ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2008

τουτο το ακουσε κανενας ?

κανα link παιζει ?

Aκούστε οπωσδήποτε το Genghis Tron-Board Up The House. Υπάρχει ολόκληρο στο myspace. Math-Hardcore-Electro-Ambient ό,τι να’ ναι! Όπωσδήποτε

Όντως, πολύ καλό το Genghis Tron. Ωραίο άλμπουμ indeed

Επίσης, κάτι που προτάθηκε εδώ και είναι μεγάλη δισκάρα για να μην συμπεριληφθεί στις 08 κυκλοφορίες.

Rpwl - Experience

τσεκάρετε οι floydoporcupinetreeάδες.

edit: Το “Masters of War” (προφανής ομοιότητα με κάποιο “Dogs Of War” ως προς τον τίτλο), θα μπορούσε να είναι κομμάτι των sessions του “Division Bell”.

Διερευσαν τα νεα αλμπουμ των Nazareth,Children Of Bodom και Korpiklaani.

πωπω mostly live ήταν τρελή εμπειρία … !!! και το τρελή δισκάρα !!!

Των Children Of Bodom το ακουσα και μου φανηκε καλυτερο απο το προηγουμενο τους, χωρις αυτο να σημαινει οτι τσακιζει τα παντα κι ολας, κλασικος ηχος COB με δυο τρεις χαρουμενες στιγμες! Korpiklaani δεν ακουω πλεον (σταματησα στο δευτερο αλμπουμ τους) ενω με Nazareth δεν εχω ασχοληθει καθολου. των Septic Flesh περιμενω αν και για να πω την αληθεια προβλεπω μετριο αλμπουμ, συμφωνα με οτι ακουσα μεχρι τωρα…

Εμενα παλι μ αρεσε το προηγουμενο. Ευνοικα τα οποια σημαδια:!:

Απο τις πρωτες ακροασεις τo Children Of Bodom μου φαινετε πολυ πολυ μετριο…κατι μου λεει οτι στερεψαν απο ιδεες…

αυτό λέω να το χτυπήσω

Για τους φίλους του παλιομοδίτικου ροκ, χαρντ-ροκ υπάρχει νέα δουλειά από Black Crows

Πρόκειται για το Warpaint

Οι φίλοι του Southern-blues-boogie-rock θα το γουστάρυν.

εδώ δείγματα δουλειάς

Mano87 συγχαρητήρια ρε φίλε για τους Black Mountain.

Απλά κορυφαίοι!!!

Credits to Dazmaniac :smiley:

Όντως! Αυτό το Angels το έχω λιώσει κανονικά

τα άλμπουμ τους τα βρίσκεις στα αθηναϊκά δισκοπωλεία ή να τα αγοράσω από το site τους;

Απ το site

H συναλλαγή ολοκληρώθηκε

Θα τα ξαναπούμε γι’ αυτή την μπάντα σε κανά μήνα όταν παραλάβω πράμα και μέσω ειδικού Thread πλέον

Thanx again

καινουργιες κυκλοφοριες εχουμε απο
Ogre - Plague of the Planet April 1 (US),April 21(Europe)
Ufomammut - Idolum April 22 (Italy), May 7 (US/Europe)
Αρχες μαιου εχουμε καινουργιο απο Colour Haze 8)
Dead Man - Euphoria June 2008
Farflung - A Wound in Eternity April 2008
Θα εχουμε καινουργιες κυκλοφοριες απο Dozer - Beyond Colossal(καπου τον οκτωβριο 08)και Los Natas(δεν γνωριζω τιτλο ουτε ημερομηνια):frowning:
στο ιντερνετ ηδη υπαρχουν τα
sourvein - ghetto angel(EP)
danava - unonou
WE - Tension and release
A Thousand knives of fire - The Last train to scornville
Across Tundras - Western sky ride
Good Day To Die - Hazing Through Shadows
Πολυ καλο θα ειναι το 2008…για να δουμε…

Λεπον. Απ οσα φετινα αλμπουμς εχω ακουσει καλά, εκλεκτη θεση κατεκτησαν τα νέα Sahg, Rotten Sound και Protest The Hero.

Επισης υποψηφια κρινονται τα Black Mountain, Meshuggah, Genghis Tron και RPWL. Θελω ακομα χρονο.

Οσον παλι αφορα το RPWL, δε το χω ακουσει καθολου, αλλα κρινοντας απ τον προκατοχο του (World Through My Eyes = μεγαλειο μεγατονων) και οσες γνωμες εχουν ακουστει εδωθε, πρεπει να ειναι τουλαχιστον υπεργαμαουα.

Ωραια πραματα. Καλα, γενικως Ufomammut = τρελη καταστροφη…

εγω εχω ακουσει τα εξης ως τωρα:

Hate Eternal - Fury And Flames < ~ μαλακια

Meshuggah - ObZen < ~ μονο στους φανς τους θα αρεσει

Children of Bodom - Blooddrunk < ~ πολυ καλυτερο απο το προηγουμενο τους

Behexen - My Soul For His Glory < ~ αξιολογο αν και δεν το ακουσα και τοσο

Ministry - Cover Up Compilation < ~ δεν μου αρεσε, θα προτημουσα αλμπουμ παλι

Dead Congregation - Graves Of The Archangels < ~ αξιολογο επισης αν και θυμιζει Arkhon Infaustus με περισσοτερα εκκλησιαστικα στοιχεια

Leviathan - Massive Conspiracy Against All Life < ~ αξιολογο, θυμιζε Lurker of Chalice και με εντυπωσιασε αρχικα πολυ, αλλα προτιμω ακομα το πρωτο Lurker of Chalice

Η Universal Music ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου studio album των Uriah Heep με τίτλο “Wake The Sleeper”. Ο δίσκος αναμένεται τον προσεχή Ιούνιο και θυμίζουμε ότι αποτελεί την επιστροφή των Uriah Heep με νέο υλικό ύστερα από μία δεκαετία και το “Sonic Origami”.

:-k :-s

Εν τω μεταξύ οι ηχογραφήσεις του έχουν τελειώσει από τον Αύγουστο και πήγαινε από αναβολή σε αναβολή!
Ιούνιο λοιπόν; ¶ντεεεε!!!
Πάρτε και εξωφυλλάρα (από τον Ioannis)