Η αναφορά σε άλλο αναγνώστη έγινε επειδή τον ονομάτισες (δις) και με την σημείωση ότι “καλά τα είπε”.
Επιμένω ότι ΔΕΝ είμαστε μηχανή προώθησης συναυλιών. Τσάεκαρε τις ημερομηνίες που πόσταρε ο Kourou. Τι σφάλμα κάναμε; Και δεν είπα ότι είμαστε από πάνω" για το λόγο αυτό. Είναι απλά θέμα συμπεριφοράς.
Σχετικά με την “δυσκολία” ανταπόκρισης σε παραπέμπω ξανά στις ημερομηνίες. Μην πιάνεσαι από τα λόγια του Μόντε που απλά δεν γνώριζε με κάθε λεπτομέρεια τα πώς και τα πότε. Παραμένουν ορθά τα λεγόμενά του πάντως, και αν αυτό αποδειχθεί στο μέλλον ότι καθυστερεί την ενημέρωση του site θα διορθωθεί. Επιμένω όμως ότι ΔΕΝ ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Κατάλαβα την ένστασή σου για τους Priest αλλά διαφωνώ. Πρώτον γιατί αναφέρεσαι σε διαφορετική στήλη του site (νέα /συναυλίες) και δεύτερον γιατί η ενημέρωση για τον Roth υπήρξε.
Ευχαριστώ για τη φιλοφρόνηση αλλά δυστυχώς (δεν το λέω ειρωνικά) δεν μπορώ να πω το ίδιο για σένα. Και αυτό ήταν που από την αρχή με πείραξε. Είσαι πολύ επιθετική και πολύ “υπεράνω” χωρίς λόγο. Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να την “βλέπουμε” κάπως (να το συζητήσουμε αυτό όσο θες - με ψυχραιμία και χωρίς επιθετικότητα όμως) αλλά και οι ανγνώστες δεν είναι υπεράνω κριτικής.
Εν τέλει, κατά την άποψή μου, η όλη διαφορά δημιουργήθηκε γιατί απλά ανήκετε σε μία μερίδα του ελληνικού ροκ κοινού που “ζούσε και ανέπνεε” για αυτή τη συναυλία (και μαγκιά σας) αλλά δυσανασχετείτε που δεν αντιμετώπισαν και οι άλλοι τη συγκεκριμένη ως κάτι το εξαιρετικό. Άποψή μου, μπορείς να τη δεχτείς ή να την απορρίψεις.
Να φέρω ποιους, σε ποια πάρτυ και γιατί? Μάλλον είσαι σε σύγχηση είσαι μου φαίνεται.
Επειδή τρέχει το κακόμοιρο το γερόντι από δω και από κει μπας και βγάλει κανά φράγκο και πιει και κανά τσάμπα ποτό δεν σημαίνει ότι κάνατε και κανά κατόρθωμα.
Φέρτε μου στο επόμενο σας πάρτυ τον Lemmy να σας παραδεχτώ.
Σας έστειλαν και οι Priest Δελτίο Τύπου βρε karvou??:? Όχι! Απο το site τους το είδατε!
και μην πεις οτι δεν το ξέρατε για τον Ροθ, γιατί αυτό το τόπικ έχει ανοιχτεί εδώ και μήνες! και μάλιστα ανοίχτηκε πρωτού το ανακοινώσει η εταιρεία. Ανοίχτηκε επειδή το site του Ροθ (ότι πιο 'έγκυρο, έτσι?) ανέφερε για τη συναυλία! δεν μου λέει κάτι το πότε σας έστειέ η εταιρεία Δελτίο Τύπου, απο τη στιγμή που το γνωρίζατε μήνες πριν αλλά για κάποιο λόγο το σνομπάρατε!
