Οι mods δεν έχουν δικαιώματα πάνω στα σχόλια μέσω facebook. Ούτε για edit ούτε για delete. Εμείς είμαστε μόνο για ό,τι συμβαίνει στο forum. Θα ενημερώσω πάντως.
Thanks
Οι mods δεν έχουν δικαιώματα πάνω στα σχόλια μέσω facebook. Ούτε για edit ούτε για delete. Εμείς είμαστε μόνο για ό,τι συμβαίνει στο forum. Θα ενημερώσω πάντως.
Thanks
Γενικά, αν μπορεί να κοπεί εντελώς η δυνατότητα για σχόλια τόσο το καλύτερο και ιδιαίτερα για το σάητ.
+1
Συμφωνώ κι εγώ.
Βασικά είχα σκεφτεί να θίξω αυτό το θέμα πριν καιρό αλλά δίστασα μήπως χαρακτηριστώ πουριτανός ή δεν ξέρω τι.
Προσωπικά με ενοχλεί να βλέπω αρκετά συχνά βρισιές και διάφορους αστείους χαρακτηρισμούς κάτω από σοβαρά άρθρα, νέα, δισκοκριτικές κλπ.
Ωραία η κίνηση που έγινε με την προσθήκη δυνατότητας σχολιασμού από τους αναγνώστες αλλά μάλλον δεν δουλεύει και τόσο καλά.
Μιας και προφανώς δεν μπορεί να πέσει λογοκρισία στις εκάστοτε απόψεις, προσωπικά πιστεύω πως θα ήταν καλύτερα να επιστρέψει το site στα παλιά (χωρίς facebook σχολιασμό).
Αν θέλει κάποιος να πει τη γνώμη του υπάρχει το forum γι’αυτό το λόγο.
Γιατί δεν κλειδώνετε εντελώς το “Αγαπάμε #3”?
γιατί άμα μπει ο Ξήγας και δει τι γίνεται όταν ο Αντζελκράι Τ|-|Ν Π|Ν3|, τότε η ποινή για τη χρήση κάνναβης θα πάει στα 8 χρόνια ακατέβατα.
δεν είναι παράπονο άπλα στο θέμα στην αρχική σελίδα με το επερχόμενο dvd των [B]behemoth [/B]αυτό το trailer κολλάει περισσότερο…
Δεν ξέρω αν θα κλειδωθεί ή όχι το τόπικ, αλλά παρόλα αυτά, θα ήθελα να παρακαλέσω όλες τις πλευρές να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα και να μη ρίχνουν αναίτια λάδι στη φωτιά με περαιτέρω προκλήσεις στον χρήστη. Δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο, αφού δε θα λύσει κανένα πρόβλημα. Ίσα ίσα θα δημιουργήσει νέα. Θα παρακαλούσα το θέμα να μείνει από εδώ και πέρα αρμοδιότητα των mods και για ό,τι αφορά αυτή την κόντρα (ή τις επόμενες) από εδώ και πέρα να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω reports/pm.
Ή τουλάχιστον καθαρίστε το τελείως από το χθεσινό χάλι. Καταλαβαίνω πως τα δικά μου ποστ τα θεωρείτε οφτόπικ και τα σβήνετε, αλλά εξηγήστε μου ποιό το νόημα να μένουν από δω και κάτω:
http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=987794#post987794
χωρίς να βγαίνει κανένα νόημα και να απαντάνε σε διεγραμμένα και να είναι και οφτόπικ.
Κοίταξε να δεις πώς έχει κατ’ εμέ το θέμα.
Το αγαπάμε είναι ένα θρεντ με διάφορες βερσιόν ανα περιόδους, όπου όποιος ανοίγει μια καινούργια, επιλέγει χρήστες που για το Χ, Ψ λόγο τα γραφόμενά τους στο φόρουμ θεωρούνται αστεία, γραφικά ή οτιδήποτε. Εκεί μέσα μπορούμε να βρεθούμε όλοι μας, εσύ, εγώ οποιοσδήποτε και δε νομίζω ότι μέχρι στιγμής (συμπεριλαμβάνοντας και τα χτεσινά) έχει μπει κάποιος με κακή διάθεση.
