστών του.
Πολλά λέτε μωρέ. Τι κάθεστε και τα αναλύετε. Ένα κι ένα κάνουν δύο:
-Το θρεντ έπρεπε να κλείσει και καταλαβαίνετε όλοι το γιατί, απ’ ότι φαίνεται απ τα ποστς σας.
-Το να δημιουργείς τέτοια θρεντ ΔΕΝ είναι μέσο πίεσης για να βάλουμε “χέρι” ή να μπανάρουμε κάποιον χρήστη. Μόνο τα ρηπόρτς είναι.
Συνεπώς…
Ε καταλαβαίνετε, τέτχοια ώρα τέτχοια λόγια. Τέλος πάντων, όποιος χρήστης έπρεπε να φύγει θα είχε ήδη φύγει. Οι μοντς (οι υπόλοιποι, όχι εγώ, εγώ είμαι φλώρος) έχουν αποδείξει ότι μπανάρουν όποιον πιστεύουν ότι πρέπει δίχως δισταγμό. Αργκ.
Σοβαρά τώρα, το θρεντ ήταν χιουμοριστικό και ως τέτοιο το συμπάθησα. Μην προσπαθείς λουπέν να δείξεις ότι ήταν ένα μέσο διαμαρτυρίας έναντι στην άδικη και ανύπαρκτη δράση των μοντς για το φαινόμενο αουεηκ. Είναι αφελές και μόνο να το γράφεις.
Πωωω, τι έγραψα πάλι, να 'ναι καλά το ούζο.
Φιλιά.
6 το πρωί και περιμένουμε με αγωνία, ποπ-KORN και κόκα-cola την συνέχεια…
1.δεν ζητησα απο κανενα μοντ να μου πει συγγνωμη(λολ)
2.για το αν οφειλω συγγνωμη σε κανενα μοντ για τα ‘ψεματα’,γαμησε το,αστο τεσπα,γιατι θα χαλαστουμε…
3.Και για το αποπανω του Μανου,δεν εκανε κανεις τοπικ για να διαμαρτηρηθει μεσω αυτου στους μοντς…το εκανε επειδη ο awake μας ειχε σπασει τα @@,ειχε προκαλεσει και προσωπικα δεκαρα δεν εδινα για το ποιος ηταν και τι κανει…τωρα αν δεν επρεπε να γινει εξαρχης,εσεις ειπα μπορουσατε καιρο τωρα να μην το ειχατε οδηγησει σε αυτο το σημειο-ή στο οποιο σημειο anyway μπορουσα να φτασει…
5.Με τις προσωπικες ζωες κτλ…ναι,οντως μαλακια ειναι,υπερεβαλα και στο προηγουμενο ποστ λογω νευρων,αλλα και παλι,φορουμ,δημοσιο προσωπο,εμ,οκ…δεν τον εβγαλε κανεις στη TV,σε ενα φορουμ αναμεσα σε τοσα…τεσπα,πιο ψυχραιμα τωρα οντως ηταν μαλακια σαν τροπος ‘ανταπεδωσης’…και σε αυτο θα ζητησω συγγνωμη και απο τον ιδιο τον awake και απο οποιους ‘δυσαρεστηθηκαν’ ή χαλαστηκαν…ομως απο τον ιδιο,και παλι περιμενω πολλα περισσοτερα απο μια απλη συγγνωμη,γνωριζει…
(α,και για να νομιζεις οτι ο awake ειπε μονο τα friends μαλακια,ή εκραξε Κρητη και αυτα ηταν οι σοβαροι λογοι που με τσατισαν,δειχνει το ποσο καλη εικονα εχεις για το ιδιο το φορουμ…ομαδα δεν εχετε,ουτε του χρονου θαχετε,οπωτε ξεκολλα ligo απο κει και μπες και σε κανενα αλλο τοπικ να ριxνεις καμια ματια μια στις τοσες…αμα δεν ειδες,δεν πηρες χαμπαρι ή δεν σου ειπε κανεις,3 τελικα χρονια τωρα που ποσταρει οτι ποσταρει,ξερωγω,αστο το αθλημα…)
