Κουτί Παραπόνων

ναι στο τελευταιο μου ποστ εβαλα και την δικια μου επιφανεια εργασιας

Όταν έρχονται 2-3 reports δεν είναι. Οκ καλό το offtopic και τα γελάκια αλλά υπάρχουν και κάποια όρια.

μην τον κάνετε μπαν όμως…
είναι συγκλονιστικός ο άτιμος…

ρε σορυ ξέφυγα,στο βαριεμαι…γιατι δεν τα μεταφέρατε?

αν με κάνετε μπαν,και μετα ανοιξω νεο ακαουντ με αλλο όνομα,με ξανακάνετε μπάν?

1. γιατι δεν ειμαστε εδώ να μεταφέρουμε την βλακεία του καθενός στο σωστό θρεντ. οταν αντιλαμβάνεσαι οτι κατι ενοχλεί, δεν το κάνεις. :wink:

2. αν σε κάνουμε μπαν, δεν προβλέπεται να γυρίσεις. :roll:

αρα με ξανακάνετε μπαν?δηλαδη…

Όχι. Την πρώτη φορά μπαν. Τη δεύτερη 2-3 φάπες. Την τρίτη σου φέρνουν ΠΑΡΕΑ.

Λέμε και καμιά μαλακία για να περνάει η ώρα που και που εε

Ενημερώστε όμως και τους άτυχους ρόκιν γιούζερς που δεν αντιλήφθηκαν το τζέρτζελο για το τι παίχτηκε.

:lol2::lol2::lol2:

:lol::lol:
ισχύει. Δεν μπορείς να λήψεις ούτε λεπτό από το pc

εξηγουσαμε τουλαχιστον τρια ατομα στον alex για το πως γινεται prtscn στον υπολογιστη .και αφου τελικα μας εδειξε την επιφανεια εργασιας του με φωτογραφια απο το κινητο,αρχισαμε να του λεμε για τα ορθογραφικα του λαθη

ολο αυτο ηταν περιπου 6-7 σελιδες

Καλά να πάθετε που του απαντάτε.

Πάω για βόλτα στην Αλεξάντερπλατς, φιλιά!

Σίριουσλι όμως αυτό το πράμα στο οφτόπικ σήμερα δεν υπάρχει. Σαν να βλέπω μια παρέα από μικρά δεσποινάκια (είχε και γενέθλια λέει χτες) να αλωνίζουν.

Κάντε κάτι να [SIZE=“5”]ΣΚΑΣΟΥΝ[/SIZE] επιτέλους.

Γεροπαράξενε :!:

Επειδη διαβαζω το φορουμ απο πανω προς τα κατω και ειμαι ακομα στο Groups & Artists
για πειτε τι συμβαινει…

Στο Βαριέμαι με το όργιο ποσταρισματος τις τελευταίες μέρες. Δε παίζει να μη το 'χεις πάρει χαμπάρι ;ρ

ε φτάσε στο οφτόπικ, κι όταν τελειώσεις το διάβασμα των σπαμ-ποστς θα’χεις κάνει γενειάδα.

Μια ευλογη απορια.

Ο alex1992 γιατι δεν εχει φαει μπαν ακομα?

Εκκρεμμεί το ΟΚ της τρόικας.:wink:

Ποιον ακριβώς κανόνα του φόρουμ παραβιάζει ο destroyer και κλειδώθηκε το topic για το κκε?

Θέλω τον κανόνα κι όχι το νομολογιακού τύπου επιχείρημα του κάρβου. ίσα ρε που επικαλείσαι και το δεδικασμένο του φορουμ…