Κουτί Παραπόνων

Καλό βράδυ και σε σένα προσεχώς νεοσύλλεκτε!

Ουφ.αυτο

Το οτι μπήκαν αφίσες του Roth στις στάσεις λεωφορείων και όχι σε banner ξέρω γω, δεν συνεπάγεται ούτε με κανα κοσμοϊστορικό γεγονός, ούτε με κάτι κατ’ανάγκη τόσο απαραίτητο πια ώστε να γίνεται όλος αυτός ο ντόρος.
Τα χουμε πεί κατ’επανάληψιν. Μεγάλος καλλιτέχνης, πρώην μέλος μιας πρώην μεγάλης μπάντας, καταπληκτικός κιθαρίστας. Ντάξει, δε γίνεται ένας διαδικτυακός τόπος να περιστρέφεται γύρω από ενα δελτίου τύπου ή ένα event.
[SIZE=“1”]
Και τέλος πάντων [αν και άσχετο], αυτή η πλύση εγκεφάλου με Scorpions και ό,τι έχει να κάνει με αυτούς κάπου καταντάει πιο βαρετή και από ματς της Εθνικής Ελλάδος.[/SIZE]

Α,οκ δεν το ειδα και βασικα δεν εχω μπει ποτε στην συγκεκριμενη ενοτητα και υποθετω οτι ειναι κατι που αφορα πιο πολυ εσας παρα εμενα.
Η συναυλια θα πηγαινε καλα οπως και να ειχε και δεν υπηρχε λογος να μην παει καλα,ομως εσεις απο την πλευρα σας θα επρεπε με ωηφαλιοτητα να κανετε την αυτοκριτικη σας.Αυτη ειναι η γνωμη μου.

Η Ενότητα αυτή υπάρχει για να γίνονται παράπονα από τους αναγνώστες. Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί πιστεύεις ότι δεν κάνουμε την αυτοκριτική μας. Και όπως έχει ήδη γραφτεί το live υπήρχε στα live dates και εκτός αυτού προωθήθηκε και στο φόρουμ το ρόκινγκ.

διάβασα 50 ποστς και νόμιζα για λίγη ώρα πως το φόρουμ είχε πέσει σε ατέρμονη λούπα κ εμφανίζονταν συνέχεια τα ίδια ποστς μπροστά μου 8O. το να γράφεις δέκα φορές το ίδιο πράμα δεν σε κάνει πιο πειστικό, αντιθέτως.

αν ο άλλος δεν καταλαβαίνει αυτά που λες, αναγκαστικά θα γράψεις και θα ξαναγράψεις τα ίδια. Γιατί, όπως είναι κουραστικό να διαβάζεις τα ίδια, το ίδιο κουραστικό είναι να παρερμηνεύουν και τα λόγια σου και να τα χρησιμοποιεί ο καθένας όπως τον βολεύει! Ελπίζω να σε κάλυψα ‘dude’ και να μην ξαναχρειαστεί να με βάλεις στον κόπο να ξαναγράφω

αν ο άλλος δεν καταλαβαίνει αυτά που λες, αναγκαστικά θα γράψεις και θα ξαναγράψεις τα ίδια. Γιατί, όπως είναι κουραστικό να διαβάζεις τα ίδια, το ίδιο κουραστικό είναι να παρερμηνεύουν και τα λόγια σου και να τα χρησιμοποιεί ο καθένας όπως τον βολεύει! Ελπίζω να σε κάλυψα ‘dude’ και να μην ξαναχρειαστεί να με βάλεις στον κόπο να ξαναγράφω

αν ο άλλος δεν καταλαβαίνει αυτά που γράφεις, να στο πω απλά, χέστηκες :stuck_out_tongue: (με το συμπάθιο κιόλας). εκτός και αν παίζεται κάνα παιχνίδι εντυπώσεων εδώ μέσα, δεν έχει νόημα να γράφονται συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. γράφεις μία φορά τη γνώμη σου, ξεκάθαρα και με επιχειρήματα και άντε να χρειαστεί να κάνεις κι ένα ποστ για να απαντήσεις στα replies που δέχτηκες. από κει και πέρα, δεν βλέπω κάποιο νόημα. το ότι η επανάληψη είναι η μανούλα της μαθήσεως δεν ταιριάζει και πολύ στους ιντερνετικούς διαλόγους.

