Μπορώ να μάθω γιατί σβήστηκε το ποστ μου στο θρεντ περί αστυνομικής βίας?
Δεν ήταν κόσμια η γλώσσα που χρησιμοποίησα? Προσεβλήθην κάποιος?
Ότι ετοιμαζόμουν να το πω. Μην καίτε τα χλωρά μαζί με τα ξερά
έφυγε μαζί με τα υπόλοιπα για οφφτοπικ.
Νομίζω ότι μια χαρά ον τόπικ απάντηση σε ον τοπικ παρατήρηση χρήστη ήταν
Που ακριβώς ήταν το οφτοπικ?
εγώ πάλι νομίζω διαφορετικά. το να αφήσω τον όποιο χρήστη να τον βρίζετε σε 200 σελίδες, είναι το μονο ευκολο, απλα μετά θα πρέπει να σβήνουμε 200 σελίδες. τα πολιτικα θεματα ειναι δυσκολα, τα αιματα αναβουν ευκολα κ έχουμε δει τι γινεται τοσες κ τοσες φορες. μην κάνετε κάθε φορά τους έκπληκτους, για ν αλέμε τα ίδια.
Ναι ρε μόντε, σβήσε όλους τους άλλους, η Altered δεν τον έβρισε πουθενά.
-
Οι moderators έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν τον τίτλο ενός thread και να το μεταφέρουν στη σωστή του κατηγορία, χωρίς προειδοποίηση. Επίσης μπορούν να κλειδώσουν ή/και σβήσουν κάποιο thread ή post, αν θεωρήσουν πως δε συνάδει με το ύφος του forum.
-
Μηνύματα spam σε θέματα υψηλού ενδιαφέροντος ενδεχομένως να διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
επανεφερα ενα ποστ της. over n out
Να λέω και ευχαριστώ που υπήρξε ένας Darthvader και συνέβαλε στην επαναφορά του ποστ.
Κρίμα πάντως να χάνεται η όποια αντικειμενικότητα, (γενικά αναφερόμενη) ποσώς μ’ ενδιαφέρει το ποστ, (δε χάλασα ιδιαίτερη φαιά ουσία), στην κίνηση εστιάζω.
Πραγματικά αναρωτιέμαι, αυτός ο ΚριςΠ τι θα πρέπει να γράψει για να φάει σβήσιμο;; Και εγώ θα έλεγα σβήσιμο [U]στην καλύτερη γι’αυτόν περίπτωση[/U]. Όμως απ’οτι φαίνεται ακόμα και το απλό σβήσιμο -το οποίο εγώ θεωρούσα αυτονόητο- είναι κάτι σαν άπιαστο όνειρο. Απλά τουλάχιστον να ξέρω, αν επιτρέπεται το βρίσιμο να αλλάξω τακτική, να το κάνω σαν τον ΚριςΠ, δηλαδή αντί να απαντάω όταν διαφωνώ με κάποιον να τον αρχίζω στα βρισίδια.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχουμε ρε φίλε, τη γνώμη μου είπα.
Κανονικά θα έπρεπε να υπερασπίζεσαι μέχρι θανάτου το δικαίωμά μου να σε λέω ηλίθιο.
Υπάρχει καποιος τρόπος να βγάλει το ΣΚΑΣΜΟ συγκεκριμμένος χρήστης?
Aπο την στιγμη που δεν παραβαινει καποιον απο τους κανονες οχι.
Δυστυχως για την υπομονη πολλων απο εμας καποιοι εχουν απειρο ελευθερο
χρονο…
ΠΟΟΟΟ ΠΕΣ ΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ
Ειλικρινα δεν εχω ξαναπαρακαλεσει (όχι μοντ, αλλά γενικά παρακάλια κάθως τον παρακολουθω) να φαει μπαν καποιος
+100000
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝ Κ ΤΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ , ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΤΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ Χ 1000
ΚΟΥΡΑΣΗ ΑΝΕΙΠΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ.
κ για τον αγουέηκ τα ίδια λέγατε πριν κάποιο καιρό.
:lol::lol::lol::lol:
δε τσιμπαμε αρχηγε μοντε , σαν να συγκρινεις τους floyd με τον μακροπουλο
λολ.
αστε τον να σας κανει το φορουμ πουτανα , το πολυ πολυ να αραιωσουμε κ απο κοσμο 8)
Ακόμα το λέμε, απλά κάνει πιο διακριτικό spam τώρα. Ο alex spamαρει σε offtopic topics, δεν ξέρω γιατί ενοχλεί αυτό. Εκτός κι αν θεωρούν τόσο σημαντικό το “Βαριέμαι…”
Άμα είναι να φύγεις θα αρχίσω να spamαρω και εγώ.
σοβαρολογώ πάντως
ρε παιδια οκ αρκει να μου το λέγατε,απλα νόμιζα οτι το οφφτοπικ ήταν για χαβαλέ και έτσι.Οκ στα αλλα τοπικ με τους ενφορσερ μπορει να το παραέκανα και το κόβω (απλα εχω πωρωθεί,δεν σας έχει τύχει),τεσπα,στο υπόλοιπο φόρυμ εχετε δίκιο.
Αλλα στο βαρίεμαι πχ γιατι μου την λέτε,για να λέμε βλακείες δεν είναι?
α και δεν είμαι τρολ ή σπάμερ,πραγματικά αν είναι να πιστέψετε κάτι πιστεψτε αυτό.