Uli Jon Roth live σε Αθήνα κ Θεσσαλονίκη

Έλα μη θίγεσαι, πλάκα κάνω.
Θα τα πούμε και απο κοντά άλλωστε. :slight_smile:

Το μόνο παράπονό μου είναι ο ήχος στην Θεσ/νίκη που μπροστά ήταν άθλιος. Πίσω ήταν ίσως καλύτερος (απ’ότι μου λένε) αλλά είναι απαράδεκτο ένα τέτοιο μαγαζί να μην μπορεί να φτιάζει σωστό ήχο. Πάντως ο Uli και η μπάντα τα έδωσαν όλα χωρίς να ξεκουραστούν καθόλου αφού έφτασαν αργά στο μαγαζί για soundcheck. Μετά από τέτοιο γολγοθά έπαιξαν 3 ώρες και μάλιστα είχαν και μερικά διαφορετικά κομμάτια από το setlist στην Αθήνα! Τι να λέμε! Δεν βλέπεις κάθε μέρα τέτοιες συναυλίες!

αδελφέ, εσύ που είσαι και γνώστης, μήπως ξέρεις ποιο ήταν το κοριτσάκι? Εγώ πάντως που της ζήτησα αυτόγραφο μου υπέγραψε ως “Roth”

Respect! :smiley:

Για δωσε και το σχετικο λινκ.:slight_smile:

Η κορουλα του Uli kai tis Liz Vandall! 8)

Akasha roth
Με πρόλαβε ο METAL_LAWS για δευτερόλεπτα

Υποθέτω ότι πρέπει να εννοεί τις απαντήσεις του Roth. Check αυτό
http://www.ulijonroth.com/sky/q_a/qa_show.php?search=1

Question No. 97 ⁄ Category “”
23. August 2004,
danny reeves,
dartford kent

To METAL_LAWS: Δεν σου απάντησα για το Queensryche mtv γιατί το γραμματοκιβώτιο σου ήταν γεμάτο

Ά να μπράβο, αυτό… Το μεσαίο το ξέρεις; Είχε κάτι σαν “Dawn” ανάμεσα…

Ακριβώς. Akasha Dawn Roth

Η κόρη του Uli και της Liz είναι. Ονομάζεται Akasha Dawn Roth και αν μπεις στο myspace της Liz θα δεις μια επική φωτογραφία της μικρής ντυμένη Uli Roth!!!

Aκριβως .
Και συγκεκριμενα λεει :

“Thinking about the early days, it may be interesting for you to know that on a recording one gets no sense of the sheer volume at all and it is actually and most definitely not an accurate representation of what the whole thing sounded like in real life. It may amuse you to know that during Scorpions days I always played with cotton-wool in my ears, both on stage as well as in rehearsals. Not many people used to do this, but this is what saved my ears. I don?t need to do that anymore, although it still gets really loud sometimes, depending on stage environments, but at least it?s not as shrill and harsh, unless you?re standing right in front of the amps ? which is hardly ever a good place to be ? particularly in front of a 100-Watt Marshall.
I call that particular line of fire the ?death ray?, because it is just that ? the tone has little sideways bloom, but is thrust directly forward like a sharp laser beam.
The sound is much more congenial when you are standing at a slightly different angle. To this day I always cringe when I see people directly in front of my amp, but sometimes, in clubs this is unavoidable and this is one of the reasons why I have always tended to favour larger stages in general and why I am often much less happy in clubs.”

Ο ηχος του ηταν φανταστικος και στις 2 συναυλιες,απλα στην Θεσ/κη,τα ηχεια κοιταζαν προς το κεντρο και πισω,οποτε οποιος ηταν μπροστα του ακουγε(η μαλλον μπορουσε να χορτασει)πολυ Uli,αλλα εχανε καπως τις απιστευτες ερμηνειες των Mark&Liz!Mε λιγα λογια χρεαιζοταν αλλο ενα ζευγαρι αυτια:):):):):):slight_smile:
Τo Fuzz ειχε πιο πολλα ηχεια,οποτε ακουγαμε τελεια,αλλα ο καλλιτεχνης ειπε οτι δεν εκουγε καλα αυτος στην σκηνη…
Συμφωνω επισης οτι ειναι δυσκολο να αναγνωριστει(απο την μαζα) η μουσικη που παιζει,αλλα πιστευω οποιος πηγε,χορτασε μουσικη…δεν προκαλει εντυπωση το οτι εμπαινε κοσμος ως και τις 22.30!!!

Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω, για την ΑΘήνα (δεν ήμουν Θεσσαλονίκη και δεν έχω άποψη) Σε πολλά σημεία, όχι συνέχεια, ο ήχος μπούκωνε (το έχω ξαναποστάρει) ειδικά στα σημεία και με τις δύο φωνές, όπου και χάναμε την κιθάρα. Την προηγούμενη φορά στο Fuzz ο ήχος μου έκανε περισσότερο… Πάντως φαινόταν ότι o Uli είχε πρόβλημα με τον ήχο…

Δεν μπορώ να καταλάβω τι τσαπατσούληδες είμαστε εμείς οι Ελληναράδες! Δεν μπορούν να πάρουν ένα άνθρωπο να τους σχεδιάσει τον ήχο στο μαγαζί! Αυτό ισχύει για τα περισσότερα clubs!

Φυσικα και σε πιστευω…τι να σου πω,εγω καθομουν στα σκαλια στην μερια του μαστερ και ακουγα τελεια…
Hey…Ready for this???
Yellow Raven 01.11.2008 Uli Roth, Athens

Uli Roth- Fly to The Rainbow Athens 1/11/2008

sorry βρε φιλαρακι, αλλά μετά απο τόση ενταση με τους υπόλοιπους, δεν μπορώ να ξεχωρίσω πλέον την πλάκα! τι να κάνεις?! θα ξαναβρω το χιούμορ μου! :stuck_out_tongue:

Εισαι θεος μεγαλε :lol::lol::lol::lol::lol: …θα το πω στον Uli τωρα αμεσως…τον τρελαναμε με ολες αυτες τις αντιδρασεις,αλλα δεν φταιμε εμεις,αυτος μας τρελανε πρωτος!!!:roll::roll:

Πωπω, γιατι ρε παιδιά κάθε φορά που ακουω τον Mark μου σηκώνεται η τρίχα??!! 8O

Τεράστιο live από έναν εκπληκτικό μουσικό.3 ώρες διάολε,3 ώρες!
Απλά δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψεις τέτοιες εμπειρίες,ο άνθρωπος δεν υπάρχει.

Θα επανέλθω με μεγάλο ποστ γιατί έχουμε και ζωή.

Παιδιά, ευτυχώς υπάρχει και ζει ανάμεσά μας. Γιατί να ξέρετε, δεν βρίσκεις παντού ένα ΜΥΘΟ…

Πάντως τεράστια κίνηση να προσλάβει τον Θεό Mark Boals αλλά και την Liz Vandall στις φωνές! Μπορεί ο Olaf (στο προηγούμενο live) να ήταν καλός αλλά ο Mark είναι μύθος!