Η ντεντμέμορις έκανε ένα ποστ με quotes του AngelCry και δεν βλέπω πραγματικά ποιος ο λόγος να σβηστεί κάτι τέτοιο. Ακόμα και το όλο σκηνικό μετά πλην ενός ή δυό χαρακτηρισμών δεν νομίζω ότι ξέφυγε απ’ τα όρια του χαβαλέ, ασχέτως αν μερικοί χρήστες πήραν στα σοβαρά τα ποστς του AngelCry (κακώς κατ εμέ).
Συνεπώς εγώ πιστεύω ότι τίποτα δεν έπρεπε να σβηστεί, άντε να γίνουν έντιτ αυτοί οι 1-2 χαρακτηρισμοί που είπαμε. Αλλά αυτή είναι μόνο η δική μου γνώμη, από κει και πέρα αν θέλετε να αποφεύγετε αυστηρά κάποια πράγματα τότε πρέπει να μην επιτρέπονται καν παρόμοια θρεντς (μπορώ να σου αναφέρω κι άλλα αν θες) γιατί πάντα κάποιος μπορεί να νιώσει ότι θίγεται. Βέβαια πλέον το οφ-τόπικ θα γίνει ακόμα πιο βαρετό αλλά τουλάχιστον θα αποφεύγετε πιο εύκολα καταστάσεις σαν τη χτεσινή (που ξαναλέω ότι διαβάζοντας του κανόνες του φόρουμ δεν είχε σχεδόν τίποτα το μεμπτό).
@ bleeding
Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που έμειναν. Χθες βράδυ επενέβησα γιατί αν δε το έκανα θα συνεχίζαν οι “διάλογοι” για αρκετή ώρα/ποστς και μερικά ποστς μου ξέφυγαν ή δεν πρόσεξα τι ακριβώς έγραφαν. Τώρα δεν έχω χρόνο για να διαβάσω όλο το τόπικ. Θα αναλάβει κάποιος άλλος μοντ να το κάνει κατά τη διάρκεια της μέρας και να το καθαρίσει.
Το δικό σου ποστ και αυτά στο τόπικ περί “μαστούρας” δε το διέγραψα ως οφ τόπικ, αλλά γιατί ξέρω πως ενοχλούσε τον χρήστη και ένιωσα πως έτσι όφειλα, για να αποκλιμακωθεί η κατάσταση.
@ ChrisP ( στα γρήγορα)
Ύστερα από επιθυμία της deadmemories διεγράφησαν τα ποστς της, η οποία επίσης ήθελε να δοθεί ένα τέλος στην υπόθεση. Για τους λόγους που αναφέρεις, χθες το βράδυ επέλεξα να μην πάρω πρωτοβουλία κλειδώματος τόπικ και απλά να προσπαθήσω να βγει εκτός συζήτησης η συμμετοχή του AngelCryGr που προφανώς δημιουργούσε πρόβλημα.
OK, δε γνώριζα, δεκτή η απάντηση.
όντως πρέπει να σβηστούν και αυτά γιατί δεν βγαίνει πλέον νόημα. όχι ότι χτες έβγαινε
εγώ είπα να τα σβήσουν, γιατί πίστευα ότι θα έληγε το θέμα. Επίσης, από ένα σημείο και μετά αποφάσισα να μη γράφω κιόλας, γιατί δεν έβγαινε νόημα και δεν υπήρχε συνεννόηση με το συγκεκριμένο χρήστη.
Τέλος πάντων, φέρω και εγώ (μεγάλο) μερίδιο ευθύνης για τον χθεσινό χαμό. Ίσως να ήμουν και υπερβολική, αλλά και η υπομονή έχει τα όριά της και αν ο άλλος κάνει … (βάλτε ότι επίθετο θέλετε) δηλώσεις όλη την ώρα και μιλάει μειωτικά για τους άλλους, θεωρώντας ότι είναι ο μοναδικός γνώστης των πραγμάτων, καταντάει κάτι παραπάνω από κουραστικός.
