Κουτί Παραπόνων

Ναι δεν είμαστε στην Αγγλία δυστυχώς, αλλά και πάλι λάθος κάνεις. Γίνονται πάρα πολλά λάιβ κάθε μήνα. Το αν οι “έξυπνοι” Έλληνες τα σνομπάρουν επειδή δεν έχουν μεγάλη ιστορία, δεν έχουν επηρεάσει τον Κιρκ Χάμμετ ή κάποιο μέλος τους δεν έτυχε να παίξει στους Σκόρπιονς και μαζεύουν 200 άτομα μόνο δεν μ απασχολεί καθόλου. Και μια απλή αναφορά στα λάιβ ντέιτ για τον Ροθ είναι υπέρ αρκετή.

Η αδιαφορία και η απαίτηση πάνε στο κουτί παραπόνων…

Δε συνιθίζω να γράφω στο φόρουμ πολύ συχνά, ιδιαίτερα αντιδικώντας με αναγνώστες, αλλά με κάθε σεβασμό στους υπόλοιπους θα ήθελα να απαντήσω σε κάοια θέματα στην astria την οποία ούτε γνωρίζω ούτε με γνωρίζει και έτσι θα μπορούμε να μιλήσουμε καθαρά “επαγγελματικά” όπως εξάλλου επιθυμεί. Μιλάω προσωπικά και δεν εκφράζω αυτή τη στιγμή παρά τον εαυτό μου.

1. Δε χρειάζεται “να βγούμε από πάνω” σε τίποτα. Είμαστε ήδη “από πάνω” μόνο και μόνο για τον τρόπο που διατυπώθηκαν οι όποιες ενστάσεις από κάποιους αναγνώστες του φόρουμ. Εκφράσεις του τύπου “έπεσαν οι μάσκες” και υπόνοιες ότι “σαμποτάρουμε” καλλιτέχνες (λες και έχουμε προηγούμενα μαζί τους ή μιλάμε για αντίπαλη ομάδα στο ποδόσφαιρο) ή διοργανωτές επιστρέφονται ως απαράδεκτες και υπό κανονικές συνθήκες δε θα έπρεπε καν να απαντηθούν. Κακώς ο Monte φιλοτιμήθηκε να απαντήσει και, φυσικά, όχι μόνο δεν εκτιμήθηκε αυτό αλλά δέχθηκε και επίθεση. Με λίγη ευγένεια παραπάνω πολλά θα είχαν λυθεί πολύ νωρίτερα.

2. Όσες φορές και αν εγκαλέσεις κάποιον για συγνώμη δεν αποκτάς δίκιο. Δε χρειάζεται να δικαιολογηθούμε σε κανέναν κι αν το κάνουμε καμμιά φορά είναι μάλλον για να προσπαθήσετε να καταλάβετε τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Φυσικά και αυτό αντιμετωπίστηκε με ειρωνίες σχετικά με τον “επαγγελματισμό” μας.

3. Για το προκείμενο υπάρχουν πιο αρμόδιοι από εμένα να σας πουν τις ακριβείς ημερομηνίες. Έτσι για για το γαμώτο δηλαδή.

4. ΔΕΝ είμαστε μηχανή προώθησης συναυλιών. Προσφέρουμε ενημέρωση όσο καλύτερα μπορούμε. Αν κάποιος κόσμος δεν έμαθε για τη συναυλία ή θεωρείτε ότι είχε λίγο κόσμο για την αξία του μουσικού ή ότι η προώθηση ήταν ελλειπής ΜΗΝ απευθείνεστε σε εμάς.

5. Μην προεξοφλείτε τα γούστα του καθένα. Μπορεί εσάς (κι εμένα) να μη σας (με) ενδιαφέρει τι κάνουν οι Priest ή αν θα διαλυθούν οι Evanescence ή οτιδήποτε άλλο, αλλά ενδιφέρει άλλους. Όχι τίποτα άλλο αλλά κάποια πράγματα είναι και μετρήσιμα.

Υ.Γ. Σε τι πράγμα είσαι επαγγελματίας και τι ακριβώς κάνεις καλά; Επειδή το ανέφερες, όχι τίποτα άλλο

