ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2008

Kαλουλι το καβαλερα κοσπιρασι, θυμιζει αρκετα σεπς εποχης χαος ει.ντι. και αραιζ.
Ωραιο δισκακι.
Αυτο που θα περιμενες να κανουν οι sepultura απο το 96 και μετα.

για πειτε γνωμες για καβαλερα…

προσωπικα οσο το ακουω μαρεσει περισσοτερο
υπαρχουν πολλες ωραιες ιδεες

Sanctuary και Inflikted που κυκλοφορησαν στο ιντερνετ ειναι πολυ ωραια,ελπιζω ολος ο δισκος να βαραει το ιδιο καλα.
Ποτε βγαινει?

μαρτη βγαινει νομιζω
ο δισκος βαραει πολυ
εχει πολυ ωραια σολο αν και μερικες φορες δειχνουν να μην πολυ ταιριαζουν!
θα δειξουν οι ακροασεις

αυτο θα το παρω ως καλο γιατι και στους Sepultura ετσι ηταν:) αν και τωρα δεν ειναι ο Αντρεας…

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ
ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ FUCKING DOOM|DEATH METAL
απο τους καταπληκτικους αυτους αυστραλους

Virgin Black - Fortissimo

η συνεχεια του καταπληκτικου ατμοσφαιρικου soundtrack-ικου Mezzo Forte
ειναι ενα ολοκληρωτικο ατμοσφαιρικο doom death αριστουργημα.
doom death οπως το διδαξανε οι δασκαλοι του ειδους.οταν ακομα το ειδος ητανε underground
θρηνητικα lead,old school brutal φωνητικα,αργοι ρυθμοι,περιστασιακα γυναικεια φωνητικα,το χαρακτηριστικο “εκκλησιαστικο” feeling της μπαντας,διακριτικα πληκτρα,τρομερη μαυρη ατμοσφαιρα!!!

μιλαμε εχω χεστει απο τη χαρα μου
ειναι οτι πιο old school εχει κυκλοφορησει η μπαντα!!!

και το πιο σημαντικο εχει χαρακτηρα.δεν θυμιζει ουτε bride,ουτε lost,ουτε anathema
θυμιζει μοναχα εκεινο το συναισθημα,οταν πρωτακουγαμε την Χ underground μπαντα που ο τραγουδιστης τραγουδαγε σαν βοθρος και γουσταραμε!!!

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ…:twisted: :twisted:

Το άκουσα σήμερα και το περίμενα πως και πως το άτιμο. Όπως και το Mezzo Forte έτσι και το Fortissimo θερίζει ψυχες…μόνο που το φετινό τις καίει κιόλας…!!!

!!!
καλα μιλαμε πως ξεκιναει ετσι ο δισκος!!!
ουτε πληκτρα
ουτε γοτθογκομενα
απλα doom
DOOM ρεεεεεεεεεεε
και τι φωνητικα ειναι αυτα???
που τα κρυβε τοσο καιρο???

φετος βγαινει και το νεο the prophecy!!!

Άσε…το μπάσιμο του δίσκου είναι 8O 8O 8O …δεν το περιμένεις απο τους Virgin Black κάτι τέτοιο!!!
Είναι λατρεία οι Αυστραλοί…δε γράφω τιποτα άλλο γιατι είμαι υπο την επήρεια του Fortissimo και συμπεριφέρομαι λες και βγήκε το νέο Master of Puppets ή Heaven and Hell π.χ. :slight_smile:

καλα και γω
εχω παθει πλακα
σοκ
δεν μπορω να το περιγραψω
δεν μπορω να πιστεψω οτι κυκλοφορησαν τετοιο αλμπουμ
μιλαμε για τρομερη δισκαρα
ολα τα κομματια ειναι ενα και ενα
πωπω τι ζημια παθαμε…

Ηδη Κυκλοφορησαν(στο ιντερνετ) Boris - Smile
5ive - Hesperus
Sahg - II

[FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]…το οποίο μου ακούγεται καλύτερο από το πρώτο, σα να ναι όλα τα τραγούδια σε τέμπο “Godless Faith”, λιγότερο αργόσυρτο και περισσότερο groovy, πιο 70ς και το “Monomania” να ψυχεδελίζει αρκετά. Με λίγα λόγια…Δισκάρα!
[/SIZE][/FONT]

και το πρωτο ηταν τρομερο δισκακι,το ΙΙ δεν το εχω ακουσει ακομα…αλλα ηδη με πορωσες…:rockon:

Το Virgin Black με αφησε αναυδο !Πραγματικα εξαιρετικο αλμπουμ.Δεν το
περιμενα!
Για οσους τους ενδιαφερει διερευσε το νεο αλμπουμ των Eluveitie με τιτλο Slania.

και hate eternal

το νεο Ηate Εternal ειναι ψιλομαπα, το ακουσα εγω χτες τρεις τεσσερις φορες ολο και δεν μου ειπε τιποτα. ελαχιστα σημεια σε ενα δυο κομματια ισως να αξιζαν, απλα δεν με εντυπωσιασαν οπως τα πρωτα αλμπουμς τους πριν χρονια.

Το νέο 5ive είναι πολύ όμορφο.

Άκουσα επιτέλους το νέο Hate Eternal. Καμία έκπληξη… κουραστικό, επαναλαμβανόμενο, ανέμπνευστο, μια μετριότητα όπως και όλες οι κυκλοφορίες τους άλλωστε. Πάμε παρακάτω.

χαχαχα χαιρομε που συμφωνουμε :stuck_out_tongue:
γενικα εμενα ο Death Metal ηχος πλεον δεν μου λεει κατι, μονο το νεο Deicide περιμενω…

Παιδες υπαρχει τοπικ για τα DM αλμπουμ.:wink:
Το προηγουμενο Hate Eternal δεν με ενθουσιασε.
Το King Of All Kings εν αντιθεσει ηταν πολυ καλο αλμπουμ.