Επιπλέον, ο συγκεκριμένος δεν το έκοβε, αλλά συνέχιζε να βάζει λάδι στη φωτιά. Και συνέχιζε να είναι off topic και στο Thread για τον δίσκο των alter bridge και στο thread για τον δίσκο των kamelot και ήταν και προσβητικός απέναντι στους άλλους. http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=987756&postcount=92
υπάρχουν και πολλά άλλα παρόμοια ποστ, αλλά βαριέμαι τώρα να ψάχνω
Το ίδιο είχε γίνει και το τοπικ με τα best off, όπου μίλαγε με ύφος και μας έγραφε στα παλιά του τα παπούτσια και έκανε ότι ήθελε.
Δεν θα ξαναασχοληθώ μαζί του και τέλος από τη μεριά μου.
δεν ειναι παραπονο , απλα υποδειξη μαις κ δεν βρηκα αντιστοιχο θρεντ
[B]μπορουν οι τελευταιες 4-5 σελιδες απο το 'φημες για συναυλιες΄
να μεταφερθουν στο αντιστοιχο θεμα για τους bon jovi ?[/B]
δεν μπαινω για να διαβασω 5 σελιδες σερι για τον τζον αλλα για φημες συναυλιων που δεν εχουν ανακοινωθει ακομα
[B]καντε μια σκουπιστικη κ μεταφερετε τα ολα τα ποστ στο θεμα
bon jovi circle tour 2010[/B]
θενξ
η κουβέντα στο τι αγοράσατε σήμερα σβήστηκε ή μεταφέρθηκε κάπου που δεν τη βλέπω;
Anyone?
Αν μη τι άλλο, ήταν μια κουβέντα που είχε ένα κάποιο ενδιαφέρον.
Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι οι περισσότερες σοβαρές κουβέντες γίνονται όταν σε ένα θέμα τα πράγματα πάνε Off Topic έστω και αν ξεκινάει από Flame? Έγκλημα να σβήνονται τις περισσότερες φορές
link please?
http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=243&page=909
κάπου εδώ ήταν
Ναι, λάθος να σβηστούνε. Ένα μουβ στο indie/alternative thread ή κάπου κει χρειαζόταν.
Μια παρατήρηση όμως.
Όταν βλέπουμε ότι η κουβέντα ξεφεύγει σε [U]μεγάλο [/U]οφτόπικ, όσο ενδιαφέρον και να’χει, δεν είναι δύσκολο να γράψουμε "απαντάω στο άλλο θρεντ, ελάτε εκεί."
Δηλαδή ντάξει, ο χόρορ είναι ο χόρορ και είναι κουραστικός με το να βγάζει οφτόπικ για πολλές σελίδες τουλάχιστον ένα θέμα τη βδομάδα, αλλά δεν χρειάζεται να τσιμπάμε.
Ε άμα δηλαδή γίνει ενδιαφέρουσα οικονομολογική ανάλυση στο “πιο όμορφη ηθοποιός”, ε δε χρειάζεται να απαντάμε, πάμε στο αντίστοιχο θρεντ και αφήνουμε χώρο για να μπουν κώλοι και βυζά. Σιμπλ.
Thanks για το λινκ. Με την πρώτη ευκαιρία, εγώ ή κάποιος άλλος μοντ, θα τους ρίξει μια ματιά και ό,τι είναι για μεταφορά, θα μεταφερθεί. Κατά τα άλλα, προσωπικά συμφωνώ μαζί σου Bleedin, αλλά δεν έχω ελπίδες να γίνεται αυτό που προτείνεις. Το 90% των χρηστών προτιμάει να πατήσει quick reply, παρά quote > copy> paste σε reply post στο σωστό τόπικ και να απαντήσει εκεί.
εγώ το κάνω συχνά.
Ανεβάζει και το ποστ κάουντ και φαίνεσαι και πιο ΓΑΜΑΤΟΣ :blues: