αμα δεις ενα ψηλο με γυαλια κ μουσια να φωναζει μπροστα στον Uli “ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ”
μιλα του εγω θα ειμαι! :lol::lol:
τι ανθρωπος εισαι εσυ ρε 8α του πεις ???:lol::lol::lol::lol:
Κατηφορίζω σε λίγο!!!
Αντε καλη μας διασκεδαση!!!
Παμε να λιωσουμε λεμε!!!
Eγω!!!
Θεσ/νίκη οι πόρτες ανοίγουν 20:00.
Ας είμαστε από νωρίς στο Principal και ας είμαστε ανοιχτεί σε νέες γνωριμίες8)
και σιγουρα θα βρούμε ένα τρόπο να βρεθούμε και με τα παιδιά από Αθήνα και με τα
παιδιά από το Μamas Angels, εγώ πάντος θα φοράω μια μπλούζα από το Wacken:metal:
οσοι rockers απο θεσσαλονικη δεν εχετε παρει ακομα εισητηριο τρεχτε οσο ειναι καιρος,εκτος απο ολα τα κλασσικα που θα ακουσετε σιγουρα
if 6 was 8
little wing
all allong the watchtower
life s like a river
YELLOW RAVEN
SUN IN MY HAND
3ΩΡΕΣ περασαν σαν να ταν μια,απιστευτες εκτελεσεις ,φοβερη μπαντα και ο καλυτερος Uli που χουμε δει ποτε.
Κάτι πήρε ταυτί μου για special εμφάνιση του Gus G από Firewind όταν θα παιχτεί το …firewind:!:
Παμε να το κάψουμε το μαγαζί παιδιά. Όλοι μαζί για ένα σκοπό!
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ:!:
Φανταζομαι λογω του χθεσινου σοκ να μην εχει ποσταρει κανενας ακομη και οχι επειδη δεν του αρεσε!
Εγω πραγματικα μετα απο κατι τετοιο προβληματιζομαι γενικα για το τι βλεπουμε και το τι ανεχομαστε σημερα στη μουσικη και γενικοτερα γυρω μας.
Ναι, μπορει καποιος τριτος αν περνουσε εξω απο το Fuzz χθες να χαρακτηριζε την ολη κατασταση "γραφικη"ή “νοσταλγικη”, εγω θα την χαρακτηριζα απλα μαγικη, ασχετα αν οι συνθηκες μπορει να φανταζουν γραφικες.
ΕΙναι η τριτη φορα που βλεπω τον Roth, (2003 αν δεν κανω λαθος support στους UFO,περσυ αν δεν κανω παλι λαθος με Scorpions) και σιγουρα η πιο χορταστικη. Τι να πεις για την διαρκεια. Εχω παει σε δεκαδες συναυλιες. Το ρεκορ σε διαρκεια το κατειχε ο Steve Vai στην Θεσσαλονικη με 2 ωρες και 45 λεπτα. Χθες ο κυριος Roth το εσπασε!
Να μιλησω για το encore? Που εχουμε ξεχασει την κανονικη του εννοια?Σε ολες τις “μεγαλες” συναυλιες τα encore ειναι παντα μερος ενος προκαθορισμενου setlist. Χθες εμαθα την κανονικη του εννοια.
Να μιλησω μηπως για τους μουσικους που τον πλαισιωναν? ΟΚ, μπορει ο Mark Boals να εχει μεινει σε αλλη δεκαετια αλλα μπορει κανεις να αμφισητησει την αποδοση του χθες (ασχετα αν τον γουσταρει). Η μηπως για την κυρια Liz Vandall την οποια σαφως και δεν γνωριζα αλλα με αφησε αφωνο?
Να μιλησουμε για την ιδια την μουσικη? Μαλλον οχι,αυτο το εκανε πολυ καλα ο κυριος Roth χθες.
Να μιλησουμε για τον ιδιο? Μια φωτογραφια χιλιες λεξεις λενε.
ΑΠΛΑ ΣΕΒΑΣΜΟΣ.
