ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2008

χμμ για να δούμε. πάντως το sonic origami αν και είχε τις στιγμές του δεν ήταν κάτι ιδαίτερο.

την τριτη ερχεται στα μαγαζια ο δισκαρος των Meshuggah!!! :smiley: :smiley:

για να δουμε πως θα παει απο πωλησεις τωρα που γινανε και εξωφυλλο και αλμπουμ του μηνα στην βρωμοφυλλαδα!!!

επισης διερευσε το μινι σιντι των bloodbath - unblessing the purity (γαμει)

.-

Θa πρεπει να ειναι απιστευτο το Meshuggah!!!Τα 2 κομματια που εχουν στο myspace ειναι πορωτικα!
Αν Και πολυ Straight τα ακουω.Θα δει3ει!

δεν το κατεβασα γιατι περιμενω album, αλλα αμα γαμει τοσο πολυ τρεχω τωρα κι ολας!

Για τούτη δω τη δισκάρα έχει γίνει καμία αναφορά; :stuck_out_tongue:

Νorther - N

Φάση Ensiferum, με αρκετές thrashy κιθάρες, εναλλαγές καθαρών/black φωνητικών και κάποια Dimmu στοιχεία.
Γούσταρα τρελλά…

απλά συγκλονιστικό και πάει για κορυφή μέχρι στιγμής.
Μεγάλη μπάντα
:!:

!!!

πωπω το πρωτο κομματι ειναι λες και συμμετεχει ο mackintosh!!!

Ποτε κυκλοφορεί?:-k

αυτά είναι. δεν θα το ακούσω ακόμα. Τιαματ ρεεεεεεε.

Κατα Ρωσια μερια θα βρειτε το νεο αλμπουμ των In Flames.

Το άκουσα το νέο In Flames… Αρκετά καλό μου φάνηκε, με μπόλικα πιασάρικα κομματάκια. Πρέπει να το ξανακούσω φυσικά για πιο αξιόπιστα αποτελέσματα…:smiley:

Ωραίο φαίνεται σε σχέση με το “Come Clarity”, το οποίο ξεφούσκωσε γρήγορα και συγκριτικά με το “Soundtrack To Your Escape” ήταν κατώτερο. Έχει και μερικά κλασσικά In Flames στοιχεία, αλλά και πιο ποπ περάσματα, κάτι που δεν είναι και κακό.

προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με αυτο το cd!το εχω λιωσει απο χθες το πρωι και εχω ηδη βγαλει καποια συμπερασματα!το στοιχημα των In Flames σε αυτο το δισκο ηταν τα κομματια Alias & The Chosen Pessimist!Τα κομματια αυτα οπως διαπιστωσατε απεχουν μιλια απο ολα οσα εχουν γραψει μεχρι σημερα και μου εδωσαν την εντυπωση πως αν αυτα τα κομματια εχουν απηχηση,στο επομενο δισκο τα πραγματα θα ειναι πολυ διαφορετικα!και η αποψη μου εινα πως πρεπει να βαδισουν προς αυτη την κατευθηνση γτ φαινεται πως μπορουν να γραψουν εξαιρετικα κομματια πανω σε αυτο το μοτιβο!εχω την αισ8ηση πως φοβουνται να γραψουν διαφορετικα τραγουδια και ειναι ολοφανερο πως σε καποια σημεια προκειμενου να συμπορευτουν και οι παλιοι οπαδοι σε αυτη την καινουργια κατευθυνση,δεν μπορουν να γραψουν σολο kai melwdika perasmata αλα colony γιατι πολυ απλα εχουν στερεψει απο ιδεες!φαινεται ξεκαθαρα πως το κανουν με τα χιλια ζορια!anyway,ειναι εξαιρετικο αλμπουμ που θα σας κρατησει για πολυ καιρο συντροφια κ οπωσδηποτε πεταει σκονη στον αρκετα μετριο προκατοχο του!Σιγουρα με αυτο το δισκο θα βαλουν πολλα $$$ στις τσεπες τους αλλα οπως και να το κανουμε το αξιζουν!btw,ο daniel svenson δινει ρεστα στα drums!
Τελος,αυτο που με προβληματιζει ειναι ο τροπος που θα αποδωσουν τα καινουργια κομματια στ λαιβ…

yeap τελικα ειναι πολυ καλο το αλμπουμιδι

εχει παρα πολλες ωραιες ιδεες
νταξ καπου φαινεται οτι αναμασαν παλιοτερες ιδεες οπως ειπε και ο jesterhead
αλλα τι να κανουμε, χρειαζονται και τραγουδια για να γινει λιγο τζερτζελες στα λαιβ!! :stuck_out_tongue:
υπαρχουν και πιο “ποπ” γραμμες που απο τι φαινεται θα τις επεκτεινουν στα επομενα τους αλμπουμ
μιας και απο τι φαινεται σκοπος πλεον της μπαντας ειναι να πουλαει
και απο τη στιγμη που το κανουν καλα,προσωπικα δεν εχω παραπονο

κατα τα αλλα οσοι ακολουθησαν τους in flames στα τελευταια τους αλμπουμ θα γουσταρουν πολυ

τα ακουστικα σημεια δεν ειναι τελεια???
μακαρι να βγαζανε κανα ακουστικο ep-ακι να γουσταρουμε!! :slight_smile:

Διερευσαν τα νεα αλμπουμ των Belphegor και Arsis
για οποιον μπορει να ενδιαφερεται.

το νεο Belphegor το ακουσα χτες βραδυ μια φορα, και σημερα αλλη μια. ενω ξεκινα πολυ δυνατα και φαινεται ενδιαφερον, δυστηχως καπου στη μεση πεφτει πολυ και καταλιγει βαρετο, οπως και τα υπολοιπα τους αλμπουμς. γενικα δεν αξιζει και τοσο, απλα εντυπωσιαζουν μονο στο ξεκινημα. Arsis δυστηχως δεν ακουω καθολου.

Κυκλοφορει στο ιντερνετ…