το κακό φίλε είναι το κοιτάτε μόνο τις συμπεριφορές των άλλων και όχι την δική σας! αυτο είναι το πρόβλημα με εσάς! και οι όροι “επαγγελματίας” κτλ χρησιμοποιήθηκαν με αφορμή μία ολόκληρη συζήτηση. αφού πληρείτε τις προδιαγραφές του “επαγγελματία” τότε δεν υπάρχει λόγος να τσαντίζεστε! λογικό, έτσι?!
Ελλιπής ενημέρωση υπήρχε! Ότι και να λέτε! και το ξέρετε καλά, και το παραδεχτήκατε κιόλας! (να μην ξαναποστάρω τα ποστ σας, τα ξέρετε). τώρα για δόλο, δε νομίζω οτι χρησιμοποίησα αυτό τον όρο. Ότι είπα τοέίπα ανοιχτά κι καθαρά, χωρίς υπονοούμενα.
Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι να υπάρχει σεβασμός στους μεγάλους καλλιτέχνες! Θα έπρεπε να μας λέτε και “ευχαριστω” που επιλέγουμε το site σας για να ενημερωνόμαστε. και σε μας το φαν κλαμπ και στους άλλους χρήστες του φόρουμ σας! Αυτό δεν καταλαβαίνετε! Ότι εσείς, όπως και ολοι καλλίτέχνες, ‘ζείτε’ χάρη στους οπαδούς, αντίστοιχα και τους αναγνώστες σας! και αντί αυτού τους βρίζετε και απο πάνω! Όχι ρε φίλε! Αυτό δεν το ανέχομαι και ντροπή σου! Όσο για το karja (τι να πω…πάλι ντροπή σου?) δεν θα αναλωθώ να σχολιάζω βλακείες ούτε θα πάρω προσωπικά φυσικά μια τέτοια γραφικότητα… κράτα την karja σου και κάνε την ότι θες! και βρίζε τους αναγνώστες του site σου! και μου λες μετά οτι μιλάμε και για αντιεπαγγελματισμό άδικα…

Δεν έχω να πω κάτι άλλο

14 Οκτώβρη - Ενημέρωση του rocking.gr από τη διοργανώτρια εταιρεία για τις ημερομηνίες του Uli Jon Roth.
16 Οκτώβρη - Προσθήκη του live date στην ατζέντα του rocking.

24 Οκτώβρη (μια βδομάδα πριν τη συναυλία!) - Αποστολή του δελτίο τύπου από τη διοργανώτρια εταιρεία στο rocking.gr.

Συνεχίστε :slight_smile:

PS: Συνπολέμιε Cozy, πότε επιτέλους θα μας ενημερώσεις για το πως προφέρεται ο “Roth”;

ναι, αλλά οι Judas Priest πότε σου ανακοίνωσαν πως θα κάνουν μεγάλη περιοδεία και πότε το έβαλες?

Δε μας τα λες όλα kourou και βλέπω πως κάνεις πλάτες στους Judas… :stuck_out_tongue:

Αναγνώστες δεν έχω βρίσει ποτέ. Γενικά δεν βρίζω άλλους ανθρώπους. Είμαι cool άνθρωπος, ξέρεις kyuss και τέτοια πράγματα. Την βλακεία όμως δεν την αντέχω…Πάλι καλά που δεν έχεις να πεις κάτι άλλο και προσωπικά εύχομαι να μην ξαναγράψεις στο φόρουμ και να μην ξαναμπεις στο site. Ποτέ! :stuck_out_tongue:

Θα ξαναμπεί… για να διαφημίσει το επόμενο πάρτυ του φαν κλαμπ. Η το επόμενο λάιβ των Σκορπιονς και Σια.

Συμφωνώ! Γιατι μερικοί εδώ μόνο ευγενείς δεν είναι? και για να ξεκινήσουμε καλά, σε μένα θα αναφέρεστε για πράγματα που είπα, και όχι σε ότι λένε όλοι οι υπόλοιποι επίσης δυσαρεστημένοι αναγνώστες σας! Και αυτό να το προσέχετε πολύ!
Δε θεωρώ ότι είστε από πάνω με τέτοια προώθηση που έγινε για αυτό το Live. Είναι κακό να την «ακούει» κάποιος, και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο λόγο.
Μεγάλη δυσκολία αντιμετωπίσατε για να ποστάρετε ένα νέο ή μία συναυλία στην ατζέντα σας?? Συγνώμη, αλλά αντιεπαγγελματικό είναι να βγάζετε προς τα έξω ότι για το site δουλεύει μόνο ένα άτομο, το οποίο όταν λείπει ή δεν μπορεί, το site μένει στάσιμο! Εδώ δε μιλάμε για διαγωνισμούς κτλ που σαφώς δε μπορεί ένας απλός συντάκτης να βάλει ανεξέλεγκτα, μιλάμε για ένα μεγάλο νέο το οποίο δεν υπήρχε καν στην ατζέντα σας! Και το οποίο οφείλει αυτός ο συντάκτης να ποστάρει, αν είναι σωστός!

Όσο για τον Ροθ ο συντάκτης που κάλυψε τη συναυλία μπορεί να σας πει καλύτερα ότι το Fuzz ήταν γεμάτο! ΤΟ ίδιο και το Principal! Στο Ροθ έγινε τρομερή προώθηση από την εταιρεία που τον έφερε. Προώθηση που δεν είχε γίνει ούτε για τη Madonna! Δεν σας τα λέμε επειδή δε μάζεψε κόσμο και περιμέναμε να τον μαζέψει από εσάς. Ίσα ίσα, χαμός έγινε!

Όσο για τους Priest να το πω για 3η φορά μήπως το καταλάβετε επιτέλους: Αυτό που είπα είναι ότι μεγαλύτερη αξία έχει για τους Ελληνες να μαθαίνουν για τις συναυλίες στη χώρα τους, και μετά για εκείνες του εξωτερικού! Δε μου λέει κάτι να μου μιλάτε για συναυλίες του εξωτερικού και όχι για εκείνες στην Ελλάδα! Αυτό είπα! Έγινα σαφής τώρα?