(το τοπικ ειχε ξερωγω 200 βιουζ και δεν ειδα κανενα να κανει ρηπορτ με τη μια ή κανα πιεμ ή οτιδηποτε να το σταματησει αμα τον πειραζε τοσο,παρα μονο οταν χωθηκε ο σαμαν…οσοι το παιζουν θιγμενοι και υπερανω τωρα,τα λεγαμε ε)
4.Ο Σαμαν ειχε δικιο και εκραξε το επιμαχο τοπικ,οπως και τελικα σε πολλα πραματα εχει επισης δικιο,καιρο τωρα…
κλαιν,καντε οτι θελετε,δεν ασχολουμαι ουτε με awake πια,ουτε με μοντς,ουτε μλκιες και παραπανονα…αρκετα ασχοληθηκα,μερικοι εδω ξερουν και αυτο μου αρκει…θεμα ληξαν απο μενα,φινιτο…
καλημερα
θα πω 2 πραγματακια,ηρεμα διχως εμπαθεια κ μετα νομιζω οτι πρεπει να παμε να δουμε μουντιαλ
Lupin
-------
Καταρχας να ζητησω συγνωμη απο τον lupin που του προσεβαλλα τον τοπο καταγωγης του. Δεν ειμαι τυπος που βαραει τον αλλο με εμπαθεια.Και ειλικρινα δεν ειχα καταλαβει οτι τον ειχε πειραξει τοσο.Ελαβα 2 pm του,κατανοησα καλυτερα καποια λαθη μου εδω μεσα.
Lupin συγνωμη φιλε.
Δεν θελω να εχω εριδες με κανεναν εδω μεσα.Ακομα και με τον λουπιν,και δεν το λεω για να κερδισω τις εντυπωσεις,βρισκω τον ολο τσακωμο μας ηλιθιο και ασκοπο.
Δεν μπαινω εδω μεσα ουτε για να τσακωθω,ουτε για να σπαω αρχιδια.Συγνωμη επισης σε οποιον αλλον εχω προσβαλλει εδω μεσα.Δεν εγινε συνειδητα,μιας και κατι τετοιο εμπεριεχει εμπαθεια(ειμαι πολλα πραγματα αλλα εμπαθης δεν ειμαι)
Το μονο που ηθελα για να κλεισει το ζητημα, ηταν να καταλαβουν οι lupin/makintosh/γρακχος ποσο λαθος ηταν το συγκεκριμενο τοπικ.Ο lupin το καταλαβε,μου εστειλε pm οπου μου ζηταει συγνωμη για το συγκεκριμενο μαλακισμενο τοπικ.Την δεχτηκα,κλεινει το θεμα απο την πλευρα μου.
Δε λεω,πως τωρα ειμαστε φιλοι γιατι μπορει ακομα να με θεωρει μαλακα.Ελπιζω να αλλαξει γνωμη.
Τεσπα,με lupin δεν εχω πλεον ουτε θεμα ουτε διαμαχη.Peace.
Γρακχος
-----------
Στο συγκεκριμενο τοπικ ,οντως εκανε μονο ενα ποστ.Θεωρω οτι ειναι κ αυτος τσαντισμενος που ειπα για τον τοπο καταγωγης του.Ζητω και απο αυτον συγνωμη για το τοτε σχολιο μου.Μου την ειπε,του την ειπα,παμε παρακατω.Δεν κραταω κακια.Ελπιζω κ αυτος το ιδιο.