](http://img113.imageshack.us/my.php?image=pb020519bs3.jpg)[/IMG]
Άλλη μία πιστοποίηση ότι ο Uli είναι ένας από τους 2-3 καλύτερους ροκ κιθαρίστες ever. Περισσότερα από αύριο
H συναυλία απλά εκπληκτική. Θεός και ακούραστος ο Uli. Ένας από τους λίγους κιθαρίστες που μπορώ να τον ακούω να σολάρει με τις ώρες. Φοβεροί και οι μουσικοί που έπαιξαν μαζί του. Να σταθώ στα φωνητικά της Liz Vandall η οποία έδωσε ρέστα και φυσικά στον Θεό Mark Boals του οποίου τη live απόδοση άλλοι δεν την πιάνουν ούτε στο studio. Δεν ξέρω τι εννοεί ο kameleon γράφοντας ότι ο Mark είναι κολλημένος σε άλλη 10ετία αλλά πολύ γουστάρω που τον βλέπω να έχει ξεπεράσει τα 40 και η φωνή του να ακούγεται όπως στο trilogy.
Κατα τα άλλα τι κομματάρες ακούσαμε χθες: Yellow raven, catch your train, Life’s like a river κλπ, η λίστα ατελείωτη. Θα ήθελα και ένα they need a million αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας.
Δεν εννοω τιποτα αρνητικο, απλα φυσιογνωμικα,ενδυματολογικα ισως. Τον εχω ξαναδει μαζι με Malsmsteen το 2002 στο Ροδον οπου ηταν τελειως διαφορετικος (περμαναντ, λαμε πουκαμισακια και τετοια).
Μην κολλας στο σχολιο μου λοιπον. Ξεχασε το. Το θεμα ειναι οτι συμφωνουμε στην ουσια.
Ενταξει φοβερη η Συναυλια, τι να λεμε τωρα.
Το μονο που με χαλασε ρε γαμωτο ειναι που ο (εξαιρετικος και ας μην μου αρεσουν αυτου του τυπου οι τραγουδιστες) Boals γαμησε το Life’s Like a River, μην ξεχνας τους στιχους ρε παληκαρι!
Παρα πολυ καλη και η Liz.
Συμπαθεστατος ο Μπασιστας και πολυ καλος, αν και μαλλον θα γουσταρε να παιζει σε καμια fusion μπαντα οπως τον εκοψα
Εξαιρετικη συναυλια με τεραστια διαρκεια, ολα καλα
περασα ενα δυσκολο σαββατοκυριακο…
αλλα νανε καλα ο Uli που με “θεραπευσε”
απιστευτο Live!
ακομα μερικα ονειρα εκπληρωθηκαν!
αυτη την φορα το γκρουπ ηταν πολυ δεμενο! παιζαν απιστευτα ολοι τους!
o uli επαιξε για μεγαλο χρονικο διαστημα με την πρωτη Sky Guitar
ανεβηκε κ ο GuS G κ εγινε ωραιο σκηνικο!
αντε κ την επομεη φορα ενα αφιερωμα στους δισκους Earthquake k Firewind
χαρικα πολυ που γνωρισα τα παιδια απο το φαν κλαμπ των σκορπιων αλλα κ τον Metal law που επειτελους εμαθα ποιος ειναι!
Αμάν, τι συναυλία ήταν αυτή… Στην ΑΘήνα έπαιξε 2 ώρες και 50 λεπτά, μουσική μέσα από την καρδιά του, και στο δεύτερο μέρος μας ισοπέδωσε με κομμάτια Scorpions που ούτε στα πιο τρελλά μου όνειρα δεν περίμενα να δω τον Uli να παίζει μπροστά σε Ελληνικό κοινό…
Yellow Raven, Life is like a river, Pictured Life, Intrance, Catch your train, Dark Lady και άλλα.
Αυτά να τα ακούνε οι ψευτομουσικάντηδες που παίζουν 1 ώρα και 10 λεπτά live…
Μαγική βραδυά, πόσο τυχεροί είναι αυτοί που έχουν δεί Scorpions τη δεκαετία του 70…
Πάντα τέτοια live… :):)
Φέρτε μου τον ηχολήπτη να τον ψήσω στα κάρβουνα. Δεν ξέρω παιδιά, εμένα ο ήχος με χάλασε απίστευτα. Κατά τ’ άλλα φοβερό live.
Α, επίσης: Τις γιαγιάδες που ήρθαν με το λεωφορείο από τον Λευκό Πύργο τις είδατε;;; Το highlight της βραδιάς για μένα!!
