Χαχαχαα οκ. Θα το έχω υπ’όψιν.8)
Tώρα έχω λάπτοπ, του φέρομαι σχεδόν στοργικά.
Το πισί μου ήταν ένα αρχαίο πράμα που με μισούσε. Τι πληκτρολόγια μου λέτε εσείς, εάν δεν έτρωγε ο σκληρός κλωτσιά με την αρβύλα, ο σατανικός μορμόλης δεν έλεγε να σταματήσει να βγάζει ήχους και να κλείσει.
Ανέκαθεν είχα λάπτοπ, οπότε δε μου βγαίνει να το βαρέσω. Βέβαια, το ότι του έχω βγάλει τα μάτια (αυτή τη στιγμή πχ. έχω συνδεδεμένο εξτρά πληκτρολόγιο, γιατί το δικό του γιοκ :b) και το καταριέμαι όποτε χαλάει το ίντερνετ (πράγμα που συμβαίνει συχνά) κι ας μη φταίει, είναι άλλη υπόθεση!
Πόσο με τιμάει που έχω σπάσει ένα [B]πληκτρολόγιο[/B], ένα [B]laptop [/B](ολική καταστροφή:roll:) και [B]δύο κινητά[/B] (το ένα επιβίωσε και σήμερα το έχει ραϊσμένο η μητέρα μου)!
Εκ των ανωτέρω μάλιστα το πληκτρολόγιο δεν ήταν καν δικό μου…Τώρα έχω δανεικό PC και έτσι το προσέχω:D
εγώ είχε τύχει να τσαντιστώ και να πετάξω το κινητό μεσα σε δασάκι.Μετά έτρεχα με φακό απο άλλο κινητό να βρω την μπαταρία :lol:
το pc πάντως ποτέ ακόμα και αν τσαντιστώ
ennoeitai pos to varao. Me auto:
:lol::lol::lol: θεϊκή η αποπάνω εικόνα!!
Αρχικά το τωρινό μου λάπτοπ το είχα μη στάξει και μη βρέξει, καθώς ήταν ο πρώτος ολοκαίνουριος υπολογιστής που είχα. Τώρα το βαράω γιατί κάθε τόσο αρχίζει κάτι γουρρρρρρρ-γουρρρρρρρρρ-γουρρρρρρρρ που ειλικρινά ΣΠΑΝΕ νεύρα οπότε του δίνω μια -και δυο…- Κάτι πρέπει να παίζει με τα ανεμιστηράκια αλλά βαριέμαι να το πάω για σέρβις, έχει λήξει κι η εγγύηση…
Το προηγούμενο, μια παλιατζούρα ντέσκτοπ… ήταν τυχερό που δεν είχα ρόπαλο του μπέιζμπολ. ΤΥΧΕΡΟ.
Πρωτόγονη:p
παλια που ειχα crt οθονη την ειχα ριξει πολλα σουτια(και το ταουερ και το πληκτρολογιο που εσπασε) οταν επαιζα μανατζερ.
Το έχεις καιρό φαντάζομαι…το έχεις καθαρίσει ποτέ?
Δοκίμασε το μπορεί να λυθεί το πρόβλημα:p
:-k Ακούγεται καλή ιδέα! Μόνο που δεν ξέρω πώς! Το pc θα μπορούσε και να λειτουργεί χάρη σε μικρά ανθρωπάκια που ζουν μέσα του as far as I’m concerned Δεν σκαμπάζω και πολλά από ηλεκτρονικά. Αν μπορείς δώσε τα φώτα σου και θα το εκτιμήσω!!
Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις…απλώς να ξεβιδώσεις μερικές βίδες!
Τώρα βέβαια θα μου πεις αυτό δεν είναι δουλειά για κοπέλα:p
εγω επειδη το λυπαμαι βαραω το γραφειο αλλα επειδη ειναι γραφειο του δινω και καταλαβαινει! το πιο γαματο ειναι οτι το ρουτερ, το ποντικι αλλα και το τηλεφωνο -οταν τρωει το μπουνιδι το γραφειο- πετανε!!! δραση αντιδραση σου λεει μετα… :lol:
απο τοτε που χαλασα παντως το 3ο κινητο ετσι (με σουτακι) προσπαθω να… περιορισω το φαινομενο γιατι αλλιως θα με φανε οι τοκογλυφοι! :lol:
Βασικά το προηγούμενο πισι μου είχε φάει αρκετά σφαλιαρίδια. Προφανώς είχε χαλαρώσει η ψύκτρα του επεξεργαστή και καμιά φορά ακουγόταν σαν αεροπλάνο. Οπότε με μια αφαλιαρίτσα ερχόταν στη θέση της και σταματούσε ο θόρυβος. Το καινούργιο που έχω 3 χρόνια κανένα πρόβλημα, έχουμε πολύ καλή σχέση, το αγαπώ και το φροντίζω.
To παλιό desktop έτρωγε κανά κλωτσίδι χαλαρό…
Τα laptop και το netbook όμως τα έχω σαν κόρη οθφαλμού (ειδικά το laptop που είναι της δουλειάς). Τώρα πια όταν εκνευρίζομαι βαράω κουτουλιές στους τοίχους.
Τώρα πάτησες τον φεμινιστικό μου κάλο! Εννοείται πως ξέρω τι είναι οι βίδες και είμαι ικανή να ξεβιδώσω (αν είναι απολύτως απαραίτητο ^.^) Θα το δοκιμάσω -κι αν δε πετύχει, το κρίμα στο λαιμό σου…:lol:-
Το παλιό κάθε φορά που κόλλαγε το βάραγα! Το καινούριο μπααα
Ωχ!
Μήπως να το άφηνες καλύτερα σε κάποιον άλλον?:-s
:lol: όχι8) θα ενημερώσω όταν το κάνω για το αποτέλεσμα !!