Και γρακχε μην το παιρνεις ουτε ως κουτοπονηρια ουτε ψευτοανωτεροτητα ουτε τπτ τα pm που εστειλα σε σενα κ λουπιν που ζητουσα να κλεισουμε το θεμα.Τα pm που εστειλα σε σενα κ lupin τα εστειλα επειδη το βρισκω ηλιθιο 3 ευφυης ανθρωποι να ειναι σε ‘κοντρα’ λογω λεξεων και ηθελα να κλεισουμε αυτη τη διαμαχη
Τεσπα,απο την πλευρα μου θεωρω ληξαν κ το θεμα με γρακχο.Αν η συγνωμη μου δεν του αρκει ας κανει οτι του βγαινει απο την καρδια.
Mackintosh
--------------
Φουλ μαλακισμενο το τοπικ του.
Εμπαθες,κουτοπονηρο,‘κιτρινο’.
Πιο πολυ και απο τον lupin(που στην τελικη ειχε κ θεμα μαζι μου με το σχολιο μου για την καταγωγη του) περιμενα και περιμενω μια συγνωμη απο αυτον και οχι ενα κουτοπονηρο,κοτεικο σχολιο του στυλ ‘το θεμα το ανεβασα γιατι γουσταρα την εκπομπη’
Μεχρι να λοιπον να δει την μαλακια του και να την διορθωσει εχοντας τα αρχιδια να ζητησει συγνωμη σε καποιον που τον αντιμετωπισε με ‘‘κιτρινα’’ χτυπηματα κατω απο την μεση,εγω απλα τον αγνοω και δεν χαλαω αλλο σαλιο για παρτη του.
Αυτα.Οποιος δεν νιωθει καλυμμενος απο την απαντηση μου,ας μου απαντησει με Pm να μην πρηζουμε αλλο τα υπολοιπα μελη εδω μεσα.
Tο πόσο καλή εικόνα του φόρουμ και των υπόλοιπων τόπικ έχω (ή οφείλω να έχω), είναι δικιά μου υπόθεση. Το μόνο που έχω να πω είναι πως όποιος πει ξανά πως ο Ολυμπιακός δε θα έχει καλή ομάδα του χρόνου, θα του ρίξω 4 πόντους και θα δημοσιεύσω γυμνές φώτος από τη βάφτιση του
ΦΙΛΟΣ awake, πότε θα βγούμε για ποτάκι με την ξανθιά τελικά;
μου 'χες υποσχεθεί θα μου την γνωρίσεις.
paz mundial, hermanos y hermanas
τι συμπέρασμα να βγάλει ένας τίμιος χρήστης.
__Λίγα ποστ πριν ήμουν έτοιμος να γράψω πως δε θέλω να σχολιάσω τίποτα γιατί 1ον, νομίζω πως ό,τι είπα (κυρίως ότι ας σκεφτούμε τι φόρουμ πραγματικά θέλουμε να έχουμε για τους εαυτούς μας και ας πράξουμε ανάλογα) ισχύει ακόμα και 2ον δεν θέλω να στεναχωρηθώ και να στεναχωρήσω φίλους εδώ μέσα (και γιατί λυπάμαι τον Μάνο! Μάνο, χρωστάω εισητήρια για Cynic αν ξανάρθουν ή cd “Μηλόπιτα” αν βρω αντίτυπα! :D)
__Αλλά, μετά τα τελευταία, να πω πραγματικά ΜΠΡΑΒΟ για Lupin και Αwake, όχι γιατί έγιναν “φίλοι” (:p), αλλά γιατί με την τώρα συμπεριφορά τους και ανέβασαν το επίπεδό τους (π.χ. αυτό που είχε πει ο Σάμαν στον Λούπιν) και ισχυροποίησαν και οι δύο τα επιχηρήματά τους, βοηθούν και αποφορτίζουν το φόρουμ, αλλά και δίνουν παράδειγμα.
