Χειρότερο ροκ/μέτσαλ κλισέ

Εμείς, εσείς κι οι άλλοι. Στραβοξύπνησα σήμερα…:stuck_out_tongue:

Τα καρφια συμβολιζουν τις αθλιες συνθηκες εργασιας που επικρατουσαν κατα την περιοδο 70-80 στις μικρες κοινωνικες ταξεις… Ή κατι τεοιο τελος παντων… Το εχω διαβασει καπου.

Οπότε το βλαμμένο με τη μπλούζα Σκόρπιονς διαμαρτύρεται για τις συνθήκες εργασίας στη δεκαετία του 80?:roll:

Eγω παλι πιστευω, οτι εχει καταντησει, το μεγαλυτερο κλισε να ειναι:
το να απαξιωνει / κραζει καποιος τα κλισε του μεταλ. :!:

Αλλωστε πανω απ’ολα μουσικη=διασκεδαση, και μεσα σε αυτο το πλαισιο εντασσονται και τα ‘‘κλισε’’.
Γι’αυτο, αποβαλλετε τα κομπλεξ και τη σοβαροφανεια σας και απολαυστε το.

+άπειρο

Πολλα μπορει να κανει καθε βλαμμενο με τη μπλουζα Scorpions ή Iron Maiden ή Μetallica :roll:

Αυτά δεν είναι «funny moshpits», είναι…

lonely moshpits :lol:#-o

Ειμαι της αποψης οτι καθεις μπορει να ντυνεται οπως του αρεσει.Δε μου φαινεται κλισε να αφηνεις μακρυ το μαλλι σου ή να φορας μπλουζακια με συγκροτηματα που ακους και αγαπας αν αυτο εκφραζει ενα κομματι της ψυχολογιας και του γουστου σου.Βεβαια υπαρχουν και αυτοι που πουλανε μονο μουρη, αλλα αυτη ειναι μια αλλη λυπητερη ιστορια.Τωρα αυτο που μου τη δινει ειναι οτι ο κοσμος που δεν εχει ιδεα/δεν ασχολειται με το αθλημα ντε ή και οι προηγουμενες γενιες,βαζουν ταμπελες ‘‘ο μεταλλας’’ και εχει ο αλλος ετοιμη την πληρη εικονα στο μυαλο του: μακρυ μαλλι,μαυρα ρουχα με συγκροτηματα,αλυσιδες,καρφια κτλ,σαταναδες,μπορει ναναι και κανας χασικλης,τυποι με παντα σοβαρο κι ασηκωτο υφος που πινουν μπυρες,μπιπ και δερνουν και ειναι τρομαχτικοι και σκοτεινοι και αντικοινωνικοι.Μου τη δινει να σκεφτονται ετσι,λες και οι… ‘‘μεταλλαδες’’ δεν ειναι κανονικοι ανθρωποι σαν ολους τους αλλους,ειναι μια διαφορετικη ρατσα,μια καστα φορτωμενη ενα σωρο σαχλα κλισε.Ποσο νευριαζα που οταν ημουν στο γυμνασιο κι ελεγα οτι ακουω Metallica μου ελεγαν εκπληκτοι οτι δε μου φαινεται. #-o το παραχεσα με την πολυλογια:-s

• 10000000000000000000000000000000000000000000000000

To χειροτερο απο ολα ειναι να φορας μπλουζακια π.χ. Νirvana, Led Zeppelin, και να μην γνωριζεις ποιο γκρουπ ειναι η να εχεις ακουσει μονο 1 τραγουδι τους,να το φορας μονο επειδη ειναι στη μοδα και να μην εισαι συνδεδεμενος συναισθηματικα με το εκαστοτε γκρουπ.[-X

Ηταν μια κοπελα στη σχολη μου και φορουσε φουστα με Μορισον,Χεντριξ και Μονρο πανω.Τη ρωτησα απο που την πηρε και δε θυμοταν.ΟΚ…Πιστευοντας οτι θα ακουει Χεντριξ και Ντορς της εκανα μες στη χαρα την ρητορικη ερωτηση ‘‘σ’αρεσουν οι Ντορς ε;’’ Και η κοπελα δεν ηξερε τους κυριους #-o Και βλεπεις κοσμο με μπλουζακια με τη φατσα του Μαρλεη,Πιστολς,Κομπαιν,Στοουνς(πια τοχουν χεσει το θεμα με δαυτους) αγορασμενα σε in μαγαζια-απλα τα βρηκαν trendy και τα αγορασαν

