Χειρότερο ροκ/μέτσαλ κλισέ

Ναι υπάρχει. Οι γενειάδες !:stuck_out_tongue:

Φίλος να πάρεις το στονερ σου και να πας αλλού. Εδώ λέμε για ΜΑΙΤΑΛ.

οχι ολες οι γενειαδες ΜΟΝΟ η δικια μου, η στονερομεταλλαδικη.

Oι μαλλιαδες μεταλλαδες(και γενικα τωρα που το ξανασκεφτουμε) γιατι παντα οι χαζες οι γυναικες* τους γουσταραν περισσοτερο.Μισος για παντα.:):stuck_out_tongue:

Επισης μου τη σπαγαν παντα οι φιλοι των tool(μην αρχισετε εκτος ακι αν ειστε ενας απο αυτους) που νομιζαν/ουν οτι η σκεπτομενη μουσικη αρχιζει και τελειωνει σε αυτους.Μαλιστα ηταν/ειναι τοσο ανοιχτομυαλοι που βγαζουν καντηλες οταν ακουν μεταλ.Μου τη σπανε οσο και ενας κολλημενος θρασας που εχει πανω στο γ****** το τζακετ του 1436 κονκαρδες,για οποιο θρασαδικο συγκροτημα τον ρωτησεις θα σου πει ‘‘αυτοι γαμανε’’ και στη συναυλια θα τρεξει για ξυλο και απαραιτητα stage diving αλλα στην ουσια παντα θα ακουει metallica,kreator και testament(ειδικα τελευταια που ξαναεγιναν της μοδας)…

Μου τη σπανε και αλλα…Πλεον οχι τοσα πολλα…Οταν ειχα πρωτοαρχισει να ακουω δεν θυμαμαι να μ αρεσαν και πολλα πραγματα.Ολα μου την εσπαγαν[-X

κομπλεξικος

*Γυναικες=τετοιου η αναλογου στυλ

+1000

Ανακαλώ και υποστηρίζω πως το μεγαλύτερο κλισέ στο μεταλ είναι “METAL & ΜΠΥΡΕΣ”…
Το χω σιχαθεί πια :evil::evil::evil:

Μα είναι απ’ τους καλύτερους συνδυασμούς της φύσης :-s
Α, εγώ δεν ξέρω αν θεωρείται κλισέ, αλλά μου τη δίνει που, εδώ τουλάχιστον, στα blackoevents, όλοι μα ΟΛΟΙ φοράνε αρκουδοαρβύλες.
Και δεν λέω, ό,τι γουστάρει κάνει ο καθένας, αλλά όλοι με κοιτάνε σα να βγήκα από άλλο πλανήτη επειδή έχει τύχει να πάω με σωλήνα και κατι vans παπούτσια ξέρω γω.[-X

μακρια μαλλια.κυριως γιατι δεν μπορω να τα αφησω

Δεν είπα ότι είναι χάλια συνδυασμός, απλά ότι είναι κλισέ του κερατά.

Ντάξει ρε φίλε (δεν απευθύνομαι σε σένα ε!) σ’αρέσει να πίνεις μπύρες όταν ακούς Μέταλ, αλλά εγώ γιατί είμαι αναγκασμένος να διαβάζω παντού εκφράσεις σχετικές με μπύρες και μέταλ? Και εδώ δεν κολλάει το “αμα δε γουστάρεις ρε φίλε, μη διαβάζεις”, γιατί σου ρχεται από το πουθενά αυτό το πράμα. Άμα διαβάζεις π.χ. δισκοκριτική…
Μετά από λίγο καταντάει αηδία!

Ναι, σ’ αυτό έχεις ένα δίκιο, εγώ το πήρα περισσότερο ότι η μπύρα είναι γαμάτη ως συνοδευτική όταν ακούς μέταλ και μέχρι εκεί.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση που παρουσιάζεις έχεις δίκιο.

Ωωω μα ναιιιι!!!

το πιο σπαστικο μεταλ κλισε ειναι οι μεταλαδες!!!
ναι, αυτοι που νομιζουν οτι αμα φορεσουν μια σπρη μπλουζα δεν ειναι τρου, αυτοι αφηνουν μαλλια μονο για ειναι πιο μπρουταλ, αυτοι που νομιζουν οτι ειναι η αρεια φυλη επειδη ακουνε την αρεια μουσικη.Γενικα αυτοι που νομιζουν οτι ειναι γαματοι απειδη η μουσικη που ακουν ειναι γαματη.

ειναι αυτοι που εχουν το χαμερ σαν τη βιβλο, αυτοι που φτερνιζονται οταν μπαινουν σε ταξι και εχει χασαποσερβικα ο ταξιτζης

Ε, τα βραχιολακια με καρφια ( ελεος τα φορανε και κατι γκομενες με σουφρωμενα χειλεια και το παιζουν ‘’ ροκ ‘’ ) και όλα τα συναφη αξεσουαρ…

Ο τυπας που σου πρηζει τα αρχιδια για να καταλαβεις οτι ακουει μετσαλ ενω το εχεις καταλαβει απο τη στιγμη που τον ειδες αφου αντι για να κανει χειραψια σου εκανε τα κερατακια του κερατα.Και ξερεις οτι ακουει μονο slayer και metallica.Αντε ισως και megadeth.

Οι ψευτικες μπλουζες του 5ευρου, συνηθως: Iron Maiden, Metallica (με εξωφυλλο το ride the lightning), και σιγουρα Craddle of Filth. “Αυτη η μπλουζα σουχει γινει δευτερο δερμα δικε μου, ωρα να την βγαλεις” και επισης, εκτιμω το γεγονος του να φορας μια μπλουζα συγκροτηματος, αντε, χαλαλι…
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΑ FFS!

γαμάνε ρε πάνω από μακρυμάνικο.

#-o

:stuck_out_tongue:

Τι εχουν οι μπλουζες του 5ευρου?Βασικα και γω εχω ψιλοσταματησει να παιρνω.Και δεν κανουν 5 αλλα 15-20 και τωρα με τα ιντερντς σου πηγαινει κανα 30αρι και κανεις τον ψαγμενο ενω η εκαστωτε μπαντα κονομαει κερατα.

εγω σταμάτησα να φοράω μπλούζες συγκροτήματος.Άντε καμια με το λογότυπο μόνο του συγκροτήματος και καλή

εχω φαει κι εγω βρισιδι γι αυτο:lol: