Χειρότερο ροκ/μέτσαλ κλισέ

κατά την άποψη μου δν υπάρχουν κλισέ στο ιδίωμα , αρκεί βέβαια ότι κάνεις να είναι τρου κ να μη το κάνεις για ποζεριλίκι .
αν σε κάποιους τον πιτ ή το χεντμπανγκινγκ δν φαίνεται pollitically correct μπορούν να αρχίσουν να ποστάρουν στο bouzouko-skylading.gr . επίσης αξιόλογο είναι κ τα mostra-for.gr :stuck_out_tongue:
όλα αυτά τα χαρακτηριστικά είναι που ανέδειξαν τη μουσική , και είναι βασικό συμπλήρωμα της . γιατί δηλαδή δν σας φαίνεται κλισέ η αγάπη που τρέφουν οι οπαδοί για τη μουσική τους (π δν 'εθωριάζει εύκολα με το πέρασμα του χρόνου) ; γιατί δν σας φαίνεται κλισέ το DIY feeling που χαρακτηρίζει πολλές μπάντες ;

σας πειράζει τι θα πουν οι άλλοι για τη μουσική π ακούτε ; μην ξεχνάτε πως για αρκετά χρόνια η μουσική μας ανήκε στο περιθώριο . γι’αυτό τη γουστάρουμε , γι’αυτό μας εκφράζει. γιατί δεν ανήκουμε στο μέσο άτομο .

εντιτ : γιατί δν μοιάζουμε στο μέσο όρο ατόμων.
(νοηματική πατάτα , mea culpa)

#-o:!:

καλύτερα με το έντιτ ;;:wink:

ο στίχος ''set me freeeeeee!" εχει καταντησει κλισεδαρα τουλαχιστον απο τις μπαντες…τρεις περιπτωσεις που μου ερχονται γρηγορα στο μυαλο : metallica-fade to black(βεβαια γενικα ρισπεκτ)
firewind-into the fire
alter bridge-buried alive(νομιζω τουλαχιστον)
ή ties that bind δν θυμαμαι ακριβως

τιποτα το μετσαλ μου ειναι αψογο!!!

περα απο την πλακα το κολλημα που εχουν πολλοι να ακουν μονο μεταλ και να απορριπτουν αλλα ειδη μουσικης χωρις να ακουσουν…

“Γούστα είναι αυτά” :!:

Γενικοτερα θα συμφωνισω με αυτο:

Απο αυτα τις λιστας ψηφισα Flying V γιατι ποτε δε μου κατσε καλα το σχημα