ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2008

Μαρτιο σκάει και το Cavalera project…cant wait…:smiley:

ΑΚΡΙΒΩΣ. Μακάρι να μην απογοητέυσουν. Βέβαια Dummy δεν ξαναβγαίνει

Νταξ, εχουν πει πως θα το πανε σε αλλη κατευθυνση. Τωρα τι εννοουν, ειναι καλό ερωτημα.

Καταρχάς αναμένεται νέο άλμπουμ Orphaned Land.
Έστω και λίγο να πλησιάζει την απαράμιλλη τελειότητα του “Mabool”, προβλέπεται και αυτό εκπληκτικό.

Για Green Carnation εξαιρετικά χλωμό. Αλλά και πάλι, μόνος του ο Tchort…

και παραγωγη ο φιλτατος steven wilson!!

αν καταφερει να τους κανει τη διαφορα οπως την εκανε στους Opeth θα παραμιλαμε!!!

Sry,εννουσα οτι τα αναμενουμε!Για αυτο εχω και ημερομηνια στους in flames

Ον τοπικ

Ακουσα το N των Norther.Ενταξει καλο ηταν σε γενικες γραμμες

Και νέο Moonspell μέσα στο '08.
Και αν ακολουθήσει τα χνάρια του (εκπληκτικού) “Memorial”, λογικά θα γαμεί και αυτό.
Ίδωμεν.

Μην εισαι σιγουρος.Η KGB κανει καλα την δουλεια της.:wink:
Ειναι ανεβασμενο στο γνωστο site.Σπευστε!!!Κατεβαινει ηδη!

Για να δουμε αν θα υπαρχει λιγη απο την μαγεια της προ Roots εποχης…

αν κρινω απο τα 2 κομματια που ακουσα μοναχα η φωνη θυμιζει τους παλιους sepultura.
ταχυτητες υπαρχουν,αλλα το στυλ που χανε τοτε οι sepultura χρειαζεται και εναν ανδρεα κισερ για να επιτευχθει

παντως τα προγνωστικα δειχνουν οτι θα γουσταρουμε

Αυτό ακριβώς! Από τα 2 πρώτα κομμάτια του δίσκου που δώθηκαν στη διάθεση του κοινού το ίδιο μπορώ να πω κι εγώ. Το βράδυ θα ακούσω το δίσκο… (Γαμ***ενο λύκειο…)…

Kαλουλι το καβαλερα κοσπιρασι, θυμιζει αρκετα σεπς εποχης χαος ει.ντι. και αραιζ.
Ωραιο δισκακι.
Αυτο που θα περιμενες να κανουν οι sepultura απο το 96 και μετα.

για πειτε γνωμες για καβαλερα…

προσωπικα οσο το ακουω μαρεσει περισσοτερο
υπαρχουν πολλες ωραιες ιδεες

Sanctuary και Inflikted που κυκλοφορησαν στο ιντερνετ ειναι πολυ ωραια,ελπιζω ολος ο δισκος να βαραει το ιδιο καλα.
Ποτε βγαινει?

μαρτη βγαινει νομιζω
ο δισκος βαραει πολυ
εχει πολυ ωραια σολο αν και μερικες φορες δειχνουν να μην πολυ ταιριαζουν!
θα δειξουν οι ακροασεις

αυτο θα το παρω ως καλο γιατι και στους Sepultura ετσι ηταν:) αν και τωρα δεν ειναι ο Αντρεας…

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ
ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ FUCKING DOOM|DEATH METAL
απο τους καταπληκτικους αυτους αυστραλους

Virgin Black - Fortissimo

η συνεχεια του καταπληκτικου ατμοσφαιρικου soundtrack-ικου Mezzo Forte
ειναι ενα ολοκληρωτικο ατμοσφαιρικο doom death αριστουργημα.
doom death οπως το διδαξανε οι δασκαλοι του ειδους.οταν ακομα το ειδος ητανε underground
θρηνητικα lead,old school brutal φωνητικα,αργοι ρυθμοι,περιστασιακα γυναικεια φωνητικα,το χαρακτηριστικο “εκκλησιαστικο” feeling της μπαντας,διακριτικα πληκτρα,τρομερη μαυρη ατμοσφαιρα!!!

μιλαμε εχω χεστει απο τη χαρα μου
ειναι οτι πιο old school εχει κυκλοφορησει η μπαντα!!!

και το πιο σημαντικο εχει χαρακτηρα.δεν θυμιζει ουτε bride,ουτε lost,ουτε anathema
θυμιζει μοναχα εκεινο το συναισθημα,οταν πρωτακουγαμε την Χ underground μπαντα που ο τραγουδιστης τραγουδαγε σαν βοθρος και γουσταραμε!!!

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ…:twisted: :twisted:

Το άκουσα σήμερα και το περίμενα πως και πως το άτιμο. Όπως και το Mezzo Forte έτσι και το Fortissimo θερίζει ψυχες…μόνο που το φετινό τις καίει κιόλας…!!!

!!!
καλα μιλαμε πως ξεκιναει ετσι ο δισκος!!!
ουτε πληκτρα
ουτε γοτθογκομενα
απλα doom
DOOM ρεεεεεεεεεεε
και τι φωνητικα ειναι αυτα???
που τα κρυβε τοσο καιρο???

φετος βγαινει και το νεο the prophecy!!!

Άσε…το μπάσιμο του δίσκου είναι 8O 8O 8O …δεν το περιμένεις απο τους Virgin Black κάτι τέτοιο!!!
Είναι λατρεία οι Αυστραλοί…δε γράφω τιποτα άλλο γιατι είμαι υπο την επήρεια του Fortissimo και συμπεριφέρομαι λες και βγήκε το νέο Master of Puppets ή Heaven and Hell π.χ. :slight_smile: