Χειρότερο ροκ/μέτσαλ κλισέ

Οτι αν δεν ξερεις σε τι υποκατηγορια της υποκατηγοριας βρισκεται το ταδε συγκροτημα δεν εισαι τρου και οτι φυσικα ΟΛΟΙ οσοι πιασουν την ηλεκτρικη κιθαρα στους 2 μηνες εχουν βγαλει την δισκογραφια των metallica και των iron maiden και γαμ*νε κι ολας. Ε και η φαση ειμαι καφρος, περιθωριο κτλ.

Aυτό.Η αντίληψη δηλαδή ότι σαν true μεταλάδες μπορούν να κάνουν όοοοοο,τι καφρίλες τους έρθουν στο μυαλό…

Οι εντός ορίων καφρίλες είναι τέλειες, μα όταν ξεπερνούν τα όρια γίνονται ΤΡΕΛΟ σπάσιμο…

Λοιπον ξεκιναμε με ενα +1111111111111111111111111111111 εδω…(εν τω μεταξυ οι περισσοτερο επικριτες του ειναι οι αλτερνιβαδες…)

Ψηφισα…Coverdale…παντα μου την εδινε(οπως και οολοι οι ποζεραδες αλλα καλυτερα να μην το ανοιξω:!: :stuck_out_tongue: )

Συμφωνω επισης με chrisP οσον αφορα τα '‘καλυτερος μας δισκος’'κλπ

Διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ με τις μπλουζες Μανιλα ροουντ…Μολις βρω ευκαιρια θα φτιαξω…8)

Διαφωνω με το οι μεταλαδες ειναι στενομυαλοι…Πιστευω πως ειναι ενα στερεοτυπο…Εκτος αν πρεπει να ακουνε σκυλοποπ και οταν εχουν ντερτια να ΠΡΕΠΕΙ να ακουνε σκυλοκλαψιαρικα…#-o (το χω ακουσει κ αυτο απο δηθεν ανοιχτομυαλους’‘α εγω τα ακουω ολα’’)

Προσωπικα τωρα μακρια μαλλια θα ηθελα να αφησω μια εποχη αλλα γινονταν σαν αφανα απαισια μεχρι να πεσουν οποτε δεν το κανα,καρφια δεν φορουσα,μερικα ραφτα ειχα κ εχω(στην τσαντα ομως8) )κλπ κλπ…Βασικα οσοι δεν με γνοριζουν μολις ακουνε οτι ακουω μεταλ παραξενευονται…Μοιαζω με σκυλα8) γιεεαααααα

Συμφωνω με τη βρμα στις συναυλιες αλλα και επσιης με το headbanging απο μαλλιαδες που ειναι μπροστα σου!!ΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΙΔΡΩΜΕΝΕΣ ΤΡΙΧΕΣ(λιγο προσοχη ζηταω:lol: )

Γενικως συμφωνω με τον signal 05

Kαι death to the false ones…:smiley:

Κάνεις μεγάλο λάθος!
Απλά τυχαίνει ενδεχομένως να μας αρέσουν περισσότερο οι tool απ’ τους maiden και τους metallica…

Αρκετοί είναι (όσοι βάζουν την τάμπελα και χαίρονται). “Δεν υπάρχει άλλο είδος εκτός από την μέταλ”… Και δεν είναι στενόμυαλοι μόνο σ’ αυτόν τον τομέα. Μίλα τους για emo, για ομοφυλόφιλους…

Ειμαστε ολοι παιδια του ιδιου θεου:!:

E ναι εννοείται αυτό…απλώς τις περισσότερες φορές ξεπερνούν τα όρια!:wink:

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ…(πολυ χιππικο δεν ακουγεται)

Δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο καθολικα.Πιστευω οτι αυτο γινεται σε ηλικιες κατω των 18 κλπ.ενταξει φυσικα και απο κει και περα αλλα σε πολυ μικροτερα ποσοστα.Αλλωστε οταν ψαχνεσαι στο μεταλ αναγκαστικα καταληγεις και σε αλλες μουσικες εκφρασεις.Ενταξει συγγενεις με αυτο τις περισσοτερος φορες.Κοιτα και εγω με προσωπικες εμπειριες μιλαω.Δηλαδη απο ατομα που ξερω κλπ.