ψ. και δεν αναφερόμουνα μόνο σε σένα, δεν είσαι η μόνη που έχεις κάνει 10 ποστς παρόμοιου περιεχομένου στις προηγούμενες σελίδες.

ψ2. δεύτερο κ τελευταίο ποστ :p.

1. Η όλη κουβέντα ξεκίνησε όταν ένας χρήστης το atomo133 κατι τετοιο μπήκε πριν λίγες μέρες και είπε οτι δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ η συναυλία του Ροθ. Δεν ήταν από το φαν κλαμπ, ούτε τον ξερουμε ουτε τον γνωρίσαμε ποτέ. Αυτό σας τιο λέω για να κάνετε την δική σας κριτική για το πως χειριστήκατε το θέμα, γιατί εμείς απο το φαν κλαμπ είμαστε κοκκινο πανί εδω μεσα επειδή ξέρουμε να αναγνωρίζουμε τους καλλιτέχνες με επίπεδο, και δεν θεοποιοιώ τον “Ozzy” όπως ανέφερε κάποιος ότι έπρεπε να κάνω, ούτε λέω «για φοράδες στα αλώνια» ή “σιγά το ωά” για έναν τεράστιο καλλιτέχνη ο οποίος είναι μέσα στους 100 καλύτερους, όπως ανεπίτρεπτα είπαν κάποιοι , των οποίων δεν συγκράτησα καν το Nick (δεν έχουν για μενα σημασία αυτοί οι τύποι, ασχολούμαι με ανθρώπους που ξέρουν περισσότερα απο μουσική). Βεβαια επειδή θα είναι φιλαράκια σας κανείς δεν του είπε τίποτα! τεσπα.

2. Μα, γι’αυτό λέμε: Οι Priest σας έστειλαν Δελτίο??? ΟΧΙ!
    Απο που το είδατε? Απο το site τους!
    Και του Ροθ το site το είδατε που σας το στέλναμε εδώ και μήνες και δεν το βάζατε καν στις συναυλίες! Πως να ενημερωθούμε?!

3. Αυτό σωστό. Πείτε το απο την αρχή να μην γίνεται αυτή η κουβέντα. Αλλά όχι ανυπόστατες δικαιολογίες.

4. Ε, καλά, τώρα μας κοροϊδεύετε στα μούτρα μας και κοροϊδεύετε και τους εαυτούς σας! να σου πω μόνο μερικά nicks moderators (που απορώ πως έγιναν με τέτοια συμπεριφορά και μουσική α-παιδεία! Το site πρέπει να τα προσέχει αυτά και όχι να τους υποστηρίζει σε ότι σαχλαμάρα λένε)

5. Ούτε εγώ, όπως και πολλοί εδω΄μέσα δεν κρυβόμαστε πίσω απο τα nick μας! Σε ξέρω πολύ καλά montecristo, με ξέρεις και συ το ίδιο καλά, έχουμε βγει, έχουμε κάνει παρέα. και όχι μόνο με σένα, αλλά και με τους περισσότερους απο εσάς. Είναι άσχημο να το λες. Εγώ μπήκα σαν Astria, δεν άλλαξα nick για να κρυφτώ απο κανέναν σας, και αυτό γιατί πραγματικά πιστεύω οτι έχετε άδικο σε κάποια πράγματα και ας συνεχίζετε να μην το παραδέχεστε. Και μπηκα με καλή διάθεση αλλά μερικά πιτσιρικάκια που έχετε εδώ συνεχίζουν να @#$%^& τις συζητήσεις, να βρίζουν και να προσβάλλουν. Αυτό έκαναν και παλιά αλλά δεν τους απαντώ πλέον, με κούρασαν και καταντάνε και γραφικοί.

Καλή σου μέρα!

