Mεταφερθηκαν στις Indie κυκλοφοριες στο Rockipedia.
Ντάξει στο “Τι CD αγοράσατε σήμερα” έγινε, δε γαμήθηκε και το πιο σημαντικό θρεντ του φόρουμ.
Prosatanic πάρε θέση. τώρα.
Εντάξει, δουλειά των μοντς είναι να μεταφέρουν τις συζητήσεις, χειρότερο είναι να έχεις σπασμένη την κουβέντα σε 2 θρεντζ. Επίσης, εξακολουθώ να μην βλέπω τα ποστς!
Γκρινια για την γκρινια σομν.
4 ποστ πισω ε.Ουτε καν μια σελιδα.
Iσχύει αυτό. Αλλά χθες ειλικρινά δε θυμάμαι πόσες φορές πάτησα στο θρεντ αυτό για να δω τί cd πήραν κάποιοι συμφορουμίτες (εσύ, somn, horror που σε κάποια ακούσματα σας δε μου είστε και αδιάφοροι) κι επεσα πάνω σε μία συζήτηση που δε με πολύ αφορούσε. Πασχουμε κι από τενοντίτηδα δηλαδή!
(κατα τ’ άλλα εννοείται ότι τέτοιες συζητήσεις δε (πρέπει να) σβήνονται)
Τι θα γινει με το search?
μια χαρα ειναι το σιρτσ (αν πας στην εξελιγμενη αναζητηση)
Ναι, advanced search πηγα να κανω αλλα οτι και να εβαζα δεν εβγαζε κανενα αποτελεσμα.Δε ξερω τι σκαλωματα τρωει.
δεν ειναι τπτ…καμια τελεια,κανενα κομματακι,κανενα τονο θα ξεχασες…(ΑΑΑΑθλιοοο)
Εκανα σερτς την λεξη bathory.Εβαλα και Bathory.
Εψαξα σε τιτλους θρεντ.Τιποτα
Εψαξα σε ποστ.Τιποτα
Ε ξερω γω, ξεχασα πως κανω αναζητηση.
Για bathory συγκεκριμένα σε μένα βγάζει 500 results (max) σε αναζήτηση σε όλο το post και 5 results σε αναζήτηση στους τίτλους των thread (στο advanced search). :-k
Το τέσταρα και γω. Και ισχύει αυτό που έγραψε ο Kourou
Τι διαολο.Ξαναδοκιμαζω.
edit
Τωρα εμφανιζει κανονικα.Πριν ειχε φαει σκαλωμα παντως.Ακομα και στο advanced δεν εφανιζε τιποτα.
Ισχύει πως σε κάποιον βγάζει αποτελέσματα και σε κάποιον άλλο όχι.Ή να βρίσκεις κάτι τώρα με search και σε δυο μέρες να μην έχεις καθόλου αποτελέσματα.Ομορφιά!
Μπαινω να κάνω παράπονα για το search και βλέπω τα ίδια παράπονα πριν. Σόρυ, αλλά νομίζω πως για το επίπεδο του φόρουμ, η μηχανή αναζήτησης είναι πάτος. Έχω βάλει 10 πράγματα σε entries του advanced, πχ Yob, και δε μου βγαζει ουτε ένα αποτέλεσμα.
To Yob είναι πολύ λίγα γράμματα και για αυτό δε σου βγάζει αποτελέσματα. Νομίζω με 3 γράμματα σου λέει πως η λέξη σου είναι too short
To χω βάλει συνοδεία με τις λέξεις όλων των δίσκων τους σε εντρυ, και με χρηστη νομιστεράκι που τους έχει αναφέρει παντού. Κι ούτε ένα αποτέλεσμα.
edit
σορυ δικο μου λαθος, σβηστε το ποστ
Πρέπει να υπάρχει ένα X στα δεξιά του (λογικά)