Βρε καλή μου κοπέλα, το έχουμε γράψει πόσες φορές (ακόμα και σε αυτό το thread) ότι δημοσιεύονται ΜΟΝΟ συναυλίες που έχουν ανακοινωθεί από κάποιον promoter. Γιατί να κάνουμε κάποια εξαίρεση για τον Roth; Επειδή είναι του club σας;
Το φαν κλαμπ έκανε πολύ καλή δουλειά! Αλλά δεν έβαλε γιγαντοαφίσες σε όλη την Αθήνα στις στάσεις των λεωφορείων κτλ κλτ ας μην τα ξαναλέω… αν εσυ αντιπαθείς την εταιρεία για κάποιο λόγο, μου είναι επίσης αδιάφορο , απλά να μην λέμε και ότι να 'ναι… Βοήθησε όμως πάρα πολύ! και μπράβο στπυς ιδρυτές του και στα υπόλοιπα μέλη που βοηθήσαμε και μεις όσο μπορούσαμε γράφοντας στα φόρουμ κτλ
Σοβαρα ρε παιδιά, είχε η madonna τέτοια προώθηση? Μονο ένα σποτι στον Antenna το οποίο δεν πλήρωνε καν η didi, αλλά η Cosmote που ηταν χορηγός! τα είδατε και μονοι σας. Βεβαια η μαντόνα είναι μια καλλιτέχνιδα που θα κάνει σολντ άουτ όπου και να παίξει, σε μεγάλα στάδια. Αλλά η μονη προώθηση που είχε ήταν μέσω της Cosmote!αυτό εισέπραξα εγώ
Απλά να πω, σαν παράδειγμα, ότι οι Bellrays (τους γουστάρω και για αυτό το θυμάμαι, υπάρχουν πολλά παραδείγματα) είχαν ανακοινωθεί και από την εταιρία που θα τους έφερνε εδώ, στο site της. Δεν έστειλε όμως Δ.Τ. Κάτι θα ήξερε γιατί ακυρώθηκε τελικά.
Anyway, το εξαντλήσαμε. Λέω να πάω να δω μπάλα. Για οτιδήποτε τα λέμε αργότερα…
Έστω ότι χωράει 2500 και επειδεί το μισό του 2500 είναι 1250 και τόσους δεν είχε με τίποτα τίποτα μισοάδειο ήταν.
Το ότι όντως χωράει πολύ παραπάνω κόσμο ( και το έχω δει και γεμάτο χωρίς σταντ και τραπεζάκια και με γεμάτους και τους εξώστες) δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι μισσοάδειο. Ειδικά επειδεί είναι μεγάλο φαινόνταν και πιο άδειο.
Astria και η συναυλία brant bjork έχει ανακοινωθεί εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν έχει ανέβει στα live dates ούτε υπάρχει κάποιο νέο. Και στο φόρουμ μας γίνεται λόγος και σε myspace sites έχει ανακοινωθεί. Στο rocking δεν έχει μπει. Είναι ίδια περίπτωση. Δεν είναι εμπάθεια , έτσι δουλεύουμε. Μπορεί να το αλλάξουμε αλλά μέχρι τώρα έτσι γίνεται καλώς ή κακώς.
Δεν το είπα για να σε γλείψω ή να σε καλοπιάσω. Δεν το έχω αναγκη και το καταλαβαίνεις αυτό. Ουτε το είπα για να πεις το ίδιο για μένα. λυπάμαι όμως παρόλα αυτά που δεν βλέπεις τα λάθη των υπολοίπως και τους υποστηρίζεις τόσο πολύ, άδικα!
όσο για τις ημερομηνίες, παραπάνω έδωσα την΄απαντησή μου όπως θα δεις… Δεν ειμαι υπεράνω. Ο Ροθ μάζεψε πολύ κόσμο και όλοι εξτασιάστηκαν. και δε μιλάω μονο για οπαδούς, αλλά και για reviews σε άλλα site, forums κτλ. Γιατι δεν είμαι γραμμένη μονο στο ρόκιν. αυτα έχω να πω και τις απαντησεις μου τις έχω δώσει σε όλους
Δεν το είπα για να σε γλείψω ή να σε καλοπιάσω. Δεν το έχω αναγκη και το καταλαβαίνεις αυτό. Ουτε το είπα για να πεις το ίδιο για μένα. λυπάμαι όμως παρόλα αυτά που δεν βλέπεις τα λάθη των υπολοίπως και τους υποστηρίζεις τόσο πολύ, άδικα!