Δεν το πήρα προσωπικά! Απλά επειδή παραδέχομαι οτι και γω έκανα ποστ του ίδιου περιεχομένου, ήθελα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. σαφώς, και γω σταματάω πλέον να απαντάω σε μερικούς που δεν κατλαβαίνουν με τίποτα! ειναι κουραστικό και για μενα να γράφω τα ίδια πράγματα!

συμφωνώ και δε χρειάζετε να απαντήσω στο ποστ που ακολούθησε μετά απο το παραπάνω.

Ευχαριστώ πολύ:)

Ωραία. Συμφωνούμε στο ότι διαφωνούμε. Δεν έχει πλέον νόημα.

who the hell r u Αstria???
Ξέρασε τα όλα!!!

Δεν νομιζετε οτι το κουρασατε; Ειπε η καθε πλευρα τι πιστευει και τελος. Ο καθε χρηστης που τα διαβασε ολα αυτα εχει βγαλει τα συμπερασματα του. 1-2 αποψεις που γραφτηκαν θεωρω οτι ηταν λιγο ειρωνικες και ανουσιες και δεν χρειαζοντουσαν, αλλα τεσπα.

Εγώ ομολογώ ότι δεν κατάλαβα ακόμα.
Παρακαλώ την Astria να μου εξηγήσει πάλι…

επιστρέφω για να συνοψίσω - πλέον δεν νομίζω πως έχει νόημα, αλλά δεν μου αρέσει να δημιουργούνται εντυπώσεις για το site μας

1. η συναυλία υπήρχε στα live dates. ο Ηλίας το έχει γράψει πόσες φορές. ο φίλος μπορεί να μην το είχε δει κ να γκρίνιαζε, οκ, αλλά το live υπήρχε.//οι ειρωνίες υπάρχουν στο φόρουμ συχνά-πυκνά για να αντιμετωπίζουμε με ελαφρότητα τα διάφορα που διαβάζουμε κατά καιρούς. επειδή δεν προσβάλλουν κάποιον, δεν τις κόβουμε, είτε είναια από συντάκτες, είτε είναι από χρήστες.//χαίρομαι που θέλεις να συναναστρέφεσαι μόνο με άτομα που ξέρουν πάρα πολλά από μουσική. εγώ πάλι προσπαθώ να μην είμαι τόσο estet και να κάνω παρέα με όλους. ανεπιτυχώς πολλές φορές, αλλά το προσπαθώ.

2. είχε μπει. δες “1”

3. Δεν είχα καταλάβει ότι πρέπει να υπάρχει γραμμένο κάπου, ότι για την διαχείριση του rocking.gr αποφασίζουν οι συντάκτες και ο αρχισυντάκτης του και όχι κάποιο fan club ή κάποιος χρήστης του φορουμ. Νομίζω είναι προφανές. μάλλον δεν είναι…

4. το σάητ προσέχει κ στηρίζει τα “παιδιά” του, εφόσον αυτά δεν παρακτρέπονται, πράγμα που δεν θεωρώ ότι έγινε στο παρόν τόπικ. Τώρα θα σε παρακαλούσα να μην μας εγκαλείς για την παιδεία μας, γιατί σου υπενθυμίζω ότι αυτή απορρέει εύκολα από τα γραπτά μας. τόσο από τα δικά μας, όσο κ από τα δικά σου.

5. εδώ έχεις άδικο. ο “μοντεκριστο” είναι ο Λουκιανός, που γράφει στο σάητ 5 χρόνια και ο κόσμος που πραγματικά ασχολείται, με ξέρει, είτε “επαγγελματικά” είτε κ προσωπικά. Από την άλλη η Astria είναι η…Astria. Δεν έχεις δώσει εδώ μέσα κανένα παραπάνω στοιχείο, πέρα από το nickname σου και το γεγονός ότι είσαι στο fan club. Δεν αρχίζουμε λοιπόν από την ίδια αφετηρία, νομίζω το αντιλαμβάνεσαι. Εμείς είμαστε πρόσωπα (πολλοί μας γνώρισαν στο πρόσφατο πάρτυ μας) εσύ είσαι μια χρήστης πίσω από ένα nickname και σε αυτή απαντώ ως οφείλω, για να στηρίξω τη δουλειά μας. Όπως προείπα, κανείς δεν σε έβρισε (ειρωνίες υπήρξαν, το εξήγησα). Επιπρόσθετα οφείλω να ομολογήσω ότι το υποτιμητικό “πιτσιρικάκακια” καλό θα ήταν να λείπει, καθώς (κ επειδή γνωριζόμαστε) αναφέρεται σε παιδιά της ηλικίας σου. Δεν χρειάζεται να μειώνεις κανένα…

