Χειρότερο ροκ/μέτσαλ κλισέ

ξεχασες να μπολνταρεις τα μεταλ περιοδικα και τα μεταλ λαηβ

Τα μπόλνταρα κι αυτά.

Είχα μια σκασίλα ξέρεις.

Το χειρότερο κλισέ κατ’εμε ενός μεταλλά είναι να απορρίπτει κατηγορηματικά κάθε άλλο άκουσμα εκτός της μέταλ. Η μέταλ είναι μουσική που εξελίσετε και είναι πάντα μπροστά για αυτόν τον συγκεκριμένο λόγο κατά την άποψη μου.
Οπότε ψηφίζω οτι είναι άψογη και φυσικά τίποτα από τα παραπάνω δεν μου δημιουργεί αρνητική εντύπωση!

Το βραχιολάκι με τα καρφιά πιστεύω!!!
Τωρα αυτό με τον Plant δεν το πολυέπιασα,:-k

Συμφωνω με την αποψη του Ellanor . Αυτο με τα κλισε το εχουν βγαλει καποιοι οι οποιοι δεν ακουνε metal και τους ξενιζουν καποια πραγματα. Εμενα το μονο που μου την σπαει ειναι τα κολληματα καποιον metal οπαδων που επειδη ακουνε μονο ενα ειδος metal, κραζουν ολα τα υπολοιπα… Να ειστε ανοιχτοι ρε… Επισης απο ντυσιμο μου την σπαει μονο το υπερβολικα poser ντυσιμο…

Ellanor εκανες ενα ποστ εχτες το βραδυ κ θα ηθελα να σου κανω μερικες ερωτησεις πανω σε αυτο κ αν θες μου απαντας…

Εγώ είμαι υπέρ της άποψης οτι δεν αρκεί κάποιος να ακούει metal. Πρέπει να το δείχνει. Το metal είναι τέτοιο, που ζητάει την προβολή, είναι γεννημένο να πρωταγωνιστεί, να είναι σταρ!

Συμψωνω με τις αποψεις οτι μεταλ ειναι γεννημενο να πρωταγωνιστει κ να ειναι σταρ. Ομως λογω ηλικιας μπορει να μην γνωριζω, αλλα απο ποτε το μεταλ ζητουσε την προβολη με την διασταση που το δινεις στο συνολο τους ποστ σου;

Το metal δεν αρκεί να το ακούς, και ακόμα περισσότερο, δεν αρκεί να το ακούς στα κρυφά. Με ακουστικά στ’ αυτιά για παράδειγμα, ή με σχετικά χαμηλή την ένταση. Το metal ακούγεται μόνο δυνατά, και μόνο με ηχοσύστημα τέτοιο που να ακούγεται σε όλο το σπίτι και πέρα απ’ αυτό.

Απ’οτι καταλαβα εδω με λιγα λογια θες να πεις οτι πρεπει να ειμαστε περηφανοι γι’αυτο που ακουμε κ να το ακουμε δυνατα γιατι μονο ετσι του αξιζει. Αυτο θελεις να πεις; Ρωταω γιατι ετσι οπως το ειπες περισστερο ενας μεταλας θα θυμιζε σπασαρχιδης γειτωνας :lol: παρα ενας ανθρωπος που θα σεβεται την μουσικη του κ τον κυκλο του…

Δεν αρκεί να ακούς metal. Πρέπει να είσαι metal. Τα δερμάτινα λοιπόν είναι απαραίτητα, το ίδιο και τα τζάκετ με τα συγκροτήματα, το ίδιο και τα καρφιά. Όποιος νομίζει πως αρκεί να φορέσει ένα συνηθισμένο τισερτ και να το παίξει μεταλλάς, λυπάμαι, αλλά δεν αξίζει να ακούει αυτή τη μουσική. Το metal έγινε για να έχει το κοινό του, τους ανθρώπους του, τους ανθρώπους που φωνάζουν με την εμφάνιση τους σε κάθε τους βήμα: NAI EIMAI METAL KAI ΓΟΥΣΤΑΡΩ.

Δεν αρκεί να ακούς metal. Πρέπει να είσαι metal! Σε αυτο θα συμφωνησω 100%! Αν θες να εισαι μεταλ πρεπει να εχεις κ το αναλογο μεταλ σπιριτ που αυτο αν μη τι αλλο θα σε ξεχωρισει απο την μαζα! Αλλα γιατι για να θεωρηθεις μεταλ ειναι απαραιτητο να αλλαξεις κ την εξωτερικη σου εμφανηση; Φυσικα δεν λεω να σκας εξω με ροζ μπλουζιτσα κ παντελονια μαρκες, αλλα γιατι πρεπει να εχεις τα δερματινα , τα καρφια κ τα τζακετ; Αυτα θα σε κανουν μεταλα; Η η μεταλ σκεψη σου καθε στιγμη της ημερας;

O αληθινός φίλος του metal ζει γι’ αυτό. Διαβάζει μόνο metal περιοδικά, πάει μόνο σε metal live, αγαπάει ΟΛΑ τα υπο-είδη του metal (εκτός απο τα ψεύτικα εκείνα που αναμειγνύουν ξένες μουσικές), και γενικά ξέρει απο καλό γούστο.

