τι λες ρε???ειχε φτασει στο 2015 και ειχε τα κερατα στον ολυμπιακο!!!αμα υπαρχει κανεις λιωμενος με μανατζερ για το πισι εδω…και εχει ριξει κοπο και ιδρωτα…θα σου πει οτι ολα ειναι δυνατα…αμα λιωνεις τοσο αγρια…
και εγώ στο μάνατζερ έχω κάνει ομαδάρα τον ολυμπιακο…ποια ρεαλ μου λέτε τώρα τι να λεμε τωρα…τα πάντα ολα τιτικες όλες τους :lol::lol:
Εννοείται ότι βαράω το PC μου. Αν δεν φάει καμιά κλοτσιά ο πύργος δεν λειτουργεί κανονικά. Επίσης το χέρι είναι μόνιμα κολλημένο στο πλήκτρο Reset μπας και δω άσπρη μέρα
το παλιο το βαραγα αυτο ειναι καινουριο ακομα
Το βαραω οταν δεν με υπακουει αμε.
εχω και καιρο να κανω format και κολλαει ολο και περισσοτερο:-s
το εχω τρελανει στις μπουνιες:D
Κοπανάω το ποντίκι, όταν προσπαθώ να διαβάσω και ακούω χτυπήματα από τους από πάνω.8)
Παίζει να χω χτυπήσει και την κεντρική μονάδα, α…και την οθόνη…:roll:
Όταν παίζω Football Manager σίγουρα θα σπάσω ή ποντίκι ή πληκτρολόγιο κάποια στιγμή.
Μέχρι στιγμής απολογισμός 3 ποντίκια και 2 πληκτρολόγια…
το ποντικι εχει φαει μπολικες…οταν τρελενετε ο κερσορας του ποντικιου τρελενομαι και εγω μαζι
εμένα αρχίζει να τα ‘‘φτύνει’’ το ποντίκι…
πριν λίγο μιλούσα με την κοπέλα μου 16.5 λεπτά στο τηλέφωνο.
προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε πόσα εισιτήρια να πάρουμε για το λαρισα-βολος την κυριακη…(πάνω απο 16)
κλείνοντας το τηλέφωνο έδωσα μια καλή το πληκτρολόγιό…και έσπασε το αυτάκι απο πίσω …κρίμα…ήταν πολύ καλό
*Bonus…παλιοτερα ειχα παρει απο δισκαδικο στη λαρισα
black sabbath reunion
metallica reload
aerosmith cd single
&
ενα ποπ/ροκ single…
πάω σπίτι , βάζω να ακούσω και το στέρεο δεν έπαιζε τίποτα από όλα αυτά…
και έφαγε μια καρατια(πόδι) γεμάτη…
…μας άφησε χρόνους…
Έχω σπάσει ένα ποντίκι. Το κουτί το pc το έχω στα πόδια επομένως όλο και καμία κλοτσιά θα φάει. Το πληκτρολόγιο μου πάντως είναι εφτάψυχο, έχει φάει τις πιο πολλές και ακόμα αντέχει… σοβαρά τώρα το θαυμάζω
Τώρα έχω πάρει καινούργιο,αλλά όταν είχαν το παλιό παίζαμε συχνά ξύλο.
Κοπανησα την κεντρικη μοναδα με την καρεκλα καταλαθος και παραλιγο να διαλυθει.Ποντικη κι πληκτρολογιο τρωνε αρκετες.Παντως το πληκτρολογιο το εχω πανω απο 7 χρονια και δεν εχει παθει τιποτα!!
Κλωτσιδια στο tower σε καθημερινη βαση…
το λαπτοπ μονο οταν παιζω μανατζερ…
ο σταθερος ειναι μουσειακο εκθεμα 8 ετων οποτε τρωει 2-3 γερες καθε φορα για να ανοιξει…8)
Την κεντρική μονάδα δεν τη βαράμε ποτέ. Θέλουμε το πισί να πονέσει αλλά όχι να πεθάνει. Την οθόνη μου δεν την αγγίζω καν. Το πληκτρολόγιο όμως και το ποντίκι έχουν περάσει τα άπαντα στα χέρια μου. Αλλά είμαι ήρεμος τον τελευταίο καιρό και δεν τα χτυπάω. Τους φέρομαι με αγάπη. Τελευταία φορά θυμάμαι που μάζευα τα κουμπάκια του πληκτρολογίου απ’όλο το σπίτι ήταν πριν 2 μήνες περίπου.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
εγω δεν το βαραω αλλα ενας φιλος μου ειχε ριξει κλωτσια σε πλει στεισον με το πελμα
αφου τον νικησα φυσικα
Laptop έχω οπότε δεν με παίρνει για πολλά πολλά…
Έχω σπάσει πληκτρολόγιο σε net cafe όμως:roll:
Οθονη μονο απο πλαϊ να χτυπας.
Οταν μια φορα χτυπησα την παλια μου απο πανω, για καποιο περιεργο λογο αρχισε να βγαζει καπνους. :lol: