…χμ…για την,η για τις,συναυλιες;;;;;
Εφτασε ο καιρος…time to party…8O8O8O:roll::roll::roll:
Tυχεροι οσοι 8α τον δουν αθηνα και σαλονικα …6 ωρες Uli jon roth live σε 2 μερες !!!
Θα ήθελα και εγώ να γράψω την άποψή μου για το θέμα … αλλά αφού έχουν πέσει ο τόνοι θα το αφήσω! Εξάλου … σε μερικές ώρες θα συναντήσουμε για μια ακόμη φορά τον υπέρτατα Θεό Uli (και ελπίζω και τον Mark Boals) στο party μας και ώς συνήθως θα γίνει της ακολασίας! ¶ντε και αύριο το πρώτο από τα 2 live!!! Θα τα σπάσουμε όλα! Και εδώ και στην Θεσσαλονίκη!
Ετσι μπράβο, ειρήνη υμίν… Αντε, ώρα για να μαθουν οι νεώτεροι περί Tokyo Tapes…
Μία μέρα έμεινε. Δυστυχώς μόνο για Αθήνα, αλλά ας μην παραπονιέμαι. Αύριο αλλάζουμε διάσταση μάγκες…
…θα ελεγα,Tokyo Tapes&other stories
τα παιδια που θα ανεβουν απο Αθηνα να τα δουμε εεεε? 8)
Ναι ,πρεπει να βρεθουμε με καποιο τροπο…
Εγώ πάντως με την γυναίκα μου θα ανέβουμε. Κλέισαμε και ξενοδοχείο. Απότι ξέρω Αντώνης, Astria, Sly και λοιποί θα ανέβουν και αυτοί! Απόβαση για τον μέγα Uli!!! Πάντως αν παίξει όπως την προηγούμενη φορά θα μιλάμε για το live της χρονιά!
Έλα ρε ULIIIIIIIIIII!
Για όσους έρθουν Θεσσαλονίκη για τη συναυλία και δεν έχουν κλείσει ξενοδοχείο…
Παιδιά λυπάμαι είναι όλα κλεισμένα για την ανεπανάλυπτη συναυλία των Κοζάκων#-o
Καλά τόσο πολύ αδιαφορία, αναισθησία, τσιγκουνιά ή δεν ξέρω πως αλλιώς να
χαρακτηρίσω την στάση των διοργανωτών στη Συμπρωτέυουσα.[-X
Τι να πω ρε παιδιά, ολόκληρη Θεσσαλονίκη και να μην υπάρχει ούτε μια
αφίσσα της συναυλίας!Weird:-k
Εδώ στην Αθήνα πάντως βλέπεις σε πολλά μέρη αφίσες και αυτό είναι καλό!!Αντε, μακάρι να πάμε για Sold Out…το αξίζει με χίλια ο Master!!!
το θεμα της διαφημισης στην θεσαλονικη με εκνευριζει αφανταστα και δεν θα ηθελα να το συζητησω…τωρα αντε εχουμε 48 ωρες να οργανοθουμε…θεσαλονικι ποιι θα ειναι???πρεπει καπως να βρεθουμε…
Ρε παιδια,εδω μου λενε οτι ειδαν σποτακι στην ετ3…δεν εχει ακουστει η συναυλια;;;;
Αρχηγε de fender,για κανονισε πως θα βρεθουμε με τα παιδια…
Φιλε,Kambei,ξεχασες Μακη και Χριστινα που ανεβαινουν επισης…:):):)
Ρε παιδια,εδω μου λενε οτι ειδαν σποτακι στην ετ3…δεν εχει ακουστει η συναυλια;;;;
Αρχηγε de fender,για κανονισε πως θα βρεθουμε με τα παιδια…
Φιλε,Kambei,ξεχασες Μακη και Χριστινα,που ανεβαινουν επισης και τον ανθρωπο μουσι το οποιον τωρα που το σκεφτομαι μπορουμε να τον βαλουμε και ως σημαδουρα για να βρεθουμε :lol::lol::lol:
για θεσαλονικη λετε εσεις η αθηνα???
Για Θεσ/κη …Αθηνα θα βρεθουμε στο παρτυ!!!
Ετσι!!!Πάμε γερά για Σαλόνικα!!!Παιδιά, σίγουρα θα βρεθούμε πάνω!Θα κανονίσουμε και πριν τη συναυλία και μετά!
Παιδια, πως θα μεταβητε στον χωρο (Θεσσαλονικη)?? Κλεισατε με το λεωφορειο που βαζουν δωρεαν??? Τι ωρα ξεκιναει η τελετη?? 9??
Νομιζω 9.30…φιλε Χαρη,δυστυχως δεν τα καταφερα με το μπλουζακι στι Στασ,θα τα πουμε απο κοντα…το παρτυ ηταν σουπερ,η μπαντα ειναι εδς ετοιμη να μας τρελανει!!!
Ισως και να ηχογραφηθουν μερη των συναυλιων.Μετα την Ελλαδα ο Uli παει Ιαπωνια να ηχογραφησει το Tokyo Tapes revisited…αλλα σκεφτεται μηπως ηχογραφησει και τις ελληνικες συναυλιες…
θα ζησουμε επικες στιγμες σημερα …οποιος δεν ερ8ει εχασε μια απο τις καλυτερες συναυλιες της χρονιας.
3 ωρες με uli jon roth ,mark boals ,liz vandall και tokyo tapes!!!