Μα τι λέτε;
Judas Priest, Boc, Dimmu, και πόσοι ακόμα χωρίς Δερμάτινα;
Priest, Destruction, Immortal, Devildriver Και χιλιάδες ακόμα χωρίς Βραχιολάκι με καρφιά;
Steve Harris, Sanctuary, Sabbat, Manowar και άπειροι άλλοι χωρίς μακρύ μαλί;
Kerry King, Tom Araya, Kill Em All, thrash metal, Scot Ian χωρίς Χεντμπάνγκινγκ;
Μetal καψούρα χωρίς David Coverdale (…)
Glam metal χωρίς τα στολίδια του Steven Tyler (φουλάρια) ως βασική στυλιστική επιρροή;
NWOBHM χωρίς Air guitar η cardboard guirar ;
Michael Schenker, Randy Rhoads, Accept χωρίς Flying V ;
Τι θα ήμασταν χωρίς τον Golden God (aka Robert Plant) ;
Δεν τολμώ να φανταστώ το metal διαφορετικό.
Ευτυχώς που το metal έχει τη σημειολογία του (αυτά και δεκάδες άλλα) και όποιος δεν μπορεί να ταυτιστεί έστω και με ένα από αυτά τότε το πρόβλημα δεν είναι στο Metal αλλά στον εαυτούλη του.
FIXED:p:p
δεν θα διαφωνήσω αγαπητέ, αλλά μη μας πούνε και πορωμένους…
1)it is αγαπητη και
2)με μακρυ μαλλι εχω πορωση και δεν ντρεπομαι να το δηλωνω!!!:p:p
:lol::lol:
Best Post of the Thread !
και…ANTE ΓΕΙΑ ! :twisted:
:thumbup:
[QUOTE=pax;767251 2)με μακρυ μαλλι εχω πορωση και δεν ντρεπομαι να το δηλωνω!!!:p:p
:lol::lol:[/QUOTE]
αποδέχεται ο κόσμος ξανά σιγά σιγά την αξία ενός μακρυμάλλι 8)
Χαζουλικο καφροκλισε ειναι καθε μεταλ μπαντα να προσπαθει να παιξει το “ζειμπεκικο της ευδοκιας” σε μεταλ εκδωση…
^^^
???
Εκτός κι αν προσπαθείς να κάνεις χιούμορ τύπου “τα περισσότερα μέταλ ριφφς θυμίζουν το Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας”, και επειδή τυχαίνει να μην έχω υπόψη μου καμία απολύτως μέταλ μπάντα που να έχει κάνει στην κυριολεξία αυτό που λες, θα σε παρακαλούσα να μας διαφωτίσεις κάπως περισσότερο.
Όχι τίποτα άλλο, έχω και περιέργεια πώς θα έβγαινε κάτι τέτοιο!
και όμως το έχω ακούσει σε jamaρισμα.Αλλα όχι δεν είναι κλισέ λίγoi προσπαθούν να το παίξουν
Τα πιο πολλα απο τα “κλισε” που αναφερετε αναγονται στην παλια καλη δεκαετια του '80. Μονο που εδω και καμια δεκαετια τουλαχιστον εγω βλεπω αλλα κλισε να κυριαρχουνε και να μου τη δινουν στα νευρα. Βλεπω νεοκοπους μεταλλοπαιδες ειτε ως οπαδους ειτε ως “καλλιτεχνες” να προσπαθουν σωρηδον να φκιαξουν ενα υβριδιο “Pantera meets Tool” με λιγο απο “In flames” της “υστερης” περιοδου δηλαδη = ενα ματσο σκατα. Σορρυ δεν ειμαι οπαδος των παραπανω γκρουπ (εχω μια συμπαθεια στον πρωτο δισκο των Tool) και σε καμια περιπτωση δεν θεωρω οτι αποτελουν και την επιτομη του τι εννοουμε χεβι μεταλ. Χεβι μεταλ εννοουμε αλλα πραγματα, μερος των οποιων (επιφανειακο-image) ειναι και πολλα απο αυτα που αναφερει η λιστα, που δεν με ενοχλουνε αν δεν φοριουνται απο ατομα με κολλημενα μυαλα. Εκει ειναι η ουσια, οποτε εγω ψηφιζω ενοχλητικα τα ντεκαβλε κλισε των 00’s νεοτευκτων μεταλλοπαιδων που νομιζουν οτι μεταλ ειναι οι In Flames, οι ρεπλικες των Pantera και των tool, και πως το μεγαλο ονομα του μεταλ ειναι οι (συμπαθητικοι κατα τα αλλα) Mastodon. Ε ΟΧΙ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ! Χιλιες φορες δερματινα και αφανες παρα οι βερμουδες και τραγελαφικα μουσακια. HEAVY METAL ANGELS - METAL AND LEATHER ! ! !