__Κυρίως όμως ήθελα να πω για τους mods. Ισως και επειδή έχω υπάρξει αλλού πριν από πολλά χρόνια (και μαλιστα μετά από ψηφοφορία των μελών και αυτό το λέω για να τονίσω ότι παρόλο που αυτοί με ψήφισαν χωρίς να το ζητήσω ΚΑΙ ΠΑΛΙ υπήρχαν παραπονάκια, ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ). ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. Καταλάβετέ το. Οι Mods (Μάνος, Κάρβου και Monte) έγραψαν ΕΞΑΙΤΕΡΙΚΑ πράγματα μέσα στα κείμενά τους, που ίσως ακούγονται “κάπως” σε πρώτη ανάγνωση, αλλά είναι τόσο μα τόσο σωστά και “πραγματικά”. Αν έχουν κάνει λάθη; ΣΑΦΩΣ και έχουν κάνει, ίσως και πολλά, το αν εμείς/εσείς όμως θα κάναμε λιγότερα, πραγματικά ΔΕΝ το νομίζω.
__Και κυρίως, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ όλοι εμείς για να κάνουν moderating και να βλέπουν ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.
__Ο Κάρβου αν γουστάρει μπορεί να διαβάζει μόνο το θέμα με τίτλο “πόσο πολύ ο Ολυμπιακός και φέτος”, εκτός αν οι υπόλοιποι θέλετε να υποστηρίξετε οικονομικά τις σπουδές του και να του γράφετε εργασίες για το διδακτορικό του…
__Αλλιώς, αν υπάρχει κάτι που σας ενοχλεί, ή προσπαθήστε να το λύσετε (νομίζω καλά τα κατάφερα με δύο μέλη αυτόν τον μήνα, και περισσότερο καλά ίσως τα καταφέραν και τα ίδια με μένα :p), ή να το προσπεράσετε, ή να ζητήσετε από κάποιον άλλον να το κάνει που είναι “η δουλειά του”, αλλα όχι και η δουλειά του.
__Ψάξτε τις καρδιές σας, [SIZE=“1”][σνιφ-σνιφκλαψ-κλαψ][/SIZE] . . . “the truth lies in rakomela”. 8) { :p:D:p: }
off-topic υστερόγραφο:
α) Λούπιν, έπρεπε να με είχες πατήσει -χαχαχαχα! Θα γλυτώνατε πολλές χιλιάδες λέξεις διαβάσματος σε κάθε πόστ! τα μέλη θα σου έστειναν άγαλμα!
β) Μπλίντιν… ρε, δεν έχεις γούστο ρε! είπαμε όχι όοοολες, αλλά, έλα παραδέξουτο, ο Ντορσέλ, ο Ρόκο, ο Seirinakis και πολλοί ακόμα θα έκαναν ουρά για να την κάνουν… (χοχοχο) “εξώφυλλο” σε dvd τους (χιχιχι) -προς Μπλίντιν φυσικά, χεχε
Για να κλεινει το θεμα και δωσουμε χωρο για νεους τσακωμους σε αλλους χρηστες
θελω να πω δημοσια τα εξης
Α) Σημερα παραδεχτηκα τον lupin γιατι μου απεδειξε οτι εχει αρχιδια(ωστε να ζητησει συγνωμη εκει που εχει φταιξει) ,σωστη κριση στο να μην κραταει μαλακισμενους εγωισμους και κακιες και καταλαβα πως ειναι ψυχουλα (και ας το παιζει βαρυ πεπονι εδω μεσα 8)) και με σκλαβωσαν 2-3 σημερινα πμ του
Β) Μεχρι χθες τον ειχα για πολυ μαλακα αλλα μετα τις ωραιες σημερινες εξελιξεις ενθεν κ ενθεν (ζητησα και εγω συγνωμη και παραδεχθηκα τα λαθη μου εδω μεσα) πριν απο λιγο συζηταγαμε που θα πιουμε κανα ποτο ωστε να σχολιασουμε την μαλακια που μας ειχε βαρεσει τον τελευταιο καιρο κ την λεγαμε ο ενας στον αλλο λες και ειχαμε κατι να χωρισουμε
Γ) Μπορει να του εχω πει μαλακιες εδω μεσα, μπορει να μου εχει πει μαλακιες εδω μεσα αλλα αυτο που διαχωριζει τους μαγκες και τους εξυπνους απο τους δαγκες και τους βλακες,ειναι η δυνατοτητα να αντιλαμβανονται τα οποια λαθη τους,να πετουν τον οποιο κακο εγωισμο τους και να αντικαθιστουν ενα χαλασμενο παρελθον με ενα υγιες παρον/μελλον.
