Χειρότερο ροκ/μέτσαλ κλισέ

Γιατι ρε αδερφε Maidenfanatic, τα δερματινα μπουφαν μια χαρα ειναι…

Oποτε αφου για εσενα ειναι χαλια ολα αυτα, να υποθεσω οτι δεν αγοραζεις αυθεντικα cd ή αν αγοραζεις κοιτας τις φωτογραφιες της μπαντας και λες ‘‘πως ειναι αυτοι ετσι με τα μακρια μαλλια, δερματινα, καρφια’’ ??
Στα live αν πηγαινεις, σε ενοχλουν και τα υπολοιπα κλισε που θεωρεις χαλια, οπως το headbanging, και οι FlyingV που βλεπεις ??

Ημαρτον…:?

Το χειρότερο metal κλισέ είναι το εσωτερικό του σπιτιού του Hammett (και παραδόξως όχι του Ozzy).

τα κλισέ εδώ = “πράγματα που υποτίθεται ότι ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις για να θεωρηθείς μεταλλάς”.

όχι πράγματα που μας ενοχλούν.

Ε στον fake7 πες το. Αμα δεις το ποστ του, ετσι οπως λεει οτι ‘‘ολα ειναι χαλια’’, φενεται οτι ειναι πραγματα που τον ενοχλουν.

Ελπιζω να μην το εξεφρασε σωστα και να καταλαβα εγω λαθος, γιατι αλλιως ειναι παραλογο !

“Ο νέος μας δίσκος είναι πιο ώριμος και καλύτερος από οτιδήποτε έχουμε γράψει ή θα γραφτεί ποτέ και από οποιονδήποτε” παράδειγμα μετσαλικής μετριοφροσύνης…:stuck_out_tongue:

γκριμάτσες - και καλα είμαι πολύ κακός - που κάνουν τα περισσότερα συγκροτήματα παντοτε μα παντοτε όταν βγαίνουν φωτογραφία.

Γιατι ρε, αυτο εχει πολυ γελιο…:lol::lol::lol:

Να εξηγησουμε λιγο…

“Κλισε” σημαινει μια φραση, εκφραση, αποψη να ειναι τετριμενη, κουραστικη, στερεοτυπη, επαναλαμβανομενη, χωρις ουσια. Δηλαδη εχει μια αρνητικη εννοια.Συμφωνουμε?

Εγω στο αρχικο μου ποστ ειπα πως ολα ειναι χαλια…Δηλαδη ειναι ασχημο το να υπαρχουν αυτα τα κλισε, Ψηφισα το δερματινο γιατι ποτε δεν φοραω και ας ειμαι μεταλλας. Οποτε ειναι καρα-κλισε του κερατα για μενα!

ολα χαλια ειναι αλλα το χειροτερο ειναι αυτο που δεν κανω δηλαδη να φοραω “δερματινα”

και ναι, καταλαβες λαθος ή δεν ξερεις τι σημαινει κλισε, γιατι αλλα ατομα δεν βρηκαν παραλογο το post μου.

απλα δεν φοραω :slight_smile:

Τι σοι μεταλλαδες ειναι αυτοι που δεν μπορουν να αναγνωρισουν ενα logo. [-X

Και για να ψηφισω και καποτε.ΤΙΠΟΤΑ.Το μετσαλ ειναι αψογο.

Τώρα δηλαδή μας το εξήγησες? :lol:

τωρα για σενα το μεταφραζω στα γαλλικα:p

Τρία λoλ για το χιούμορ σου αλλά ακόμα δεν καταλάβαμε αν σε χαλάνε ή όχι τα συγκεκριμένα κλισέ του poll.

μη λολοτερα!
διαβασε ξανα τα ποστ μου και ασε με να παιξω ikariam \:D/

Βεβαιως συμφωνουμε για το τι σημαινει κλισε.
Οταν ομως λες οτι ‘ολα ειναι χαλια’ φενεται σαν να εννουσες οτι χαλια ειναι τα μακρια μαλλια, χαλια ειναι τα καρφια κλπ κλπ. Γιατι ενα κλισε ειναι απλα κλισε, ουτε καλο ουτε κακο μονο και μονο επειδη θεωρειται κλισε. Βρισκω περιεργο το να θεωρεις ολα τα κλισε χαλια.

πείτε ότι ΚΟΜΠΛΑΡΕΤΕ μ’εμάς τους μακρυμάλληδες κι αφήστε τα σάπια. 8)

Καλα που υπαρχει ο οπλαρχηγος να επαναφερεται η ταξη κοντομαλλη φεηκ7.8)

το κλισε ειναι αρνητικο και το ξερεις!χαλια ειναι το να υπαρχουν αυτα τα κλισε! τελος

χοχο οχι ακομα, σε μερικες μερουλες ομως :cry:

Άντε να κάνω κι ένα σοβαρό ποστ. Κάτι θα έχω απαντήσει εδώ, αλλά δε πειράζει. Έπειτα από χρόνια προσωπική και συλλογική παρατήρηση, το χειρότερο μέταλ κλισέ για την ελλάδα τουλάχιστον πρέπει να μοιράζεται ανάμεσα σε 2:

1. Η αγάπη και τυφλή προσήλωση για την πρώτη μπάντα και τις αμέσως επόμενες
  2. Η ανάγκη να αυτοορίζεται κάποιος ως μεταλλάς

εεεεεεεεε??? δηλαδη υπαρχει και κατηγορια καλυτερου ροκ/μεταλ κλισε?