Χαλάρωσε… Δίκιο έχεις αλλά δεν είναι τόσο σημαντικά αυτά που λέει ο Κάργιας…
[SPOILER]Primordial - Traitors Gate lyrics
Artist: Primordial lyrics
Album: To The Nameless Dead
Year: 2007
Title: Traitors Gate
Borders swell like the oceans
Nations swept away
In the steel rain
Wounds carved in the earth
The silent hands of genocide
Map the years
Forgotten legacies of dust
People remembered in nothing
But fragments of language
Verses of song
And shards of military rust
The gallows cold hands
Tighten old rope
Young men hang in the fetid breeze
Like rotten fruit
Too ripe for harvest
They have marched us
Through the streets
Heralded our death
Proclaimed our end
And brought us to our knees
A host of the willing few
Is gathered at the Traitors Gates
Demanding their pound of flesh
And their weight in gold
The tyrant
Resurrected as King
Who’s Midas touch an Iron Fist
All the world proclaiming
Yesterday’s man as Traitor
Yet welcome with open arms
His brother as tomorrows Dictator
Απάντηση:
Ο χρήστης κάργια θεώρησε σωστό το να μας ευχηθεί να πάμε να γαμηθούμε, γι’ αυτό κι εμείς ως ένδειξη ευγνομωσύνης του δώσαμε μια μικρή προαγωγή…
Στις αιχμές που για πολλοστή φορά άφησε και αναγκαστικά διεγράφησαν λόγω του λεξιλογίου και της παραπληροφόρησης:
Οι κατηγορίες για τους συντάκτες μας και το ότι διέπρατταν αγοραπωλησίες με μουσικά καταστήματα μπορούν να αποδειχθούν όσο εύκολα μπορώ κι εγώ να αποδείξω ότι το μηνιάτικο σου προέρχεται κατά πολύ μεγάλο ποσοστό από πωλήσεις αντικειμένων ( τα οποία λάμβανες από την εταιρεία στην οποία εργαζόσουν; ) στο eBay και διάφορα άλλα παρεμφερή sites.
Συντάκτης μας υπερηφανεύεται που γράφει στο rocking. Αυτό κι αν πρέπει να τιμωρηθεί! Guess what, κι εγώ είμαι υπερήφανος γι’ αυτό!
Τα των συνεντεύξεων επίτρεψε μου να είναι δικό μας και μόνο θέμα. Ο καθένας κρίση έχει και κρίνει, μάτια έχει και βλέπει. Και η συνέντευξη Masterplan (την οποία δε βλέπεις αναρτημένη) είναι πάνω από το Νοέμβριο.
Εκ των πειραχθέντων από τις τάσεις υπερίσχυσης του karja_kurunen,
kourou
είσαι πολυ αντρας που τα σβήνεις…
ειπα οτι ατομο σας πουλάει προμο και είπα οτι δεν εχετε αναρτησει συνεντευξη…που εχετε κανει και κανατε κριτικη μετα απο 7 μηνες - για την οποια μου ζητησε συγνωμη ο κοζυ.αυτό ητνα σε πμ.
… και οτι σας δουλευουν…
ακόμα δεν τη βλέπω… την μαστερπλαν.
ξανακάνε με μπαν - ετσι κι αλλιως δεν ξαναγράφω…
ααα και στιγμές ? της προσώπκης μου ζωής ??? οπως οταν σε έχυνα προχτές μωρη ?
ΤΗ ΛΕΣ ΡΕ ΓΑ$$$$ΝΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΚΟΥΡΟΥ ?
με ξέρεις ?
OXI ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ.
Ε ΚΑΝΕ ΜΟΚΟ ΚΟΥΡΑ-ΔΑ… που θα κάνεις και αποκαλύψεις περι της προσωπικησμ ου ζωης ~!.
μπορείς να πείς οτι προσπαθώ να εκμεταλλέυτω βλάκες που θα παρουν δίσκους για 300 ευρώ ναι και αφού υπαρχουν θύματα το κανω. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ! 300ε και 25 ε για παρανταις λοστ χαχαχαχαχα… ακόμα γελάω. αλλα προμο ΔΕΝ πουλησα - ουτε θα το κάνω. κανονικά αγορασμένα σε ΚΟΡΟΙΔΑ,
δισκους μαυηεμ… 120 ε χαχαχαχα !
εππαγελματικής ? ΠΟΙΑΣ ?
δεν είμαι currently employed παρε τ @@ μου.
μονο μπάν μπορείς να με κανεις ΝΑΖΙ ΚΡΙΤΙΚΕ WANNABE !
όπως ξεκοψα απο το ER, ξεκόβω κι απο εδώ ΑΝΕΤΑ…
που αν ήθελα ποτέ να σας τα σπάσω, μπορούσα να μπαίνω με ιp-scrambler και να σπαμμάρω… συνέχεια.
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΛΑΚΑ ΟΜΩΣ !
ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΑΡΕΣ !!!
Chrispy, πήγα όξω χτες και γύρισα 7 το πρωί…
ίσως βγώ και σήμερα…
αχαχααχααχα -= no fixed plans… αλλά αμα πω στα γκομενακια τι ακούω και μαρντουκ, μπορεί και να μαμήσω έ ?
θα τα σβήσεις … γιατι δεν εχεις ΤΠΤ ΝΑ ΠΕΙΣ και θα φανεις και ρομπα αν πας να απντησεις !
ας ρωτήσω ρητορικα , για τη μεροληψία… στις κριτικές σας. λαμβανατε πολλλά προμο- παμπολα απο τα οποια ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ.
Εγω πιστευω οτι δεν πρεπει να μπαναριστει ο χρηστης karja_kurunen γιατι ασχετως με το αν συμφωνω ή οχι με τις αποψεις του εχει παντα φαση το τζερτζελο που δημιουργηται! Εκει που ειναι νεκρο το φορουμ, τσουπ explosions! :lol:
leri karagiozako, koita th mouri sou ston kathrefti kia gelase i klapse, malakistiri 14xrono
pou den exeis idea apo mousikh.
mporei na ksanampw me plhres posting ths TERASTIAS diskothikhs mou ! xaxa phra pistoleto-scanner !
xaxa … telika den exeis tpt na peis kourou, para na sbhneis - auta gia ta opoia se/sas kathgoroun.
den exeis na peis tpt allo para oti eimai greedy - enw egw lew oti eiste karagiozhdes, pou apeuthyneste se koritsakia kai 16xronous tous opoious mpoeite na xeiragvgeite ! o cozy eixe t arxcidia kai zhthse sygnvmh, pou ekane 6-7 mhnes gian a kanei mia kritikh… ta alla to promo ti kanete ? ta poulate sto monasthraki osa de ginontai ?
telika mlk, crispy den bgainw . kathomai na doulepsw gia na faw ki alla, sto australia…
avrio omws tha bgw gia sinema-ne ! grilling avrio !!!
filoures…
and justice for none !
akouste black metal kai auganistite me thn kournikova !
Ενταξει, περα απ’την πλακα μαλακιζεστε τωρα. Τσαμπα το τραβατε το σκοινι αφου στην ουσια δεν υπαρχει καποια σοβαρη αντιμαχια. Τωρα να 'χαμε να λεγαμε??
2 mpans efaga, kai sbhnei osa lew kai den ton symferoun o kourou enw einai alhtheia kai prospathei na mou riksei lasph, edw elege paparies oti tha pei gia thn proswpikh mou zvh, alla den exoume gnvristei pote.
isws na exoume pei ena geia sto mmd1, alla den thymamai kan th fatsa tou.
kopse atomo.
egw to mono pou dexomai einai oti exv ekmetaleutei oikonomika xazous pou skagane 300e gia ta 7aria tvn paradise lost…xaxaxaxaxaxa ! otidhpote allo exv dwsei htan kanonika agorasmena CD ! oxi san merikous merikous.
xaxaxaaxaxa
mlk to mail.com, exei 300 domains kai mporw na kanv aneta kai ip-scrambling.
EGW THA TO PARATHSW, an den EINAI KOTA kai DEN TO DIAGRAPSEI !
On Topic : Να λες ότι δε μπορείς να χρησιμοποιείς τον όρο “gay” για πράματα όπως Good Charlotte και Trivium (η φωνή της κινέζας τους κάνει gay περισσότερο)
Φιλε Kourou… αλλο οι κατηγοριες για τους συντακτες…κ αλλο τα βρωμικα λογια…
εαν τον εκανες μπαν για το 1ο εισαι πολυ μα πολυ αδικος.
κριμα για τον karja γιατι ηταν παλικαρι απο τα λιγα με ανοιχτα μυαλα (μεχρις ενος σημειου) στη μεταλοκοινωνια…
Ρε ποτε θα μαθετε να βλεπετε τα πραγματα με αλλη ματια???
και εμενα δε μ’αρεσουν οι whitesnake αλλα δεν παιζουν κακο ροκ.
δε μ’αρεσουν οι Who, o Steve Vai, οι Queensryche αλλα δε λεω πως παιζουν σαβουρες…
Αντικειμενικοτητα!!! παρτε το χαμπαρι ρε!!! μεταλαδες ολοι εδω μεσα!!!
δε μ’αρεσουν αλλα ποτε δεν ειπα οτι ειναι κακοι! σαν καλλιτεχνες κ σαν μουσικοι! κ σαν δισκοι!
αυτο ειναι αντικειμενικοτητα ρε…
με εχετε νευριασει ολοι τοσο πολυ πια…2 μερες ελειψα κ διαβασαν τα ματια μου τρελα πραγματα…
κ διωξατε κ τον karja…ρε δε πατε καλα εδω μεσα…
το μπλακ δεν ειναι καλη μουσικη…ειναι ΣΑΒΡΟΥΡΑ του κε…τα ΟΤΙ και να λετε!!! υπαρχει αντικειμενικοτητα. δεχτειτε την.
αν ειστε φαν του ειδους, απλα αποδεχτειτε το. πατε στον καθρεφτη κοιταχτειτε κ πειτε…ακουω σαβουρα!!! αντε πια…