Αν και δεν συγκαταλέγομαι στις ?γυναίκες? του φόρουμ? οι λόγοι που δεν υπάρχει φοτο μου είναι οι εξής:
1ον: δεν θα υπάρχει συναγωνισμός
2ον: δεν μπορώ να σας κάνω να νιώσετε άσχημα
3ον: πιστεύω πως η κοπελίτσα στο avatar μου, είναι ίδια εγώ :twisted:
4ον: είμαι καλός άνθρωπος και δεν θέλω να σας δημιουργήσω εφιάλτες και ίσως, απέχθεια για τον γυναικείο φύλο[/size] :lol:[/quote]
α) οκ, δεν γίνεται συναγωνισμός, οπότε μια χαρά είμαστε.
β) οκ, δεν πειράζει -κανείς (σας :lol: ) δεν είναι τέλειος.
γ) τότε, μπορεί να μας αρέσεις και περισσότερο… :twisted:
δ) αυτός είναι λόγος που βάζεις σε εισαγωγικά το γυναίκα πιο πάνω; Τι λες καλό μου, εδώ είδαμε τον “μικρό-Unholy-στο-λιβάδι”, σε 'σένα θα κολλήσουμε! :lol:
ε) …εσύ άλλωστε χρωστάς και κάτι φωτογραφίες με “ρούχα σου”… Τα φοράς και μας “στέλνεις” 8)
Και προσπαθούσα να θυμηθώ σε ποιον χρωστάω τι? [size=2][βασικά, ό,τι φοράω είναι δικό μου (είναι αλήθεια? δεν μου χωράνε τα άλλα ρούχα και πατάω δυο ραφές στις κουρτίνες :lol: )][/size] Πριν λίγο κανόνισα να ?ντύσω? την παρέα στις απόκριες? υπομονή? υπομονή…
__Τι; Θα περιμένουμε μέχρι τις απόκριες; :? Τι θα ντυθεί η παρέα; :lol: 8)
Έχω δώσει όρκο να μην φωτογραφηθώ μέχρι τότενες!
Λοιπόν: στις δύο θα φτιάξω τα ρούχα που φόραγε ο Τραβόλτα με την [δεν θυμάμαι πως τη λένε] από το Γκρίζ.[ως εδώ βατά, τα θέματα]? η άλλη μου είπε πως θέλει να ντυθεί πάπια [πάντα υπάρχει μια νέα πρόκληση 8O ]? οι άλλοι το σκέφτονται, ακόμα?
__Τώρα που το σκέφτομαι έχω πολύ καιρό “να ντυθώ” (πέρσυ δεν πιάνεται -με είχε καλέσει μία φίλη και μου είχε πει "ξέρεις πόσο σ’ αγαπάω, αλλά αν δε “ντυθείς” στο σπίτι μου δε σε βάζω, τουλάχιστον βάψε το πρόσωπο κι έλα. Οπότε βρίσκω τελευταία στιγμή κι εγώ μία αυθεντική παλιά στολή ηλεκτρολόγου -κίτρινη, απο πλαστικό, ολόσωμη με τιράντες- και πήγα, αλλά δεν ήταν “ντύνομαι για καρναβάλια”)… Μου άρεσε να ντύνομαι και να φτιάχνω κι εγώ τις στολές μου βλέπεις…!
__Είχα ντυθεί “Brandon Lee” (απο το The Crow) και έχω και φωτογραφίες. Μάλιστα, τότε ΚΑΝΕΙΣ (στη Θεσσαλονίκη) δεν είχε ξαναντυθεί και μετά απο δύο χρόνια -μέχρι και τις μέρες μας- είχε γίνει μόδα…! Θα προσπαθήσω να βρω τις φωτογραφίες! Ενα άλλο πολύ πετυχημένο, ήταν τότε που είχα ντυθεί σκιάχτρο… γαμώτο, τότε δεν είχα βγάλει φωτογραφίες όμως… μιλάμε όμως για τρελή αμφίεση (πολύ δουλειά!!). Βλέπεις πρόσεχα και τις λεπτομέρειες και έπεφτε και μακιγιάζ κλπ…
Βασικά σκεφτόμουνα να ντυθώ συλφίδα? αλλά κομματάκι δύσκολο?
Πέραν της πλάκας όμως? είμαι σε αυτούς που δεν το έχουν σκεφτεί ακόμα? αν και μου έχει μείνει ένα απωθημένο από μικρή που ήθελα να ντυθώ ?μικρό μου πόνι??
Γενικότερα, όμως? και στην καθημερινότητα είναι σαν να ντύνομαι για τις απόκριες [έτσι λένε οι άλλοι δλδ]? άρα δεν αλλάζει και τίποτα?
Βασιλη η φωτο δεν θα ειναι διακοπενια(εχεις καλη μνημη βλεπω αλλα κι εγω δεν παω πισω) γιατι ολες οι διακοπενιες ειναι με μαγιο και δεν λεει να σας κομπλαρω…
Εγω βαριεμαι τη διαδικασια, σε σενα θα τη στειλω να την ανεβασεις, μαλλον.Μην μου ζητησεις λεφτα ε.
εντιτ:οι κλασικες δικαιολογιες:δν 3ερω να ανεβαζω φωτο,δν εχω σκανερ,δεν εχω κινητο με καμερα και καλωδιο για πισι.
Να ποσταρω δεν ξερω αλλα καλωδιο και κινητο με καμερα εχω.
Κατσε να ποστaρω φωτο και μετα κραζεις.LOL
Γενικότερα, όμως? και στην καθημερινότητα είναι σαν να ντύνομαι για τις απόκριες [έτσι λένε οι άλλοι δλδ]? άρα δεν αλλάζει και τίποτα?
Γμτ και μενα το ιδιο μου λενε.Αφου στα αποκρυατικα παρτυ(ξερεις αυτα που “αν δεν ερθεις ως καρναβαλος, δεν μπαινεις μεσα”) εμενα παντα με βαζουν με την μια.Και δεν προλαβαινω να τους πω καν οτι δεν εχω ντυθει τιποτα… :?
__E, όχι να κράξουμε κιόλας! Μια χαρά κούκλα είσαι! Το μαύρο βλέπω κυριαρχεί! 8) Οκ, εντάξει, δεν τρομάζεις και παιδάκια! Περίμενα πιο extreme καταστάσεις (νομίζω πως η DeathBitch θα είναι πιο extreme, πιο Gothic ή classic Gothic ).
__Φυσικά, να πω μπράβο που κατάφερες να την ανεβάσεις μόνη σου!! Well Done (τι βρε, φοβήθηκες μη σου ζητήσω λεφτά; ).
__Αντε, κορίτσια (και αγόρια), μη ντρέπεστε, η αρχή έγινε! 8)
Υ.Γ. σχόλιο: αγόρια, για κόψτε μπράτσα η κυρία…! να προσέχουμε τι λέμε γιατί είναι και γυμνασμένη και δε μας βλέπω καλά!!