ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΕΞΕΙ ΑΛΛΟ MATRIX.H ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ.Τωρα θα με κυνηγατε αλλα ετσι πιστευω.
Μου είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω κάποια ταινία, ακόμη και 10 ας πούμε… δεν ξέρω κάθε μία είναι ξεχωριστή και δεν μπορώ να τις κατατάξω ή ξεχωρίσω, πάντως για τώρα τελευταία η Τριλογία Lord Of The Rings…
Α και όντως άλλη ταινία σαν το Matrix αποκλείεται να υπάρξει… κρίμα…
:twisted: xmm THE LORD OF THE RINGS 1,2,3 epooossss…hail to tolkien!!!
Matrix σπέρνει…
Αλλά θα διαλέξω Requiem for a Dream και Fight Club… (2, αλλά οκ :P)
Καλά το Almost Famous εκτός του ότι είναι κορυφαία μουσική ταινία παρουσίαζε αρκετό ενδιαφέρον και σε άλλους τομείς (υπόθεση, ερμηνείες κλπ). Παρόλα αυτά θα προτείνω το Forrest Gump, αν και πολλοί από εσάς θα θεωρήσετε ότι δεν είναι κάποια σοβαρή ταινία. Μπορεί να μη βγαίνει κάποιο νόημα στο τέλος, αλλά ο τρόπος που εξελήσσεται και γενικά η πλοκή, σε συνδυασμό με την καλή μουσική, την καθιστούν στις καλύτερες μου.
Γιατί να διαφωνήσουμε με το forest gump…? 'Ισα 'ισα θα έλεγα
Σε περιπετιες διαλεγω ολα τα φονικα οπλα και τον τελευταιο προσκοπο.
Απο επικες την τριλογια Lord of the Rings και το Βraveheart
Tις παραπανω ταινιες τις βλεπω ευχαριστα και πορωνομαι,ΑΛΛΑ…οι αγαπημενες μου ταινιες ειναι πεντε
1)Δυο καπνισμενες καννες
2)Η Αρπαχτη(snatch)
3)Pulp Fiction
4)Fight Club
5)trainspotting
Μάλλον, Requiem for a dream :?
THE SHAWSHANK REDEMPTION (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΟΔΟΣ: ΡΙΤΑ ΧΕΙΓΟΥΟΡΘ)
ME ΤΙΜ ΡΟΜΠΙΝΣ & ΜΟΡΓΚΑΝ ΦΡΙΜΑΝ
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ
το almost famous είναι όντως σπουδαίο. Εμένα αγαπημένη μου είναι «η φωλιά του κούκου» με τον επίσης σπουδαίο Jack Nickolson… Και τέλως πάντων προτιμώ να διαβάζω tolkien παρά να βλέπω :roll:
Εμένα μου άρεσε πολύ το Hulk λόγω των γαάμτων εφέ και της πλοκής
Ε μη μου πεις, και λόγω του soundtrack (Velvet Revolver - Set Me Free).
Όχι και τόσο,αν και δεν ήταν ανάξιο λόγου
Είδα τελευταίο το 2001:A Space Odyssey και έμεινα λίγο μαλάκας…
Must-see!
Σήμερα θα δω μάλλον το Memento.
Έχω ακούσει καλά λόγια.
8a symfwnhsw me ton machine666 gia tis Dyo Kapnismenes Kanes, alla epishs pshfizw The Killing (1956) tou Kubrick. To synistw anepifylakta!
Μόλις θυμήθηκα άλλη μία πρόσφατη ταινία που μου είχε αρέσει τρομερά. Στα ελληνικά λέγεται “φονική συχνότητα”, στα αγγλικά έχει κάτι με frequence δε θυμάμαι ακριβώς. Αυτό που μου έκανε εντύπωση πάντως ήταν η ιδέα της ταινίας, δεν είχα σκεφτεί ποτέ σε αυτά τα “παράλληλα σύμπαντα”. Την είχα στο μυαλό μου για πολλές ημέρες απ’ ότι θυμάμαι και μπορώ να την ξαναδώ άνετα οποιαδήποτε στιγμή.
Sthn prwth thesh einai sigoura h trilogia tou Lord of the rings. Meta einai arketes…Trelathhka me tous Peirates ths Karaibikhs, epeidh genika m’ aresoun oi tainies fantasias. Apo palioteres tainies tha elega to Fight club kai to American Beauty.
Λοιπον,ειδα τα κακα παιδια 2…Ειναι και γαμω τις ταινιες 8) μην το χασετε με τιποτα.Επισης ειδα το ταξι 1,2 και 3 και ηταν τελειες και οι 3 τρεις συνεχειες.Εγινε η καλυτερη τριλογια που εχω δει.Επισης βγαινει το spiderman2 με αντιπαλο τον οκταπους.Βρειτε το trailer στο ιντερνετ,ειναι πορωση.Τελος,ψαχτε να βρειτε να δειτε “το μισος” και το "rumble fish"H ταινια ειναι αρχαια και παιζει ο Μικι Ρουρκ.
Paidia, apo tis tainies pou paizontai twra na pate na deite stadar to Big Fish. Htan apistefth tainia. Tha bgeite apo to sinema me ena terastio xamogelo!