To μονο μεταλ κλισε που με ενοχλει και το βρισκω πραγματικα γελοιο ειναι οι ‘σατανιλες’.
αυτό ναι,και γενκά και το σήμα με τα δύο ακριανά δάχτυλα τεντωμένα που το κάνουν όλοι στις συναυλίες
Σέ ό,τι αφορά την εμφάνιση όλα είναι κλισέ, αλλα το πιο ελεεινο είναι το βραχιολάκι με τα καρφιά… :thumbdown:
Επίσης:
-το γνωστό \m/
- ο σατανισμός
- αυτά τα 15χρονα που ντύνονται όλα με τον πολύ πρωτότυπο συνδυασμό ρούχων μάυρο-μωβ-σταράκι (ειδικά αυτά τα all star πια!!!) και νομίζουν ότι με τους Evanescence ανακάλυψαν ΤΟ μέταλ
- τα μάυρα βαμμένα νύχια από τις μεταλλούδες
Επίσης, γιατί ο Robert Plant βρίσκεται στο poll;:-s
Το οποίο είναι?:-s
ΟΛΑ ΚΛΙΣΕ ΕΙΝΑΙ!
Το μόνο αισθητικά ωραίο πράμα στη μέταλ είναι το συγκεκριμένου μήκους ξανθό μαλλί σε μερικούς ανθρώπους (ίσως και μελαχρινό). Κατα τ’ άλλα μέσα στη ποζεριά είναι, ειδικά όσοι ακούνε μπάντες όπως Children of Bodom και Cradle of Filth. Πιο ψαγμένοι στυλιστικά είναι όσοι ακούνε High on Fire, Ulver, Arcturus, Burst και γενικά τέτοια φάση. Επίσης ωραίο στυλ έχει η θρας αλλά καταντά γραφικό μετά από λίγο.
Με ολη τη καλη προθεση, νομιζω ο Βεντερ ειναι το χειροτερο κλισε.
στυλιστικα η glam και η Thrash ειναι οι πιο ωρεες!!!
Μας αρεσουν πολυ οι αντρες που κρεπαρουν το μαλλι8)8)
Κι εμένα, ειδικά αν είναι με μπισκότο
δεν το πιασα:-s:-s
Στο μαλλί - κρέπα αναφέρεται.
Μπααααααα.Σε μια αλλη εποχη μπορει αλλα οχι στη σημερινη.
Εμείς τα ποζεροχαρντρόκια?
τι τα αυτονοητα θα λεμε…
Respect στα ποζερο-hard-rockια !! :D:wink:
Βραχιολακια με καρφια…
Οι Teleiwsemesamou είναι οι αγαπημένοι μου! Δε ξέρω αν θα μπορέσεις να βρεις το myspace τους πλέον, γιατί πρέπει να το έσβησε ο Τομ επειδή είχε να επισκεπτεί κάποιος τη σελίδα 3 χρόνια. Ο ήχος τους είναι αρκετά ψαγμένος αφού έχουν ηχογραφήσει έξω στο κήπο της νεκρής(!!!8O!!!) γιαγιάς του μπασίστα, χρησιμοποιώντας ένα nokia 8310 (KΑΑΑΑΛΤ!!!). Οι στίχοι τους γαμάτοι αν και δεν μπορείς να καταλάβεις τι λένε αφού μόνο τσιρίζουν και δε τους έχουν ποστάρει ακόμη στη σελίδα τους. Κάποια στιγμή θα τους γράψουν πάντως. Eννοείται ότι το χάμερ δε τους έχει αναφέρει πουθενά ε.
Χθές βρήκα μία εικόνα τους στον γούγλη και πήγα και έκανα και ένα μπλουζάκι. Ήταν και ένας μεταλλάς με μπλουζάκι CoB και καπέλο CoF εκεί και δε τους ήξερε. Πού πας ρε καραμήτροοοοο! Δε ξες τους Teleivsemesamou?
Πφ.
O Robert Plant στα κλισέ ρε???:(:(:(
To ίδιο έγραψα και εγώ πριν από μήνες…
#-o
Δεν εννοούσα αυτό. Πιο ψαγμένοι στυλιστικά είπα, όχι μουσικά. Τους CoB και CoF τους ανέφερα σαν παραδείγματα για τον πούτσο μπαντών όχι mainstream μπαντών ;p Και η επίθεσή μου ήταν προς τους φανς τους και τους φανς των μανογουορ ξέρω γω οι οποίοι είναι βουτηγμένοι στα κλισέ. Αν όντως αυτό κατάλαβες τότε ναι κοροϊδευε όσο θες ;p