Εχω δει και μια γνωστη μου με μπλουζα Αντι Γουορχολ και δεν ηξερε ποιος ηταν…

Ακριβως οπως τα λες Angel of Death, ετσι συμβαινει κυριως τα τελευταια χρονια μπορω να πω γιατι παλιοτερα (περιοδο 1995-2000) θυμαμαι οσους φιλους η γνωστους που φορουσαν μπλουζακια Nirvana αγαπουσαν πραγματικα το συγκροτημα και δεν το εκαναν γιατι τοτε ηταν στο απογειο η μετα θανατον καριερα τους, ισως να ηταν αναλογια 1 στους 10 που το εκανε μονο για μουρη ενω στις μερες μας μαλλον συμβαινει το αντιθετο.:!:

Να μου πεις οταν βλεπουν την Βανδη να τραγουδαει με κολλητο μινι φορεμα με σταμπα των Misfits εχουν ιδεα ποιοι ειναι? η συγκεκριμενη παιζει και να ακουει καθως ειναι φαν των Aerosmith…

πήρα t-shirt lustmord επειδή μ άρεσε το σχέδιο, χωρίς να χω ακούσει τον δίσκο. πειράζει? :stuck_out_tongue:

NAI! 8)

Οχι που να ακους 30+ δισκους…:lol::lol::lol:

Όταν ακούσεις το δίσκο θα το βγάλεις! :stuck_out_tongue:

μπα, πιθανότατα θα το κάνω πυτζάμα :lol:

Στα πυτζαμα παρτυ θα κανεις παταγο…:lol::lol::lol:

Nταξει,ποιος ψηφισε V ξερω γω?Ελεος ε,μια ομορφια.

Εγω θα ηθελα να ξερω ποιος ειναι αυτος ο ενας που ψηφησε τον Plant…Μοναχο του εχει μεινει… :stuck_out_tongue:

Εγώ είμαι υπέρ της άποψης οτι δεν αρκεί κάποιος να ακούει metal. Πρέπει να το δείχνει. Το metal είναι τέτοιο, που ζητάει την προβολή, είναι γεννημένο να πρωταγωνιστεί, να είναι σταρ!

Το metal δεν αρκεί να το ακούς, και ακόμα περισσότερο, δεν αρκεί να το ακούς στα κρυφά. Με ακουστικά στ’ αυτιά για παράδειγμα, ή με σχετικά χαμηλή την ένταση. Το metal ακούγεται μόνο δυνατά, και μόνο με ηχοσύστημα τέτοιο που να ακούγεται σε όλο το σπίτι και πέρα απ’ αυτό.

Δεν αρκεί να ακούς metal. Πρέπει να είσαι metal. Τα δερμάτινα λοιπόν είναι απαραίτητα, το ίδιο και τα τζάκετ με τα συγκροτήματα, το ίδιο και τα καρφιά. Όποιος νομίζει πως αρκεί να φορέσει ένα συνηθισμένο τισερτ και να το παίξει μεταλλάς, λυπάμαι, αλλά δεν αξίζει να ακούει αυτή τη μουσική. Το metal έγινε για να έχει το κοινό του, τους ανθρώπους του, τους ανθρώπους που φωνάζουν με την εμφάνιση τους σε κάθε τους βήμα: NAI EIMAI METAL KAI ΓΟΥΣΤΑΡΩ.

O αληθινός φίλος του metal ζει γι’ αυτό. Διαβάζει μόνο metal περιοδικά, πάει μόνο σε metal live, αγαπάει ΟΛΑ τα υπο-είδη του metal (εκτός απο τα ψεύτικα εκείνα που αναμειγνύουν ξένες μουσικές), και γενικά ξέρει απο καλό γούστο.

Δεν υπάρχει κλισέ στο metal. Αυτά τα λένε οι πολέμιοι, όσοι επιθυμούν να μπολιάσουν το στυλ του με ξενόφερτα, ακάθαρτα στοιχεία, και να βλάψουν έτσι τη μουσική μας! Όσο αφορά το μακρύ μαλλί, λυπάμαι, αλλά το metal έχει συνδεθεί με το μαλλί αυτό και οτιδήποτε άλλο όσο και να προσπαθεί, δε μπορεί, απλά.

Για τους φλώρους υπάρχουν οι άλλες μουσικές. Αυτοί δε μπορούν να αντέξουν την ιδιαιτερότητα του metal, γι’ αυτό και τη βαπτίζουν ως “κλισέ”. Λυπάμαι για κείνους.

Αυτά, έκανα αυτό το ποστ γιατί βαριόμουν. Cheers!