ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2008

καλα και γω
εχω παθει πλακα
σοκ
δεν μπορω να το περιγραψω
δεν μπορω να πιστεψω οτι κυκλοφορησαν τετοιο αλμπουμ
μιλαμε για τρομερη δισκαρα
ολα τα κομματια ειναι ενα και ενα
πωπω τι ζημια παθαμε…

Ηδη Κυκλοφορησαν(στο ιντερνετ) Boris - Smile
5ive - Hesperus
Sahg - II

[FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]…το οποίο μου ακούγεται καλύτερο από το πρώτο, σα να ναι όλα τα τραγούδια σε τέμπο “Godless Faith”, λιγότερο αργόσυρτο και περισσότερο groovy, πιο 70ς και το “Monomania” να ψυχεδελίζει αρκετά. Με λίγα λόγια…Δισκάρα!
[/SIZE][/FONT]

και το πρωτο ηταν τρομερο δισκακι,το ΙΙ δεν το εχω ακουσει ακομα…αλλα ηδη με πορωσες…:rockon:

Το Virgin Black με αφησε αναυδο !Πραγματικα εξαιρετικο αλμπουμ.Δεν το
περιμενα!
Για οσους τους ενδιαφερει διερευσε το νεο αλμπουμ των Eluveitie με τιτλο Slania.

και hate eternal

το νεο Ηate Εternal ειναι ψιλομαπα, το ακουσα εγω χτες τρεις τεσσερις φορες ολο και δεν μου ειπε τιποτα. ελαχιστα σημεια σε ενα δυο κομματια ισως να αξιζαν, απλα δεν με εντυπωσιασαν οπως τα πρωτα αλμπουμς τους πριν χρονια.

Το νέο 5ive είναι πολύ όμορφο.

Άκουσα επιτέλους το νέο Hate Eternal. Καμία έκπληξη… κουραστικό, επαναλαμβανόμενο, ανέμπνευστο, μια μετριότητα όπως και όλες οι κυκλοφορίες τους άλλωστε. Πάμε παρακάτω.

χαχαχα χαιρομε που συμφωνουμε :stuck_out_tongue:
γενικα εμενα ο Death Metal ηχος πλεον δεν μου λεει κατι, μονο το νεο Deicide περιμενω…

Παιδες υπαρχει τοπικ για τα DM αλμπουμ.:wink:
Το προηγουμενο Hate Eternal δεν με ενθουσιασε.
Το King Of All Kings εν αντιθεσει ηταν πολυ καλο αλμπουμ.

το Virgin Black αν και δεν συγκαταλεγεται στα ακουσματα μου τοσο πολυ ως προς το ειδος μ’αρεσε αρκετα…

folk σουηδίλα. Καλό πράμα το Slania. Φέρνει σε Tranquillity πολύ. :thumbup:

Mηπως εχει παρει κανεις καμια “τζουρα” απο το νεο αλμπουμ των Hate Eternal?
Κυκλοφορει στις 19 του μηνα επισημως, αλλα λογικα θα κυκλοφορει στο ιντερνετ…

Φετος τελικα περιμενουμε και καινουργια Mastodon, Evergrey και Lamb Of God. Και (λογικα) τα project των Warrel και Loomis.

Βγαίνει καινούριο Μάστοντον φέτος;;; Αυτά είναι! Για πότε λένε;

Τελη του ετους. Μπαινουν στουντιο την ανοιξη.

ναι.ηδη απο το λαιβ τους εδω με τους tool ειχανε γραψει καποια σημεια και δηλωνανε που να ακουσετε τα νεα μας ριφ!!!

Δες τα ποστς στη πισω σελιδα, εγω το ακουσα ολο αλλα το σβησα με τη μια! μαλακια τελειως μου φανηκε, το ιδιο και το προηγουμενο τους, μονο τα δυο πρωτα αξιζαν απο αυτους. καλυτερα να το διαλυσουν να φτιαξουν τιποτα αλλο καλυτερο.

κι εγω περιμενω το νεο Mastodon αν κι αργει σιγουρα, και φοβαμε μην εχουμε κανα φαινομενο Metallica ετσι οπως το πανε, ελεος δηλαδη ποσο πιο ψηλα να φτασουν πια…

Και WOLVERINE φυσικά.

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=28166567