όσο για τις ημερομηνίες, παραπάνω έδωσα την΄απαντησή μου όπως θα δεις… Δεν ειμαι υπεράνω. Ο Ροθ μάζεψε πολύ κόσμο και όλοι εξτασιάστηκαν. και δε μιλάω μονο για οπαδούς, αλλά και για reviews σε άλλα site, forums κτλ. Γιατι δεν είμαι γραμμένη μονο στο ρόκιν. αυτα έχω να πω και τις απαντησεις μου τις έχω δώσει σε όλους
Ένα μονο πείτε μου, αλλά απαντηστε ειλικρινά: πόσοι απο σας που καταδικάζετς το Live ¨η τον καλλιτέχνη ή το προμόσιον ή το φαν κλαμπ κτλ κτλ και γράφουν εδώ παρακολούθησαν τη συναυλία¨γιατι να δεν την παρακολούθησαν είναι ανούσιο να μιλάτε για αυτή και να λέτε οτι ο κόσμος δεν ξετρελάθηκε ενώ έγινε πανικός. λογικό έτσι?
εγω απο αλλού το έμαθα για τη συναυλία, δεν το κρύβω, δεν υπάρχει λόγος. Το οτι γράφω στο φόρουμ είναι επειδή μου αρεσει,αλλά γράφω και σε άλλα φορουμ όπως είπα και πριν. Αλλα΄ακριβως για αυτο το λόγο μιλάμε τόση ώρα. Επειδή δεν έγινε ενημέρωση απο το site σας το οποίο υποτίθεται ότι είναι μεγάλο, ετσι? Ειναι αδικαιολογητο να μενει πίσω απο νέα. Αν είστασταν της πλάκας δεν θα ασχολούμασταν καν.
και να ξαναθυμήσω , γιατι συνεχίζετε να με ρωτάτε, αυτά που είπα πριν:
Δεν υπονόησα κάτι τέτοιο! Όσο για τα λάθη των άλλων, θα σου πω ότι όντως η κουβέντα εκτροχιάστηκε από κάποιο σημείο και μετά. Αλλά κατάλαβε και εσύ ότι δε μας έκανες (ή κάνατε, βάζω και τον SSS) απλώς μία παρατήρηση. Θίξατε τον επαγγελματισμό μας και τις προθέσεις μας συλλήβδην, χωρίς καλά καλά να προλάβετε να ακούσετε τον αντίλογο και τις (πολύ βάσιμες) ενστάσεις. Ε, κάποια αντίδραση ήταν αναμενόμενη.
Λοιπόν. Επιεδή θα χάσω τα πρώτα γκολ της Πανάθας (:p) λέω να σταματήσω εδώ τη συζήτηση…
το rocking.gr ως όφειλε στους αναγνώστες του, είχε την συναυλία του Roth, στις ημερομηνίες που προανέφερε ο kourou (χοντρικά ένα μήνα πριν - βαριέμαι να ψαχνω), στα live dates του. όποιος ήθελε μπορούσε να ενημερωθεί από εκεί
το rocking.gr περνάει τα δελτία τύπου που του έρχονται, ως νέα. αυτή είναι κ η χρησιμότητά τους. αν ένας διοργανωτής δεν στείλει δελτίο τύπου, εμείς δεν το περνάμε ως νέο.
το rocking.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποφασίζει μόνο του, τι θα περάσει ως νέο, κεντρικό ή μη.
το rocking.gr δεν έθιξε κανένα χρήστη του forum κατά τη διάρκεια αυτής της συζήτησης
όλοι κρίνονται από τα γραφόμενά τους, τον επαγγελματισμό τους και τη δουλειά τους. εμείς δίνουμε απαντήσεις κάθε μέρα, απαντάμε σε ότι προκύπτει και δεν κρυβόμαστε πίσω από nickname.