Lupin εισαι ωραιος κ χαιρομαι που δεν κολλαμε σε εναν (μαλακισμενο) τσακωμο μεταξυ μας αλλα μπορουμε και κανουμε ρισετ σε παπαριες της (θερμης) στιγμης και να ξεκινησουμε απο την αρχη μια σχεση σεβασμου κ εκτιμησης.
Οποιος αλλος εδω μεσα αισθανεται οτι τον εχω προσβαλλει προσωπικα να μου το πει για να ζητησω συγνωμη.
Δεν μπαινω εδω για να χαλαω κοσμο και να χαλιεμαι αλλα για να περναμε ωραια κ να γουσταρουμε.
Κλεινω λεγοντας πως αποψε παραδεχθηκα με τα 1000 τον lupin και του βγαζω το καπελλο.
Εισαι ωραιος φιλε
__Χαχα, ρε τα έλεγα εγώ που σας έχω γνωρίσει και τους δυό ότι είστε τζιμάνια παιδιά. Τα έλεγα και ότι πρέπει να πάτε για ρακόμελα (Κάλχα και Αριστείδη σας έχω αφήσει χιλιόμετρα πίσω λέμε :lol:).
__Αλλά ως Πυθία σου λέω και στη συνάντησή σας να έχεις μαζί σου εκεί κοντά και τίποτα ανθρώπινα τείχη… :lol: :lol: :lol: :lol: (όχι ρε, μη μασάς, οι πραγματικοί Κρητικοί τιμούν τον λόγο τους, δε στήνουν παγίδες 8)).
awake, μπορείς να θεωρήσεις ότι είμαστε κι εμείς οι δυο ΟΚ!
Πρέπει να ξέρεις βέβαια ότι μέχρι και πριν λίγα λεπτά είχα κάποιες αμφιβολίες, αλλά ο Λουπέν με διαβεβαίωσε ότι εννοείς αυτά που έγραψες, οπότε πλέον δεν έχω λόγο να σε θεωρώ μαλάκα. Ό,τι έγινε έγινε κι ό,τι ειπώθηκε ειπώθηκε.
Απλά όπως είπαμε ε; Όχι άλλο spamming και trolling.
And thus I bury my axe of war
:hippy::hippy::hippy:
κάθε καλοκαίρι τα ίδια. ο ιούνιος ειναι ο μήνας της έντασης και ο ιούλιος ο μήνας της αγάπης… ωραία τα βρήκαμε όλοι τόσο άμεσα κ τόσο σύντομα, κ εγώ με awake μιλήσαμε κ συμφωνήσαμε
αγάπη λοιπόν
[SIZE=“5”]Unholy Κατίνες![/SIZE]
Λίγο gay η όλη φάση βέβαια αλλά δε βαριέσαι…
να μην εχεις καμια αμφιβολια.τοσο καιρο που μου την ειχατε σπασει δεν σας εγραψα ουτε λεξη.
τοσα κατεβατα δεν γραφονται για να φανουμε καλοι αλλα γιατι μας βγαινουν απο μεσα μας
οτι σου εγραψα το εννοω και με το καλο απο κοντα (οτ)αν συναντηθουμε θα δεις οτι δεν ειμαι οσο μαλακας νομιζε(ι)ς
all is well λοιπον ας αρχισουν ο χοροι
(awake αναβει την πιπα της ειρηνης)
:hippy:
Όλοι ξέρουμε πως στο παρόν θρεντ απαγορεύεται το σπαμ. ~ Μπλιμπλίκια τιμ ~