Παντού υπάρχει ένας Μύθος…
Ισχυει οτι πριν καποια χρονια που ειχε ερθει στην Ελλαδα δεν επαιξε ζωντανα αλλα ολα ηταν προηχογραφημενα ακομα και η κιθαρα?
Φατε με φανμποηδες!!!
γιαννη ξεχασες να γραψεις στο σετλιστ και το αλλο που επαιξε απο χεντριξ…
επαιξε αναμεσα σε αυτα τα δυο και το if 6 was 9…
To διέγραψα ως σπαμ, αλλά μετά από συνεννόηση με το χρήστη, δεν το έκανε για να πικάρει ή για χαβαλέ, αλλά όντως γιατί έτσι ξέρει και επειδή μπορεί κάποιοι να το έχασαν λόγω του λάθους μου, το επανέφερα και το επισημάνω
Ευχαριστώ και συγγνώμη
ΟΧΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΑ…ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙς ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΣΟΥ…
ετυχε να ειμαι και στο soundcheck και ειχα την ευτυχια να ακουσω 2 φορες το σετ του…αυτος ομως που σου ειπε αυτη την μαλακια,μαλλον δεν σου ειπε οτι μετα βγηκε η αλλη μπαντα και ο κοσμος φωναζε Uli Uli Uli…και ηταν καπως ετσι 8O8O8O8O
τωρα λες οτι το πετας αυτο χωρις να εχεις σκοπο να πικαρεις…αν σου πω οτι o Blackmore δεν μπορουσε να παιξει το σολο του highway star(που ειναι αληθεια),το 91…πως θα σου φανει…η αν σου πω καποια μαλακια που μου κατεβηκε απο’το μυαλο θα βγεις να ρωτας τον κοσμο;;;:-k:-k:-k
Εαν ο σκοπος σου δεν ηταν να αφησεις εντυπωσεις,τοτε εισαι αφελης…ελπιζω να σε καλυψα.
Και κατι τελευταιο…αυτος που στο ειπε,εχει πολυ μουσικο αυτι…να τον εμπιστευεσαι…ειναι γατονι και υποψιασμενος ακροατης!!!Μου αρεσουν κατι τετοιοι τυποι,βγαζουν γελιο και ειδησεις(!!!)
Force yourself to use your brain,
The only way to gain,
A lot of things are just a lie.
…
…ψυχραιμία,παιδιά, ψυχραιμία…8)
Ναι ειμαι αφελης…Α μπαη δε γουεη το χαμμερ το ειχε γραψε πριν 8-9 χρονια.Οσο για το αν ο μπλακμορ δε μπορουσε να βγαλει σολο…ζμπουτσμ…δε θα μου κοποει και η ορεξη
μπαη δε γουεη η συναυλια ειχε γινει το 2004 που ηταν και η πρωτη φορα που ειχε ερθει ο καλλιτεχνης στην χωρα μας…μαλλον δεν ανακαλυψες την αμερικη…νεξτ ταημ…:p:p:p:p:p
To Metal hammer είχε γράψει ότι οι Praying Mantis είχαν 1 δίσκο ενώ αυτοί είχαν φτάσει ήδη στον 4ο!!! Αν θεωρείς σοβαρή την ενημέρωση από την φυλλάδα … τι να πω!
Aν το επαιρνα σοβαρα υποψη δε θα ρωτουσα.Απλα θα εμπαινα και θα εκραζα
Το καλο ειναι οτι δεν σου κοπηκε η ορεξη :):):)
Το γεγονός δεν αφορούσε συναυλία στην Ελλάδα. Ο Uli παρουσίαζε ζωντανά κάπου στη Γερμανία, έναν δίσκο του με συνοδεία ορχήστρας. Εκεί κάποια μέρη ήταν προηχογραφημένα αφού δεν είχαν γίνει οι απαραίτητες πρόβες.
Αυτο εγινε.Για το Metamorphosis αν θυμαμαι καλα.
Στην Αθηνα τοτε με τους UFO ειχε παιξει με πολλα προηχογραφημενα συμπεριλαμβανομενης και της κιθαρας σε καποια κομματια, γιατι πολυ απλα τα κομματια ειχαν και δευτερες κιθαρες και ο Uli εχει μονο δυο χερια ο ανθρωπος.
Για το metamorphosis ήταν αλλά αν θυμάμαι καλά για live παρουσίαση του δίσκου σε δημοσιογράφους και τελευταία στιγμή παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα όπως είχε πει και ο ίδιος σε συνέντευξη του και παίχτηκε playback ο δίσκος για την παρουσίαση.
:D:D:D:D:p:p:p…είναι διαχρονικοί, τι να κάνουμε!!!:lol::lol::lol:
Δεν είμαι και πολύ σίγουρος…
Thx, για το κειμενακι!
Η φωτο της μικρης στο myspace tis Liz ειναι απαιχτη!
Τσεκαρε στο wall τοu profile σου.