Χειρότερο ροκ/μέτσαλ κλισέ

Αν και θα 'πρεπε.

χαχαχαχα
ρε δε το καταλαβες τοσο καιρο? ειχα 2 χρηστες!θα πρεπει να σε σκοτωσω τωρα που γνωριζεις την αληθεια. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

το πηραμε στην πλακα βλεπω…δε βαριεσαι μωρε… μερικα μυαλα δε θα αλλαξουν ποτε.

συμφωνω οτι δεν επρεπε να γινει μπαν παρολα αυτα συντακτικα το πρωτο σου κειμενο ειναι σαν να γραφει ο καργιας

δεν βλεπω κανεναν να σχολιασει αυτα που ειπα περι αντικειμενικοτητας κ εδωσα κ δικα μου παραδειγματα. πλεον ειμαι 24 κ αλλαξα τροπο σκεψης. πριν 2 χρονια οταν μιλουσα για καποιους που δε μ αρεσαν εκραζα κ εβριζα! εστω κ για πλακα μερικες φορες.οχι πλεον. και με αυτην την καινουρια νοοτροπια το μπλακ ακομα θα το θαβω.

Το rocking πολεμαει τους ανοιχτομουαλους.
Ειναι γεγονος…

πεστα πεστα γιατι τρελαινομαι!!!

camelspotter οχι πολλα πολλα γιατι ακουω μπεχεμοθ και παντερα και αμα αγριεψω μπορει να παρω κανενα αυτοματο και να σε καθαρισω και μετα να σε φαω γι αυτο λιγα για το μπλακ

vangelis…εγινες σαν κ αυτους?? εισαι τωρα ενα “μαυρο” ζομπι?? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

οι παντερα δεν εχουν κ πολυ σχεση βεβαια…ρε συ…απο την πολυ καπνα εκανα εναν λαιμο αστα να πανε…λες να κανω καμια audition για μπλακ μεταλ??? μουαχαχαχαχαχα…

εχουνε ρε φιλε γιατι αμα ακους journey δεν γινεσε φονιας

φιλε kourou απαιτω να διαβασω το ποστ τοθ karja …εστω το κομματι της “παραπληροφορησης” που λες…ενδιαφερον ακουγεται!!! γιατι τι εσβησες??

οπ οπ!! εδω τα βλεπεις λαθος…αν ακους παντερα εισαι φονιασ λες ε?
ργω τοτε επρεπε να ειμαι σιριαλ κιλερ!!! αν με καταλαβαινεις.

αμα εισαι αμερικανος γινεσαι φονιας.οτι κ αν ακους.αν εχεις ειδωλο κ παθεις ψηχοση τοτε κανεις τετοιες πραξεις.

οσο για journey πες μου τουλαχιστον οτι ακους τον 1ο δισκο…αλλιως δεν εχει νοημα να τους ακους…

τι ειναι αυτα που λες για το ΠΑΣΟΚ στην υπογραφη σου??
το ΠΑΣΟΚ δε θα βγει γιατι γιατι αν βγει θα βγω εγω στον δρομο και θα σκοτωνω πασοκους :D:D:D:D:D:D

Ι don’t like the drugs but the drugs like me…

Όντως πρέπει να μάθουμε να είμαστε ανοικτόμυαλοι και να σκεφτόμαστε όλοι με την δικιά σας λογική.
ΤΟ ΜΠΛΑΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ! ΕΝΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ! ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΝΑΙ!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ΤΥΦΛΟΣ !!!
I’m a FREEEE MAN !!!:!:

οπ οπ!! εδω τα βλεπεις λαθος…αν ακους παντερα εισαι φονιασ λες ε?
ργω τοτε επρεπε να ειμαι σιριαλ κιλερ!!! αν με καταλαβαινεις.

Δεν είσαι σήριαλ κίλερ γιατί δεν ακούς ΜΠΛΑΚ! ONLY BLACKSTERS ARE IN FOR THE KILL[-X [-X

Παλικάρια, πρέπει ν’ ακούτε λιγότερη μουσική ε. Σας κάμει κακό :roll:

Μόνο ο Μάνος έχει καθαρό μυαλό…

ειμαι σιγουρος πως οσοι ειναι πιστοι φιλοι του μπλακ ειναι μεταλλαδες μεχρι το κοκαλο…και τα ακουσματα τους περιορισμενα.κυριως στο μεταλ κ στα βαρια πραγματα.

ακούω Yes,Wishbone Ash,Guittermouth,Bad Religion,Camel,Death Breath,Led Zeppelin,Judas Priest,Slayer,Αutposy,Nirvana,Alice In Chains,Cirith Ungol EKTOΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΑΚ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ.Επίσης έχω κατεβάσει καμιά 30αριά jazz δίσκους από μια λίστα που είχα βρει για τους 100 καλύτερους που υπάρχουν, αλλά δεν τα χω ακούσει ακόμα γιατί δεν έχω βρει τον απαραίτητο χρόνο.Blues ξέρω κάποια πράματα…Επίσης Low Bap γουστάρω πάρα πολύ γιατί και ο στίχος και η μουσική είναι γαμάτα.Επίσης βγαίνει και μία ατμόσφαιρα παρακμιακή (έτσι το νιώθω εγώ π.χ. στους Βαβυλώνα).
Παρωπίδες ρε γμτ οι Blacksters…Δε μπορούν να ακούσουν πολλές μουσικές … [-X [-X :roll:

ολα τα κλισε ασχημα ειναι. Η ιδια η λεξη εξαλλου ειναι αρνητικη εννοια. Παντως εγω τα χα ολα αυτα καποτε (μαλλια, μαυρα, σκουλαρικια κτλ) και δεν το εχω μετανιωσει καθολου. Φαση που περναμε ειναι (η εμφανιση). Πλεον δεν εχω σχεδον καμια σχεση με τοτε

καθολου, πολλες φορες συμβαινει και το αντιθετο

μαλλον θα ειστε εξαιρεση εσεις οι λιγοι.γιατι αλλοι που γνωριζω δεν ειναι… μακαρι ρε παιδια να ειναι ετσι.
η πλειοψηφια παντος ετσι ειναι δεν ειναι ετσι.