Tηanks, ωραία εκτέλεση
Κριμα για οσους μουσικοφιλους τον εχασαν. Τα σαρωσε ολα ο Δασκαλος με την (πολυ καλη) μπαντα του. 3 ωρες ρε παιδια. Τι να λεμε τωρα. Την επομενη φορα που θα παω σε συναυλια και θα δω κανα 90 λεπτο με το ζορι θα αρχισω τα χλεπιδια.
Στην Θεσσαλονικη ο ηχοληπτης πραγματι ηταν για μπατσες.
Ειδικη μνεια και σε οσους γνωρισα αλλα και ξαναειδα!
Μιλάμε για την απόλυτη συναυλία! Πριν από τα 2 lives έλεγα αν είναι το ίδιο καλή με τις προηγούμενες θα περάσουμε super! Τελικά … ίσως να ήταν και καλύτερες από την προηγούμενη φορά! Ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ και η μπάντα τσάκιζε κόκκαλα! H Liz και ο Mark είναι τεράστιες φωνάρες! Το τριήμερο αυτό ήταν για μια ακόμη φορά εκπληκτικό! Thnx στο team που ανέβήκαμε πάνω και στα καρντάσια που γνωρίσαμε! Πάμε γι’αλλα!
Τεραστια συναυλια…τι να λεμε τωρα…ευτυχως,ειδα οτι καθαρησε ο τοπος απο τις ανοησιες που ειχαν γραφτει και ισως να εχουν χρονο οι υπευθηνοι του σαητ να κανουν την αυτοκριτικη τους,ησυχα.
Χθες λογω του οτι δεν ειχα χρονο διαβασα μερικα αστοχα,αλλα και αστεια σχολια και ειδα τυπους που δεν ειχαν ξαναγραψει στο συγκεκριμενο τοπικ να’μπουκαρουν’κατι που θα επρεπε να ανησυχει τους υπευθυνους,για το επιπεδο της κουβεντας που γινεται.Εχω να απαντησω μονο σε εναν,φιλε στις συναυλιες που πηγαινω,αγοραζω εισιτηριο και τα cd που εχω τα αγοραζω…
Νομιζω οτι η εμφανιση του Uli,αφησε μας αφωνους και ξεπερασε καθε προσδοκια μας.
Μπορει καποιοι απο εμας να ημασταν πιο υποψιασμενοι αφου τον ειδαμε στην βρετανικη περιοδεια,ΑΛΛΑ,αυτο που ζησαμε αυτες τις 2 νυκτες…ηταν κατι ξεχωριστο.
Σαν να σταματησε ο χρονος και οι 3 ωρες φανηκαν σαν 20 λεπτα…εχω παει σε τοσες και τοσες συναυλιες…το να φωναζει ο κοσμος για αλλο μετα απο 3ωρο σοου,οπως φωναζε μετα το πρωτο τραγουδι,ειναι κατι που δεν το ειχα ξαναδει!!!
Οπως πολυ σωστα ειπωθηκε,οσοι εμαθν για την συναυλια,εμαθαν,εμεις απλα προσπαθησαμε να ενημερωσουμε,οπως ενημερωνομαστε και ΄’μεις απο αλλους φιλους για αλλες συναυλιες…μονο οσοι πηγαν,ξερουν τι εζησαν!
SSS το Rocking έχει απαντήσει για τα θέματα που έθεσες στο σχετικό τόπικ, στην κατηγορία Παράπονα…Χαίρομαι που πήγε καλά η συναυλία πάντως. Ride On.
[QUOTE=Six_String_Sting;480524]Σαν να σταματησε ο χρονος και οι 3 ωρες φανηκαν σαν 20 λεπτα…εχω παει σε τοσες και τοσες συναυλιες…το να φωναζει ο κοσμος για αλλο μετα απο 3ωρο σοου,οπως φωναζε μετα το πρωτο τραγουδι,ειναι κατι που δεν το ειχα ξαναδει!!!
Οπως πολυ σωστα ειπωθηκε,οσοι εμαθν για την συναυλια,εμαθαν,εμεις απλα προσπαθησαμε να ενημερωσουμε,οπως ενημερωνομαστε και ΄’μεις απο αλλους φιλους για αλλες συναυλιες…μονο οσοι πηγαν,ξερουν τι εζησαν![/QUOTE]
Ακριβώς έτσι. Κοίταξα κάποια στιγμή κατά λάθος το ρολόι και έπαιζε ήδη δύο ώρες. Νόμιζα ότι θα είχε περάσει κάνα μισάωρο. Τόσο λίγο και τόσο πολύ.
έτσι ακριβώς! έχω βρεθεί σε συναυλίες που διαρκούν λιγότερο και με κουράζουν, αλλά πραγματικά δεν κατάλαβα πως πέρασαν οι 3 ώρες σε αυτη! μακάρι η δισκογραφική του να τον προωθούσε περισσότερο τον Ροθ, πιστεύω οτι θα είχε τους 10πλάσιους οπαδούς αν ο κόσμος είχε την ευκαιρία να πάρει το cd του. και τι Μπαντάρα ηταν αυτή! μακάρι να κρατησει αυτή την μπάντα και να συνεργαστεί μαζί τους και στον επόμενο δίσκο, και φυσικά να τους ξαναφέρει μαζί του. Στην αρχή ήμουν επιφυλακτική για κάποια άγνωστα σε μενα ονόματα που έφερνε μαζί του, τα οποία όμως έσπασαν κόκκαλα!!! όπως επιτυχημένα σημείωσε και καποιος φίλος προηγουμένως.
Και όλα αυτά παρά την απαράδεκτη στάση του rocking σχετικά με τη συναυλία.
Να τα λέμε όλα, έτσι?
Kοιτα,ας μην τρελαινομαστε τωρα.Το ροκιν ειναι ενα απο τα καλα μουσικα σαητ…ΟΜΩΣ,δεν ειναι ουτε η αρχη,ουτε το τελος ολων.Ο κοσμος που ηταν να παει,θαπηγαινε το ελεγε δεν το ελεγε το ροκιν η το καθε ροκιν,ΟΜΩΣ,εγω ξεκινησα μια διαμαρτυρια,ως αναγνωστης του ροκιν και αυτο δεν καταλαβαινουν ολοι αυτοι που μυριστηκαν καυγα και μπουκαραν…απο την μερια μου ως αναγνωστης δεν δεχομαι καποιες δικαιολογιες περι πολιτικης κτλ κτλ,δηλαδη,να το θεσω με απλα λογια,οταν ειναι να βγει ενας νεος δισκος,των Priest πχ,το ανακοινωνουν oi Priest,αλλα οχι η εταιρεια τους,τοτε το ροκιν τι κανει,δεν το αναφερει επειδη δεν πηρε δελτιο τυπου απο την εταιρεια;;;;;
Δεν θελω να υπερασπιστω την εταιρεια(που εφερε τον Uli),ισα ισα,πιστευω οτι ηταν βλακεια τους εαν δεν εστειλαν καθολου η εστω αργοπορημενα μεηλ,ομως εαν το ανακοινωνει ο καλλιτεχνης τοσο νωρις,δεν ειναι το ιδιο;;;Η ειναι κανενας ερασιτεχνης,που ετσι για πλακα ανακοινωνει εμφανισεις
Αυτο ειναι ολο…κατα τ’αλλα ο ανθρωπος θα επαιζε το ιδιο,τι ειχε μπροστα του 700 ατομα,τι 700000,ισα ισα που το κλιμα και στις 2 εμφανισεις του,ηταν πολυ ζεστο και ομορφο!
Ανακοίνωση: επειδή το τόπικ έχει τραβήξει πολλά, ας μείνουμε στα της συναυλίας, ώστε να μπορέσουν να εκφραστούν όσοι έχουν να πουν κάτι ουσιαστικό για τη συναυλία.
