Κουτί Παραπόνων

ναι μόντε οκ. Και που καταλήγεις? Που αποσκοπεί το επιχειρημά σου δηλαδή? Δε καταλαβαίνω.

Τουλάχιστον στον αγουεικ όταν του την έλεγε/λέγαμε κάποιος/καποιοι το καταλάβαινε κι έκανε μια μηδαμινή προσπάθεια να αλλάξει. Ο αλλός κάθεται και μου στέλνει μηνύματα για να ανοιξουν τα θρεντ που του κλειδωνουν

παμε παλι

αν καθε φορα που ζηταγε καποιος μπαν αλλου, θα ειχε μεινει στο φορουμ μονο ο βληδιν χιστορι

μπαν κατα παραγγελια δεν κανουμε

Η αλήθεια όμως είναι πως ο alex έκανε 90 ποστς μέσα σε 24 ώρες, με το 80% στο “Βαριέμαι”. Είχε φτιάξει 2ο account, υπάρχουν παράπονα από χρήστες γιατί ποστάρει ασταμάτητα δίχως να αφήνει άλλους χρήστες να κάνουν συζήτηση (έστω και στο Βαριέμαι). Εγώ του προτείνω να βρει κάτι άλλο να περνάει την ώρα του γιατί αν κάνει ξανά 90 ποστς στο Βαριέμαι, μέσα σε μια μέρα θα μας αναγκάσει να λάβουμε μέτρα. Γνωρίζει πως είναι στο όριο…

Ας του δώσουμε όλοι μαζί μια τελευταία ευκαιρία για να αποδείξει αν τον ενδιαφέρει η ροκ μουσική ή απλά το να σκοτώσει ώρες βαρεμάρας στο ίντερνετ. Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο μπεμπέτο, που λέει και ο μόντε

Ο Awake έχει κάποια χαρακτηριστικά που τον κάνουν ώρες - ώρες εκνευριστικό αλλά μεγάλο παιδί είναι, μπορεί να είναι πιο διακριτικός και όχι τόσο μαζικός στο σπαμάρισμα του. Από την άλλη ο Alex όταν καταντάει να είναι εκνευριστικός ακόμα και για τα δεδομένα του off topic πάλι καλά που δεν ασχολείται και με τα μουσικά πιο σοβαρά. Σπάμμερς υπήρξαν πολλοί(να πιάσουμε κάνα βάκιλο, Dead, That’s Why κτλ?) αλλά αυτό εδώ δεν έχει τελειωμό και είναι και εντελώς το ίδιο πράγμα μονίμως σα να σου βάζουν κομπρεσέρ 24/7 έξω από το σπίτι σου.

μοντε , μαθε μπαλιτσα :wink:

(που με συγκρινεις με το αρχι-τρολλ #-o )

[B]ΠΑΤΩΜΑ.[/B]

Εγώ πάντως ακόμα περιμένω να γίνει η moderation ημερίδα (με μπουφέ εννοείται) για να καταθέσω τις απόψεις μου.

Μιας και με έκανες quote, εγώ λέω πως ως μεγαλύτερος θα όφειλες να προσπαθείς να συνετίσεις τον εκκολαπτόμενο ροκά κι όχι να μας ζητάς να τον μπανάρουμε για να γκρινιάξεις για τα τόπικ που σου κλειδώσαμε.

Ας σηκώσει το χέρι όποιος πιστεύει πως ο Παπαρδέλας του σήμερα είναι ο Παπαρδέλας που πρωτομπήκε. Αν ο alex ηρεμήσει και καταλάβει πως λειτουργεί το φόρουμ, θα μπορεί να είναι κι αυτός μια χαρά μέλος. Αν εξελιχθεί σε despinaki, τότε δε θα είναι.

συμφωνω. να σε περάσουμε και απο συνεντευξη για τη θέση

αυτό να πάει στο “προτάσεις για το φόρουμ” και να ληφθεί σοβαρά υπ’όψιν παρακαλώ. :blues:

Οντόπι αυτό που λέει ο Καρβου. Σε πρώτη φάση ας κάτσει στο βαριέμαι ο μικρός, και άμα το ξεχειλώσει πάλι ένα μπαν για δυο-τρεις μέρες και μετά όλα μέλι-γάλα.

Πίνακας Ελέγχου->Edit Ignore List->Add A Member To Your List->Εντάξει

Problem solved και επόμενος!

καλή ιδέα

Για να είμαστε λίγο δίκαιοι το Ban δεν είναι λύση και το γεγονός ότι ο Alex εξηγείται πα να πει ότι δεν είχε καταλάβει και ο ίδιος πόσο εκνευριστικός γίνεται ώρες-ώρες. Ο Παπαρδέλας δεν ήταν το ίδιο πράγμα με τον Άλεξ όχι γιατί εξαρχής ασχολούταν με τα μουσικά(μη πω και περισσότερο από τώρα που έχει σοβαρέψει) αλλά γιατί το σπάμιν του δεν έσπαγε τόσο πολυ τα @@ όλων και πρόσφερε χαβαλέ. Σαν θρασάκιας ο Αλεξ έδειχνε ότι μπορεί να είναι μιλήσει σαν άνθρωπος και ας διαφωνώ μαζί του στο 99% οπότε το μόνο που περιμένουμε είναι να καταλάβει και ο ίδιος αυτά που του λέμε.

Α δε μιλατε για τον Yojimbo τελικα…

χαχαχα, σε ευχαριστώ, περιστασιακά με διασκεδάζεις. :slight_smile:

Παρακαλω.Παρομοιως.:slight_smile: Σιγουρα κι αλλοι σ ευχαριστουν για το γελιο που προσφερεις,αλλα μαλλον ειναι πιο ντροπαλοι.:oops:

#-o [B]Ο,τι να’νε[/B], όπως συνήθως, δεν άλλαξε κάτι. :lol:

Aλλαξε η ελληνικη γλωσσα.:lol:

trolling

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=1006640#post1006640

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=1006643#post1006643

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=1006638#post1006638

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=1006637#post1006637

ριπ κάνε ρηπορτ κ μην γεμίζεις το παρόν θρεντ παρακαλώ

Ελάτε τώρα ρε μαλάκες, γιατί σβήσατε τόσες σελίδες στο δείξε μου την επιφάνεια εργασίας, είχε γέλιο.