Δεν ξέρω αν μιλάς για τη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην Αθήνα τα ίδια ήταν. Ειδικά στα κομμάτια με δύο φωνές, η κιθάρα χανόταν, με αποτέλεσμα να θαφτεί μία από τις καλυτερες στιγμές, το Letter of the law, όπου η κιθάρα είναι ανεπανάληπτη. Κατά τ’άλλα ο Uli απέδειξε ότι είναι φαινόμενο, για άλλη μία φορά. Ανοιχτά στόματα και γουρλωμένα μάτια, παντού. Γούσταρα άτομα που σχεδόν αγνοούσαν την ύπαρξή του να φεύγουν εκστασιασμένοι και χαίρομαι που βάλαμε στο τρυπάκι κάμποσους. Σούπερ και οι δύο τραγουδιστές, έμεινα έκπληκτος ειδικά με το Boals, που ήταν εκπληκτικός και στα ψηλά και στα χαμηλά και ας έχασε λίγο το Life’s like a river.
Και ένα μικρό παράπονο για το setlist. Θα γούσταρα κάτι περισσότερο από Electric Sun και ελπίζω η Σαλονίκη να άκουσε κάτι περισσότερο από εκείνη την εποχή. Δε θα με χάλαγε ένα Firewind, Hiroshima, Earthquake, The night the master… Αν και έξι ώρες να έπαιζε, πάλι κάτι θα μας έλειπε.
Ποιος Μαραντόνα και ποιος Ρονάλντο… Θεός και Φαινόμενο σε μία κιθαριστική υπερπολυτελή συκευασία. ΄
Υγ. Δεν είμαστε και πολλοί στο Fuzz και πάλι καλά την τελευταία στιγμή που ήρθαν κάμποσοι. Και 6 γιούρα η μπύρα; Τι διάλα, μοναστηριακή ήντονε;
Χαρας μας που σε γνωρισαμε :):):)…για την συναυλια,τι να πεις…ειναι νωρις ακομα…πρεπει πρωτα οι σκεψεις και τηα συναισθηματα να μπουν σε μια σειρα και κυριως να συνειδητοποιησουμε οτι ηταν μια πραγματικοτητα αυτα που ακουγαμε…αληθεια,πως και τις δυο φορες,οι 3 ωρες εμοιαζαν με 20 λεπτα…
Καταπληκτικο live γενικα.
Ο κυριος Roth,μετρημενος,ουσιαστικος,ταπεινος,με αριστη τεχνικη αλλα χωρις φανφαρες και περιττα ακροβατικα καταφερε για αλλη μια φορα να δειξει την κλαση του και ως συνθετης αλλα και ως παικτης.Ενας ολοκληρωμενος μουσικος με λιγα λογια,αλλα πανω απ ολα ενας Καλλιτεχνης.Πλαισιωμενος απο μια μπαντα που ανταξια ηταν διπλα του,ξεχωρισα προσωπικα τον μπασιστα,ο οποιος εκανε και ενα πολυ ομορφο σολο,αλλα και τον κιθαριστα ο οποιος παρα το νεαρο της ηλικιας του,επαιζε τα εν ου παικτοις σε στιγμες,ακολουθωντας πιστα τα οσα επαιζε ο Roth.
Οι φωνες παρα πολυ καλες,η κυρια εξαιρετικη στις χαμηλες και μεσαιες συχνοτητες ειδικα και ο κυριος Boals στις υπερψιλες-προσωπικα καποια στιγμη με κουρασε βεβαια με τις συνεχεις τσιριδες.
Το σετλιστ και η διαρκεια κατι παραπανω απο ικανοποιητικα και ο ηχος απλα αξιοπρεπης απο ενα σημειο και μετα,μια και στην αρχη ηταν προβληματικος.
Στα μειον της βραδιας η εμφανιση του μαιντανου,ο οποιος με το που ανεβηκε στη σκηνη με στησιμο και υφος περισσοτερων καρδιναλιων απ οσους εχει το Βατικανο,φροντισε να ανοιξει την ενταση του ενισχυτη στο 11,ωστε να μη μας ξεφυγει καμια νοτα απ οσες επαιξε.Περιττη ποζα,κακιστος ηχος και διπλα στην ηρεμη δυναμη της ταπεινοτητας του δασκαλου εκτεθηκε…σιγα σιγα βλεπω να βγαινουν αυτοκολλητακια οπως εγραφε ο Πανουσης"ΔΕΝ συμμετεχει ο Gus.G.".Eλεος πια…