Όσο για τον επαγγελματισμό μου, το αναφέρατε εσείς πρώτοι? Δεν είμαι υποχρεωμένη να σας πω, γιατί όπως ανέφερα και πριν δεν έχω να σας αποδείξω τίποτα. Εδώ είμαι μια απλή αναγνώστρια όπως όλοι και οφείλετε, όπως όλους, να με σέβεστε. Αλλά αν με βρίζετε και με προσβάλλεται το ίδιο θα κάνω και γω.

Μπορεί να μη συμφωνώ μαζί σου, αλλά τουλάχιστον έχεις τρόπους, όχι σαν μερικούς άλλους εδώ μέσα? Και για αυτό το λόγο είναι σεβαστές και οι απόψεις σου.

Δηλαδή δεν σου αρέσουν οι Judas Priest ???

Μακάρι nihilistνα μπορούσες και συ να φέρεις στά πάρτι τέτοιους καλλιτέχνες! κάντο πρώτα και μετα μίλα! Μπορείς?? Άντε λοιπόν!

Όσο για την “βλακεία” όπως σε ανέχομαι εγώ zouglau ετσι θα με ανεχτείς και συ. Και μάθε να μιλάς καλυτερα! Για το δικο σου προφίλ, εσενα βλάπτει η κακή εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, όχι εμένα. εγω δεν θα ασχοληθώ με τις γραφικότητές σου.

και σταματάω εδώ να ασχολούμαι. Αν κάποιος έχει να πει κάτι ουσιαστικλό αντί να ειρωνεύεται, θα ξαναασχοληθώ.

Διαβάζουμε ό,τι μας συμφέρει ή έτσι μου φαίνεται; :roll:

ΤΟ ίδιο και το Principal! .[/QUOTE]

Wrong.Δυστηχώς μισοάδειο ήταν. Ακόμη και με τα σκαμπό να πιάνουν την μισή αρένα φαινόταν ότι ήταν μισοάδειο. Ακριβώς πόσοι ήταν δεν μπορώ να προσδιορίσω γιατί ήμουν μπροστά και κέντρο…Έφτασα εκεί στις 8 και νόμισα ότι αναβλήθηκε η συναυλία.

δεν αντέχω άλλο! #-o αυτό κατάλαβες πάλι εσυ??? Με δουλεύεις μάλλον… αλλά θα το ξαναπω για τελευταία φορά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις: Μου αρέσουν, αλλά παίζουν στο εξωτερικό και ΌΧΙ στην Ελλάδα!!! με ενδιαφέρει να μαθαίνω πρώτα για τα νέα της Ελλάδας! Δε νοείται ελληνικό site να μην γραφει για τις συναυλίες στην Ελλάδα και να γράφει αντ’αυτού για τις συναυλίες στο εξωτερικό! αυτο ειπα. το καταλάβαμε? αν όχι ρώτα κανέναν άλλο. Μου φαίνεται απίθανονα μην το χει καταλάβει κανεις! μάλλον εσυ δεν θα καταλαβες καλά κάποιο σημείο

άκου το painkiller θα σου αρέσει…

:roll::roll::roll::roll::roll:

Wrong.Δυστηχώς μισοάδειο ήταν. Ακόμη και με τα σκαμπό να πιάνουν την μισή αρένα φαινόταν ότι ήταν μισοάδειο. Ακριβώς πόσοι ήταν δεν μπορώ να προσδιορίσω γιατί ήμουν μπροστά και κέντρο…Έφτασα εκεί στις 8 και νόμισα ότι αναβλήθηκε η συναυλία.[/QUOTE]

Εγώ εφτασα στις 9.00 και γινόταν χαμός στο ταμείο, ουρά είχε! Μην ξεχνάς ότι το principal δεν είναι fuzz, χωράει 2.500 άτομα! και είχε πάρα πολύ κόσμο! μόνο μισοάδειο δεν ήταν! μάλλον δεν πρόσεξες καλα. Μισοάδειο ήταν και το fuzz στις 8 γιατί τότε άνοιγααν οι πόρτες! δεν πάνε όλοι να στήνονται 2 ώρες πριν τη συναυλία. και αλήθεια, τι ώρα άνοιξαν οι πόρτες στο principal?? γιατί αν άνοιξαν 8 δε δικαιούσαι να λες οτι ήταν μισοάδειο, ενώ η συναυλία άρχιζε 2 ώρες μετά, λογικό έτσι? εγω που ήρθα αρκετά μετά, γινοταν χαμός απότι είπα

Ορίστε…Ποιος είναι ο γραφικός τώρα??Ε??? Scripta Manent…

Α γεια σου!

Αμα δεν ήταν το φαν κλαμπ από πίσω ούτε ντόρος θα είχε γίνει ούτε τπτ.

Μη το λες. Από τη Μαντόνα είχε καλύτερο promotion :stuck_out_tongue: