δεν έχει κάνα τρισμέγιστο βάθος, αλλά περιγράφει την διάλυση μιας σχέσης λόγω κερατου.
Νομίζω, ένα θέμα που μπορεί να ενδιαφέρει τον έναν στους δύο ανθρώπους on this planet, ΤΟΥ-ΛΑΣΤΙΧΟ-Ν !.
επίσης, λές για όμορφονιούς… οι σίστερ #$#$# είναι απο τους πιο άσχημους ρόκερς που πέρασαν ποτέ απο το ροκ πάλκο, τι μας λές τώρα… αλλά ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ !!
επίσης άλλο η οργή, όπως μπορεί να πέρασει απο στιχους των Samael…
είμαι ένα δέντρο - που περιμένει να κάει απο τον κεραυνο… (ζωγραφίζει μια είκονα απογνωσης)
και άλλο το
(θέλω να χύσω το αίμα του #$@$@$$#$ # ναζώραιου…) απλά μια μπουρδίτσα, έτσι για το εβολ, της υπόθεσης…
Ντάξει,το καταλάβαμε,γουστάρεις,cool,αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το επιβάλλεις στους άλλους ή να βάλλεις αυτό που γουστάρεις πάνω απ’ το γούστο των άλλων.
σου φάινεται πουθενά να λέω… RED PYRAMID, έχεις χειρότερο γούστο απο εμένα, άκου WHITESNAKE ?
*(Εκτος απο εδώ)…
εγώ ανέφερα ποιά θεωρώ κακά κλισέ προφανώς κάποιος δεν συμφωνούσε και κάνουμε μια συζήτηση.
κόσμια κιόλας.
Εγώ αναφέρω τι με κάνει να πιστέυω οτι είναι κλισέ και δη, κακά αυτά που αναφέρω, με κάποια επιχειρήματα, και ο άλλος θιγμένος μου λέει οτι δεν είναι επιχειρήματα και προσπαθεί, να μειώσει το γούστο μου.
Το θέμα δεν είναι το γουστό μου - ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΑ και ΚΛΙΣΕ αυτά που αναφέρω, πράγμα το οποίο και επαρκώς στηρίζω με κάποια στοιχεία. Λεώ οτι το θεωρώ, απλοικό και ανόητο στιχουργικά, το μπλακ σε πολυ μεγαλο βαθμο.
κοίτα, δεν είναι κακό να σου αρέσουν τα χειρότερα, απλά μην φωνάζεις αν ο άλλος σε πει ΣΑΒΟΥΡΟ-#@$$#$@$#$@ (ακροατή, σεξουαλιστή κτλ κτλ κτλ)
είναι σαν να συγκρίνειw μια drum machine με τον donnati…hehe η μια fiat με μια ferrari.
Εχεις σκεφτει ποτε οτι οι Whitesnake μπορει να μην αρεσουν στον πυραμιδα και σε μενα ή σε
οποιονδηποτε αλλο.Εγω προσωπικα αν ακουσω πανω απο 2 τραγουδια θα με παρει ο υπνος.
Θα αλλαξει την αποψη σου για την μπαντα ? Μην προσπαθεις να μας πεισεις να μην ακουμε
μπλακ.Δεν θελουμε αλλα τραγουδια για τον ερωτα ή το κερατο,οτι τελος παντων ελεγε το
προηγουμενο τραγουδι.Θελουμε καφριλες ρε αδερφε !
karja εισαι απλα μαλακας αυτο ειναι το προβλημα. οταν κανεις συγκριση μουσικης με αμαξι και με γκομενα προφανως δειχνει οτι και τα 3 θα τα θελες για επιδειξη, για αυτοπροβολη για να πεις “δειτε με εγω εχω καλο γουστο”. Κανεις δεν εκθειασε τιποτα αλλα εσυ δειχνεις να μην μπορεις να παραδεχθεις ενα απλο πραγμα αλλα συνεχιζεις ακαθεκτος τις μαλακιες και τις ασυναρτησιες γιατι απλα εισαι κομπλεξικος του κερατα. Προφανως μονο ενας κομπλεξικος θα μπορουσε να κανει παραλληλισμο μουσικης με “πιο γρηγορο αμαξι”. Οσο για τον νταιμπαγκ και τους μελλοντικους δολοφονους ακροατες του μπλακ χτυπησες απλα πατο. Αηδιαστικος οσο δεν παει.Αντε σαλτα και γαμησου λοιπον.
ναι αλλα και η καφρίλα, άλλο οι obituary άλλο οι slipknot.
τους πρώτους τους προσκυνώ με τους δεύτερους κάνω εμμετό
ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ SLIPKNOT είναι thrash… AYTO HTAN OI DESTRUCTION - ΟΙ SLAYER οι ΕΧΙΤΕR, οι ΚRΕΑΤΟR…
τι να σε πώ, δεν αντιπαραθέτουμε γούστα.
Απλά λέω και δεν το παίρνω πίσω, οτι όποιος ακούει μπλάκ, είναι κατα 90 % εκτος απο 10-20 εξαιρέσεις συγκροτημάτων, ΣΑΒΟΥΡΟΛΑΤΡΗΣ ! ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΑ & ΣΤΙΧΟΥΡΓΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.
Αν τώρα το γουστάρει είναι δικό του θέμα.
Α το χείροτερο κλισέ απο όλα είναι TA METAL ΦΟΡΟΥΜ !!!
Moνος σου το λες, αυτο ΗΤΑΝ τοτε, οχι τωρα πια, το ειδος εξελιχτικε και γιαυτο σου ξυνιζουν τα παλια. ολα τα ειδη εξελισονται! με το σκεπτικο σου ειναι σαν να λεμε οτι μετα τους Venom ολα τα αλλα που κυκλοφορησαν δεν ειναι black metal, ελεος…
και ναι συμφωνω με τα αλλα που λες, το black metal ΕΙΝΑΙ σαβουρα. αλλα ορισμενα ατομα την γουσταρουν αυτη τη σαβουρα, εστω μια στο τοσο για να ακουνε κατι διαφορετικο. το προβλημα ερχεται οταν ακουνε ΜΟΝΟ σαβουρες και τιποτα παραπερα…
οσον αφορα τα floroums, για πλακα και χαβαλε ποσταρουμε εδω περα.
τα ποζέρια που αντί να φτιάξουν ένα blog να ξεκαυλώσουν, καταχρώνται τον χώρο των μέταλ φόρουμς, μπας κ τους διαβάσει κανείς γιατί μόνο έτσι μπορούν να έχουν ένα δεδομένο ακροατήριο, δεν είναι κλισε?
Και ποιος δίνει δεκάρα τι λένε οι Slipknot πως παίζουν??? Αυτό είναι το νόημα?
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
καλά ντάξει επειδή το Black Metal είναι από τα αγαπημένα μου είδη μουσικής και γουστάρω να ακούω Darkthrone (και άλλους Μισάνθρωπους και Σατανιστές που χύνουν όπως λες πάνω στα θεία [αναφέρεις συνέχεια αυτά τα διαβολικά στιχάκια και φαίνεται να σε πειράζουν πάρα πολύ.] είμαι ΣΑΒΟΥΡΟΛΑΤΡΗΣ.κρίνεις κάποιον επειδή εμπεριέχει στα πολύ αγαπημένα ακούσματα του ένα είδος μουσικής ακραίο!τι άλλο να πω. Και ναι γουστάρω NORDOR , GRAVELAND,CRAFT και BLACK FUNERAL.Είμαι τραγικός ΣΑΒΟΥΡΟΛΑΤΡΗΣ όμως ρε πούστη μου, δεν έχω δικαίωμα να μιλάω.:roll:
Και πριν όταν έλεγα “ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΑ” εννοούσα και όλα τα συγκροτήματα τύπου Poison,αλλά και τους γαμιάδες τους Motley Crue.Πραγματικά οι Twisted Sister είναι το μόνο γκρουπ που εκτιμώ από όλη αυτή τη σκηνή.
σιωπηλοι πλειοψήφουντες - δουλιες με φούντες.
I do not seek sponsors. (sales@rocking.gr)
δεν έχω αυ΄τη τη νόοτροπία, ούτε θα παρουσίαζα ποτέ επιλεκτικά και με καθυστέρηση 1 έτους δίσκους.
Αυτό ειναι ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ με βαση τα γούστα των αρθρογραφούντων.
ΟΥΤΕ ΒΓΗΚΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΤΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΠΟΥ - ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΓΗΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΜΟΥΣΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΟΥ- ΣΤΟ SITE ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩ.
ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΟΜΟ ΤΟ ΜΕΣΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ !!!πχ γιατι να στείλω στο rockin - το οποίο επιτρέπει/επέτρεπε στα φορουμ του να αναρτούνται links σε παράνομα αρχεία, έργων διανοιάς που προστατεύονται απο νομοθετικό πλαίσιο ?
morover :
Ναί, εμένα τον άθεο με πειράζουν πολύ οι αναφορές εναντι στο χριστο. sure.
χαχα, δεδομένο ακροατήριο απο σαβούρο-ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ? Εγώ απλα εκπέμπω…
τώρα αν λαμβάνετε, αυτό ειναι άλλο. αλλά μάλλον μιλάμε για radio-nowhere … !
να φιτάξω μπλόγκ ? το θεωρώ σούπερ ντούπερ βλαμμένο - και στάνταρ χάσιμο χρόνου…
όχι οτι αυτό δεν είναι…λέμε όμως…
ΟΧΙ ΕΞΕΕΛΙΞΗ, ΛΟΓΩ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ.
AYTA TA ΟΛΙΓΑ και ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ !
ΑΧ ΜΗΝ ΚΑΛΕ - ΦΟΒΑΜΕ ΚΑΛΕ ΚΥΡΙΕ-ΣΑΤΑΝΟ ΤΕΤΟΙΕ - ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΣΚΛΗΡΟΖ ΚΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ, ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΑΣ ΠΟΝΤΟΣ ΑΠ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ !!!