Ευχαριστώ
moi
συμφωνω…παιδια και’γω κουραστηκα,θα ηθελα να διαβασω για την συναυλια,:):)
,κανα βιντεακι,κατι…
Δυστυχως σε μια κοινωνια και εναν πολιτισμο που οι φελλοι επιπλεουν , μην περιμενετε ποτε, καλλιτεχνες βεληνεκους Uli Jon Roth , να λαβουν την θεση που τους αξιζει.
Ως αναφορα τωρα τις 2 συναυλιες , τα λογια ειναι λιγα να περιγραψουν την εμπειρια .
Προσωπικα θεωρω τον ευαυτο μου σουπερ τυχερο που ημουν και στις δυο συναυλιες , οπως και το 2005 !!!
Ηδη δηλωνω συμετοχη σε ταξιδι στην Ιαπωνια, Ιταλια,Γερμανια για τις εναπομειναντες συναυλιες του ULI για το 2008:D
Για τον ηχο τωρα , οπως μου ειπε και ο ULI οταν τον ρωτησα στην Θεσσαλονικη "nobody should stand in front of me " .
Επισης υπαρχει μια σχετικη απαντηση (πολυ ενδιαφερουσα) στο site του , που αναφερεται στον ηχο …
Τελος , μην ξεχναμε και την ποιοτητα των συναυλιακων χωρων που διαθετει η χωρα μας .
ΤΡΟΠΙΚΟ …θα ελεγα
Θα μείνουμε στα της συναυλίας, αλλά δε θα μπορούσα να συμφωνησω περισσότερο, με κάθε λέξη του SSS αυτή τη φορά! και ελπίζω αυτο να το διαβάσουν όλοι απο το “Κουτι παραπόνων” ή όπως αλλιώς λέγεται το τόπικ…
Σας άρεσε το βιντεάκι του Ροθ απο το Youtube? (επιστρέφω στα της συναυλίας)
αν θες να συνεχίσεις να κοροιδεύεις κάνε το. ο Ουλι θα μαζευε κόσμο ούτως ή άλλως όπως και έγινε
Στο πρίνσιπαλ απότι είδαμε με τα παιδιά, τα ηχεία ήταν ψηλά. Όταν πηγαίναμε λίγο πιο πίσω είχε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ήχο! Αλλά μπροστά δεν ακούγονταν οι φωνες των Liz k Boals καλά. Πίσω όμως ήταν πολύ ωραία, και ας την βγάλαμε εμείς μπροστά!:lol:
Τωρα στο Fuzz, μ’άρεσε ο ήχος. Ηταν κρύσταλλο πιστεύω. τι λέτε?
Έλα μη θίγεσαι, πλάκα κάνω.
Θα τα πούμε και απο κοντά άλλωστε.
Το μόνο παράπονό μου είναι ο ήχος στην Θεσ/νίκη που μπροστά ήταν άθλιος. Πίσω ήταν ίσως καλύτερος (απ’ότι μου λένε) αλλά είναι απαράδεκτο ένα τέτοιο μαγαζί να μην μπορεί να φτιάζει σωστό ήχο. Πάντως ο Uli και η μπάντα τα έδωσαν όλα χωρίς να ξεκουραστούν καθόλου αφού έφτασαν αργά στο μαγαζί για soundcheck. Μετά από τέτοιο γολγοθά έπαιξαν 3 ώρες και μάλιστα είχαν και μερικά διαφορετικά κομμάτια από το setlist στην Αθήνα! Τι να λέμε! Δεν βλέπεις κάθε μέρα τέτοιες συναυλίες!
αδελφέ, εσύ που είσαι και γνώστης, μήπως ξέρεις ποιο ήταν το κοριτσάκι? Εγώ πάντως που της ζήτησα αυτόγραφο μου υπέγραψε ως “Roth”