Eγω παλι δεν μπορω να καταλαβω τι διασκεδαστικο εχει το πιτ. :-s
αλλο μεταλ κλισε.
ολοι φορανε μπλουζα maiden, 4\5 exoyn ακουσει maiden, 2/5 εχουν ακουσει ολη τη δισκογραφια τους, 1/5 ακουει ακομα
(αυτο γινεται και με αλλα συγκροτηματα ‘‘κοινης αποδοχης’’)
[QUOTE=Kiratzos;741084]Μου τη σπανε οσο και ενας κολλημενος θρασας που εχει πανω στο γ****** το τζακετ του 1436 κονκαρδες,για οποιο θρασαδικο συγκροτημα τον ρωτησεις θα σου πει ‘‘αυτοι γαμανε’’ και στη συναυλια θα τρεξει για ξυλο και απαραιτητα stage diving αλλα στην ουσια παντα θα ακουει metallica,kreator και testament(ειδικα τελευταια που ξαναεγιναν της μοδας)…/QUOTE]
+1000000
+1000000
Τα δερματινα.Μου χαλανε την διαθεση μολις τα βλεπω…Τα καρφια δεν ειναι ολα τοσο καφρικα,υπαρχουν κ μερικα πιο νορμαλ.
QFT.
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.
που ντυνονται ακομα σαν να βρισκονται στα 80’ς…γαμηστερη εποχη…γαμηστερο ντυσιμο ειδικα του Thrash(και ειδικοτερα του James Full respect…)αλλα ειναι λες και μπαινω σε μηχανη του χρονου οταν παω σε κανα παρτυ ποζερ,θρας κτλ…αναρωτιεμαι αν ντυνονται η αν λενε…αυτη τη στολη θα βαλω σημερα!!!
επισης τα κοντομανυκα πανω απο μακρυμανικα ειναι ερωτας
Το γεγονός ότι κάνουν 5 ευρώ πιθανόν να σημαίνει ότι είναι φτιαγμένες με ραδιενεργές κλωστές, επεξεργασμένες σε εργοστάσια με αμίαντο και τοποθετημένες σε τοξικά σακουλάκια από λεπρούς με Η1Ν1.
Καλά κάνει και τις φοράει πάνω από μακρυμάνικο. Κανονικά θα έπρεπε να τις φοράει πάνω από πανοπλία.
:lol:
O κύριος Βέγκα φορά μόνο κοκκινογάλαζα μεταξωτά πουκάμισα με το λογότυπο των αριστοκρατών Μπαρόνες.
Α σε παρακαλώ! Οι μπλούζες των Baroness επίσης πιθανόν να είναι φτιαγμένες με ραδιενεργές κλωστές, επεξεργασμένες σε εργοστάσια με αμίαντο και τοποθετημένες σε τοξικά σακουλάκια από λεπρούς με Η1Ν1. Αλλά δεν κάνουν μόνο 5 ευρώ και έτσι δεν πάει ο νους μου.
:roll:
O κύριος asyftaos με κάλυψε μπορώ να πω (αν και αγαπάμε μακριά μαλλιά), εγώ γενικά με το θέμα μουσική και συγκεκριμένο dress code εκνευρίζομαι ιδιαίτερα. Από τις επιλογές του πολλ διαλέγω το air guitar, εντάξει, γουστάρεις, παίξε κάποια δευτερόλεπτα ξέρω γω, αλλά μην βγάλεις και όλο το τραγούδι/συναυλία νομίζοντας ότι είσαι ο Iommi. Αυτά.
Πωπω γκρινιάρες γριές έχετε γίνει οι περισσότεροι εδώ μέσα. Το’ να σας ξυνίζει, τ’ άλλο σας βρωμάει… πφ. [-X
Απλα πεθανα μολις το διαβασα! :lol:
Αυτες οι μπλουζες μου θυμιζουν τις ψευτικες φανελες ποδοσφαιρου που μας αγοραζαν οι γονεις οταν ειμασταν μικροι (γιατι σιγα να μην μας αγοραζαν αυθεντικες) για να το παιζουμε ποδοσφαιριστες…Ποτε δεν θα ξεχασω οταν αποκτησα την πρωτη αυθεντικη φανελα μου, το δερμα μου μου εστειλε ευχαριστηρια καρτα
->On Topic
(Maybe Not): Μου την σπαει λιγο το γεγονος οτι η μεταλ εχει την ιδιαετεροτητα να “γενναει” ειδη μουσικης, π.χ. Swedish progressive vegetarian grindcore hard atmospheric metal. ->WTF?<-
Νομιζω γινεσαι υπερβολικος.2 πραματ αθα σου πω.Drama & Dance metal.
In your fac!
σαν το vampiric metal τιποτα
danz metal ρε:p
λαβ μεταλ ρε:lol::lol::lol::lol: με σχημα πενταλφα που καταληγει σε καρδουλα παντα!!
για όσους μέχρι τώρα είπαν κάτι για άπλυτους - βρωμιάριδες μεταλλάδες …
αυτός είναι ο γρηγόρης !(όποιος ξέρει κερδίζει φανταστικά δώρα:bleh:) άντε γεια !
White Metal & Christian Orthodox Metal! Παμε με τον σταυρο στο χερι…
:lol3::lol3::bow2::bow2: δεν μπορω αλλο!!! ποναει η κοιλια μου!! ΕΠΟΣ!!!