Εγώ δεν είμαι!
Γούστα είναι παίδες. Εμένα από το Brave New World μου αρέσει μόνον το ομώνυμο και The Mercenary. Το βάζω στα μέτρια άλμπουμς, και επειδή από Maiden δεν θέλω μετριότητες, στις απογοητεύσεις.
@Φρίντομ, πιο πολύ πρέπει να τραβάς τα μαλλιά σου επειδή θεωρώ ότι:
A Matter of Life and Death > Brave New World. Γούστα όμως.
:oops:
ντάξει, βγάλαν και μια μετριότητα στο μιλένιουμ, τι να κανουμε:p
Τρέξαμε να πάρουμε το Wickerman, με το που βγήκε. Το ακούσαμε, πωρωθήκαμε και μετά πήραμε και το BNW και ξενερώσαμε με την ζωή μας…
Πωρώθηκες με το Wickerman και ξενέρωσες με το υπόλοιπο? Σε μένα γιατί συνέβει το αντίθετο?
ArgΟ με το καλυτερο 00s maiden κομματι δε γουσταρες ας πουμε?
^ Προφανώς μιλάς για το Dream of Mirrors 8)
οχι βεβαια:-s
Α, νόμιζα μιλάς για το BNW μόνο.
Ε νταξ, Paschendale με διαφορά 8)8)
Για BNW μιλαω μονο:-s (απο κει ειναι βασικα αλλα ισχυει αυτο που εγραψα στην αρχη.)
Ghost of the Navigator
ανετοτατα μαλιστα
Απίστευτο drumming απο το Νίκο…
Εγώ θα έλεγα A Matter of Life and Death > ότι album μετά το 7th Son of a 7th Son αλλά όπως πολύ σωστά είπες, γούστα είναι.
Το Virtual XI ειναι ο καλυτερος δισκος των Maiden, ποτε θα το καταλαβετε;
πλακίτσα
εγω θα ελεγα sign of the cross > οποιοδηποτε κομματι εχουν γραψει οι maiden μετα το χ-factor.
Πέρα από την πλάκα το Virtual XI είχε ωραίες ιδέες άσχημα εκτελεσμένες, πχ. When Two Worlds Collide, ενώ τα BNW κι ύστερα πάσχουν πολύ σε θέμα σύνθεσης.
Προσοχή! Δεν λέω ότι το Virtual XI είναι καλός δίσκος. Απλά ότι το ακούω πιο άνετα από το AMOLAD.
Όσο για το BNW το καλύτερο σημείο είναι…
η παύση στο Nomad!
Επισης το BNW εχει και το καλυτερο εξωφυλλο απο τα τρια.
Πωπω πάει κι αυτή δεκαετία! Τι να πρωτοθυμηθώ?? Θάνατοι Chuck, Quorthon και πόσων ακόμα?? Χαμός! Ακύρωση συναυλίας Slayer/Pantera, St. Anger αν και μου αρέσει σίγουρα ο χειρότερος δίσκος τους, μετριότητες από τα μεγάλα συγκροτήματα όπως όλοι οι δίσκοι των Maiden εκτός του Brave…, η ανακοίνωση της αρρώστιας του Dio. H εντεκάτη Σεπτεμβρίου 2001, η οικονομική κρίση, πολλά σκατά γαμώτο…