ΣΥΝΟΨΗ

Ε: γιατί δεν βάλατε το live date του Roth ?
R: υπάρχει στα live dates
E: κ γιατί δεν το βάλατε στην κεντρική
R: γιατί δεν μας έχουν στείλει δελτίο τύπου κ έτσι είναι η πολιτική του site
Ε: α οκ.

χαιρετώ

Εχω τους λογους μου που το λεω,πιστεψε με…
Ελαβα ενα πμ,εκ μερους σας,απο ενα παιδι που συμπαθω παρα πολυ και (αν και το εστειλε προχθες το ειδα χθες το βραδυ)γι’αυτο δεν το βγαζω στην φορα αλλα και ουτε απαντω,γιατι μαλλον θα παρεξηγηθουμε,παρα θα βγαλουμε ακρη…ομως περα αυτου,και η γενικη συμπεριφορα καποιων εδω μεσα,αυτο μου δειχνει.Δεν τρελαθηκα η τρελαθηκαμε να φωναζουμε…υπηρξε λογος…και πιστεψε με,δεν εγινε καμια επιθεση στο σαητ.
Τωρα να λεω εγω οτι δεν το εβλεπα τοσο καιρο στα live dates και συ να μου λες οτι υπηρχε…νομιζω οτι δεν θα βγαλουμε ακρη…και για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω τον χρονο να μπω σε μια τετοια κουβεντα και να την παρακολουθησω,αλλα κυριως δεν βλεπω και τον λογο.Καλο ειναι

Σταχυολογώ:΄

ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ…ΑΠΛΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΑΣΚΕΣ

ειναι τοσο φτηση η συμπεριφορα προς εναν ΜΕΓΑ καλλιτεχνη

αυτη η σταση του ροκιν δεν το τιμα

το πραγματικό πρόσωπο του καθενός φαίνεται!!!

εντα3ει αμα δεν παρεις κανα free εισητηριο και cd τι να πεις

Εισαστε απαράδεκτοι παιδιά, και λυπάμαι που το λέω!

δεν είναι και πολύ σοβαρή εικόνα αυτή

Το γεγονός ότι ο SixSSting δεν κώλωσε και μπράβο του και τα είπε, δεν σημαίνει οτι όλοι οι υπόλοιποι δεν σκεφτήκαμε πως κάτι σας στράβωσε με τον Ροθ ή την εταιρεία του και για αυτό το σαμποτάρατε!

Αν είστε σωστοί επαγγελματίες αυτο οφείλετε να κάνετε και χωρίς να σας το πούμε εμείς!

Στο κάτω κάτω αν το πάρουμε έτσι ,να σας θεωρούμε και μεις αναξιόπιστους και να ενημερωνόμαστε από άλλα site

πείτε ένα συγνώμη να λείξει το θέμα! χωρις δικαιολογίες, γιατι δεν υπάρχουν δικαιολογίες!

καλά, την μύγα έχεις??! :lol: Δεν εννοούσα εσένα σε καμία περιπτωση ρε Karvou! έχω στο μυαλό μου πολύ συγκεκριμένα άτομα, 2 αυτή τη στιγμή, και συ δεν είσαι μέσα σε αυτά. Ειναι ευκολο να καταλαβει κανεις ποιους. Ειναι αυτοί που κάθονται ειρωνευονται και χλευάζουν όλη την ώρ χωρις να λενε κατι ουσιαστικό. δεν ειναι δυσκολο. Και οι ίδιοι θα καταλαβουν οτι τους “πέφτει το μπαλάκι” …