Το αν εισαι αληθινος φιλος του μεταλ ισοδυναμει το να ριχνεις ακυρο σε οτι αλλο υπαρχει γυρω σου; Δεν εννοω να πας σε συναυλια του Ρουβα ουτε να διαβαζεις περιοδικα με καγκουραμαξα…αλλα ενας αληθινος οπαδος δεν δεχεται τιποτα αλλο εκτος του μεταλ;

Δεν υπάρχει κλισέ στο metal. Αυτά τα λένε οι πολέμιοι, όσοι επιθυμούν να μπολιάσουν το στυλ του με ξενόφερτα, ακάθαρτα στοιχεία, και να βλάψουν έτσι τη μουσική μας! Όσο αφορά το μακρύ μαλλί, λυπάμαι, αλλά το metal έχει συνδεθεί με το μαλλί αυτό και οτιδήποτε άλλο όσο και να προσπαθεί, δε μπορεί, απλά.

Για τους φλώρους υπάρχουν οι άλλες μουσικές. Αυτοί δε μπορούν να αντέξουν την ιδιαιτερότητα του metal, γι’ αυτό και τη βαπτίζουν ως “κλισέ”. Λυπάμαι για κείνους.

Αυτα με βρισκουν συμφωνο… δεν εχω να πω κατι.

Βασικα μαλλον χιουμοrιστικο-ειρωνικο ηταν το post του ellanor

Ειρωνικο ηταν, αφου δεν ακουει μεταλ ο φλωρος :stuck_out_tongue:

Ψηφιζω Coverdale επειδη δεν μου αρεσουν τα ποζεριλικια.

Αν ηταν ειρωνικο οκ…

Αλλα εκατσε κ εγραφε τοσες γραμμες ειρωνια? Δεν βαρεθηκε?? :stuck_out_tongue: :lol: :stuck_out_tongue:

managernick[καρδουλες]

Γεννήθηκα στο μεταλλο ρε, όχι και δεν ακούω!

(κυριολεκτικά γεννήθηκα στο μέταλλο, δίπλα σ’ ένα εργοστάσιο με μέταλλα, λαμαρίνες, αλουμίνια και τέτοια - περιμένω με αγωνία ποστ συμπαθών users που δε χάνουν την ευκαιρία να σχολιάσουν για άλλη μια φορά το χιούμορ μου :P)

Ήταν ένα νυχτερινό μισοσατυρικό ποστ μ@λακίας αδερφέ. Μου πήρε 5 λεπτά. Μου ήρθε να γράψω κάποια καμμένα, και τα έγραψα. Ήμουν περίεργος βασικά να δω αντιδράσεις. Οι φίλοι γέλασαν, οι όχι και τόσο φίλοι χλεύασαν, οι υπόλοιποι απόρησαν, παίρνοντας το ποστ στα σοβαρά. :stuck_out_tongue:

Για να πω και κάτι σοβαρό τώρα. Κάθε μουσική και κάθε στυλ έχει τα κλισέ του. Όχι μόνο το μέταλ. Μερικές φορές γελάμε με τα κλισέ, αλλά αν το καλοσκεφτούμε αυτά είναι που έχουν δώσει κατά πολύ στη μουσική την ταυτότητα και την εικόνα της προς τα έξω. Το θέμα είναι να μην αυτοπαγιδευόμαστε οι ίδιοι στα κλισέ αυτά και τα κάνουμε μέρος της δικής μας ταυτότητας.

Και ναι, άκουγα, ακούω και θα ακούω metal πάντα. Αυτό δεν είναι ειρωνικό. 8)

ellanor, ετσι ρε, metal till we die!:stuck_out_tongue:

παντως, και οι greek metalheads φταινε γι αυτα που τους προσαπτουν.
οχι τωρα, αλλα στα 80’s το metal (οχι η μουσικη αυτη καθαυτη φυσικα) συνδεοταν με πρεζα, χουλιγκανισμο και λοιπα ωραια.
αν κανω λαθος, ας με διορθωσει καποιος που εζησε τα 80’s.

Χαχαχα συνηθιζεται ο ellanor. Και εμενα πηγε να με ψαρωσει τις προαλλες :frowning:
Προσοχη τις βραδυνες ωρες το χουμουρ του οργιαζει :stuck_out_tongue:

φέρτο δω ρε αρχίδα

Σκεφτόμουν αρχικά να διαλέξω τα βραχιολάκια με καρφιά κ γενικά οτιδήποτε σχετικό με καρφιά (το μακρύ μαλλί δεν είναι καθόοοολου κακό κλισέ btw :p) αλλά τελικά θυμήθηκα κάτι χειρότερο: το αγριεμένο ύφος που έχουν κάποιοι μεταλλάδες, κ καλά “γ… κ δέρνω!!!” :smiley:

το πιο ΓΑΜΑΤΟ κλισε που υπάρχει πάντως, είναι ένα. η διασταύρωση στο δρόμο πχ με κάποιον άλλον άγνωστο ροκά/μεταλλά/πανκιο/οτιδήποτε, όπου και οι δύο να φοράνε μπλούζες συγκροτημάτων. εχεί πολύ πλάκα η φάση που και οι δύο προσπαθούν να αναγνωρίσουν το λογοτυπο πχ και να περπατήσουν ταυτόχρονα, αλλά και να είναι και διακριτικοί την ίδια στιγμή. :lol::lol:

Υπερβολικό βάψιμο, ντύσιμο και δεν ξέρω εγώ τι. Ακόμη και η υπερβολική διακόσμηση σε κάποια μαγαζιά. Ειδικά σε ορισμένα, η τυχαία συλλογή άκυρων αντικειμένων στο χώρο θυμίζει το εσωτερικό αιγυπτιακής σαρκοφάγου του μεσου βασιλείου (οπού κυριολεκτικά μπορούσες να βρεις τα πάντα μέσα :lol:) . Λίγο γούστο δεν βλάπτει.

ολα χαλια ειναι αλλα το χειροτερο ειναι αυτο που δεν κανω δηλαδη να φοραω “δερματινα”