Και οπως ειπε και ο αρχοντας-μαστορας Joey σε μια μανταμ της Atlantic το 1987 που δεν γουσταρε δερματινα σωβρακακια και λοιπα αξεσουαρ “Well if you dont wanna stare at my ass, you might as well kiss it” . Τα ρεστα μου ρε παιχτη!
EDIT: Ψηφισα Plant… μου φανηκε η λιγοτερο-μετσαλ επιλογη οποτε no harm done. Ασε ρε θειο, απο το 1971 και δωθε ανελαβε το μετσαλ. \m/
Εννοω αυτο που λεει ο metalMilita!
Κλισεδακι για μπαντες γειτονιας! Οχι κατι παραπανω φυσικα…
Απλα εχω παρακολουθησει πολλες πολλες προβες διαφορων τετοιο μικρων συγκροτηματων κ ολο κ καποιο τετοιο κομματακι προσπαθουν να βγαλουν τοσο που νομιζω οτι εχει αρχισει να ειναι ενα μικρο κλισε για τις μικρες μεταλομπαντες της γειτωνιας!
Αυτο εννοω…
α!!ναι…το βαψιμο…μου εσκασε το βιδεακι με ιμορταλ στην ελλαδα που ελιωναν οι μπογες και κυλαγαν σιγα-σιγα!!!χααχαχαχαχαχχααχχ που πας στην μεσογειο νταλα μεσημερι με τετοιο βαψιμο!!!:lol::lol::lol::lol:
ή αλλοι προσπαθούν εντεχνα ελληνικά ή ελαφρο ροκ χωρίς επιτυχεία
Κι αυτό το κάνει αρκετό για να το αναφέρεις σ’ αυτό το θρεντ;
ΟΚ…
Τελικά καλά λέει ο Κάρβου ότι δεν έχουμε τί να κάνουμε και γράφουμε στο ρόκιν έτσι για να γράφουμε.
Καλα ρε φιλε…αν νομιζεις οτι δεν εχω τι να κανω κ γραφω στο φορουμ, μπραβο σου το βρηκες! Πραγματικα ομως το βρηκες!
Αλλα δεν καταλαβα…το οτι δεν ειναι δυνατο κλισε οπως το μακρυ μαλλι ή το εντονο βαψημο στους μπλακμεταλαδες ή το πιτ στις συναυλιες παει να πει οτι δεν ειναι κλισε αρκετο για να το αναφερω σε αυτο το θρεντ; Μηπως μπορεις να μου πεις απο που μεχρι που ειναι αρκετο; Το εχω δει πολλες φορες το σκηνικο συγκροτηματα της γειτωνιας να προσπαθουν να βγαλουν λαικα κομματια σε μεταλ εκδωση! Κ δεν ειμαι ατομο που εχω δει λιγες προβες 2-3 τετοιων συγκροτηματων! Εσυ δεν το εχεις δει; δεν το εχεις ακουσει ποτε;
Οφτοπικ: Παλι καλα που δεν νομιζω πως ειμαι καποιος επειδη γραφω τις μαλακιες μου στο ροκιν…
Απλά ΛΟΛ για το σπόιλερ.
Άστο ρε παλικάρι.
Σταζει σοβαροτητα…το αφηνω…
Οχι ρε εχει δικιο ο μανατζερνικ,ο κιθαριστας μας ηθελε να κανουμε κατι τετοιο.
ΟΚ!
Εγώ πριν φύγω δια παντός απ’ αυτό το θρεντ θα ρίξω ένα +άπειρο στο ποστ του Before the Dawn και θα διαμαρτυρηθώ έντονα για αυτή τη μανία του οπαδού να κολλάει στις πιο άκυρες λεπτομέρειες που δεν έχουν καν να κάνουν με την ουσία αυτής ή οποιασδήποτε άλλης μουσικής.