εμ, σχεδόν όλοι εδώ μέσα-πίνουν μπάφους και παίζουν προ… χαχαχαχαχαχα χα !
χαχααχααχαχαχαχαχαχαχαχα
δεν πίνω, ανοήτη. απλά μου προκαλεί απέχθεια η ρηχότητα του 90 % !!! και τώρα που το σκέφτομαι …
είμαι εδώ απο συνήθεια… αφού τα νέα τα γράφει το μπλάμπερ…
και επείδη, είμαι οίστρος στον πλαδαρό $#$# των αναγνοστών του rockin και ποστ ροκιν, και στονερ και νου μεταλ και οτι αλλό αλτερνατιβ και 90ς και μετά, χρειάζομαι μυγοσκοτώστρα !!!
ακούτε εσεις nordor και λουστείτε και με το cperma tou catana, εγώ θα ακούω το ego decimation profile. δηλαδή
ΜΟΥΣΙΚΗ !
κάνεις αυτό που κοροϊδεύεις. αφήνεις ανυπόστατες αιχμές για το σάιτ μας, χωρίς να δίνεις αποδείξεις. αυτό για το οποίο κατηγορείς την “κακούργα κενωνία”.
όπως πας θα γίνεις ban under public demand. και για το αν σε νοιάζει η γνώμη μας (όλου του φόρουμ εννοώ) το βλέπουμε. “γραμμένους” μας έχεις, αλλά όλο εδώ γύρω είσαι…
το γραφικόμετρο έσπασε. γράφε τα γνωστά επαναλαμβανόμενα, θεσπέσια για τις μουσικές κ άσε το ρόκιν κατά μέρος. ή φέρε/γράψε αποδείξεις.
δημιουργείς εντυπώσεις χωρίς ερείσματα. κ μας απειλείς κ από πάνω. τεντυμπόη.
πούλα τώρα τα ασφράγιστά σου στις μικρές μας αγγελίες, που ΔΕΝ σου αρέσουν, καθώς τα μέταλ φόρουμ είναι κλισέ, κ άσε τις απειλές κ τις γραφικότητες κατά μέρος…
ok wait το βάζω στο μπουκαλάκι με το κρεμοσάπουνο για να φεύγει καλύτερα και φωνάζω και σένα που διαμαρτύρεσαι! κακό ΚΑΚΟ ΑΓΟΡΙ.ΟΛΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΜΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ.
Αγαπητέ Karja, πολύ εύκολα και απλά μπορώ κι εγώ να αραδιάσω (μιλάω στο πρώτο ενικό και δεν εκπροσωπώ ολόκληρο το rocking) ένα κάρο στιγμιότυπα της προσωπικής σου και επαγγελματικής σου ζωής, αλλά δεν το θεωρώ τόσο απολαυστικό για να το κάνω, όσο εσύ το να μειώνεις συνεχώς τους άλλους για να “αυτοπροβληθείς”.
Εάν λοιπόν αφεθεί ξανά οποιαδήποτε αιχμή για το rocking και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί, χωρίς την παραμικρή απόδειξη, να είσαι σίγουρος ότι θα είναι και το τελευταίο σου μήνυμα εδώ μέσα. Και σε παρακαλώ, μη μπεις τώρα στον κόπο να μας πείσεις ότι δε σου καίγεται καρφί, γιατί θυμάμαι πολύ καλά τι έγινε και την προηγούμενη φορά (στην οποία πολύ κακώς αποφασίσαμε να σου δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία).
χμ, αγορασμένα είναι. δεν το κατάλαβα το σχόλιο. ΑΝΤΕ ΚΑΙ #$@#$$# ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ !
χαχα
απο την αλλή έχω δεί ατομάκι - συντακτη σας να πουλάει προμο στον ζαχαρια
να μην λέμε όνοματα τώρα…
το αλλο στο είπα ?
εχω δεί ατόμο συντακτη σας να πεφηφανευεται οτι γράφει στο ροκιν χαχαχαχα
για το οποιο στο email για συνέντευξή ποτέ ΔΕΝ απαντήσατε για μαρριλίον
αλλα και ο ο cozy μεσώ pm, ζήτησε συγνώμη, που για 6-7 μηνες δεν είχε κανει κριτική στο
marillion,
ισως σου πω, οτι το
σχόλιο, θα είναι εκει και αυτός ο λαλάκακος με τα γυαλιά απο το ροκιν ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ εγώ
οταν έγιναν οι συνεντεύξεις των μαστερπλαν. η οποία, αν και ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ καν αν ειχατε παραβρεθεί και
υπο τις παρουσες συνθήκες ούτε με πολυ αποσχολεί πολύ πλέον… αν είχατε παραβρτεθεί - δεν την βλέπω
αναρτημένη… αλλά για να ήταν εκεί ο γιάννης… ε μάλλον θα είσασταν …