Τωρα για ιμο και ομοφυλοφιολους δεν ξερω…:? Να σου πω την αληθεια δεν το εχω ψαξει…Εγω παντως δεν εχω προβλημα με εσας(τους ιμο:-s :smiley: )

Κάνεις μεγάλο λάθος!
Απλά τυχαίνει ενδεχομένως να μας αρέσουν περισσότερο οι tool απ’ τους maiden και τους metallica…

Δεν διαφωνω αλλα δεν καταλαβαινω το νοημα…Και το αντιθετο μπορει να ισχυει…Και που ειναι το κακο…

Και εγω δεν νομιζω πως ειναι κλισε αυτα που αναφερονται γιατι κανενας δεν υποχρεωνεται επειδη ειναι μεταλλας να εχει βραχιολακι με καρφια.Απλα αυτο που με πειραζει καποιες φορες ειναι να νομιζει καποιος οτι ειναι μεταλλας επειδη φοραει δερματινα και εχει καρφια.Παντως φανταζεσαι σε συναυλια Slayer π.χ. να πας να κανεις headbanging και να σου πει ο αλλος:’'φιλαρακι αυτο ειναι κλισε μην το κανεις"#-o

Διαβασε λιγο παραπανω το φορουμ και θα αναθεωρησεις.

Παντως κανενας αλτερνατιβας δεν λεει (ουτε καν γι αστειο) οτι “οποιον ακουει ξερωγω Manowar τον βαραμε”…

για το πρωτο οποιος δεν ειναι 18 και κατω ανηκει στα μικροτερα ποσοστα που λεει ο kiratzos!!! :lol: :lol: :stuck_out_tongue:

για το δευτερο ειναι κατι που ισχυε πριν 15+ χρονια

τοτε που σκαγανε στις ντισκοτεκ με αλυσιδες (βουρος και ετσι στο Δε Κοπανοι!!! :lol: :lol: )

βλ. Χάλφορντ…:wink:

Οχι δεν ισχυει με ολους. Τιποτα απ’ οσα λεμε ολοι στο τοπικ δεν ισχυει με ολους. Ισχυει με αρκετους, ισχυει για λιγο καιρο σε καποιους κτλ… Ειπαμε δεν ειμαστε προκατηλημενοι. Κι εγω απο την οποια εμπειρια εχω σου μιλαω. Αυτο για την ηλικια ναι ισχυει, οπως και σε πολλα πραγματα. Πριν την ενηλικιωση ειναι πιο ενθουσιωδης και παρορμητικος, σιγουρα. Μετα εισαι απλα ανωριμος αν συνεχιζεις το ιδιο βιολι :Ρ
Ουτε εγω εχω προβλημα με αυτους που λεγονται emo. Δεν επαναλαμβανω, ειναι στον ανθρωπο η κριση απλα καποια πραγματα καταντανε κλισε οπως και λεμε εδω.
Κι εγω προσωπικα δεν λεω οτι ανηκωι ουτε σε μεταλαδες, ουτε ιμο, ουτε ροκαδες ουτε τπτ. Εδω ξαναπαει η ταμπελα που ειπα πριν.

@chrisP Ειδικα το παραδειγμα που εφερες με τους μανογουορ μου φαινεται ατοπο!Δεν λεω αλλα ειδικα για αυτο.Οι μανογουορ ειναι κλασικο παραδειγμα κραξιματος.Δηλαδη αν πεις οτι ακους μανογουορ θα σε πουν οτι λιγοτερο κελιστομυαλο μεχρι και αδερφη…

Βασικα στα παραπανω νομιζω οτι οι περισσοτεροι για πλακα μιλανε…Νομιζω…Και ειναι και η ηλικια…

Γιατι δεν μπορουν!:stuck_out_tongue:

πσιτ

βαριόμαστε να κράζουμε μεταλάδες…
Το θεωρούμε ανούσιο αγού αλλαγή έτσι κι αλλιώς δε θα υπάρξει :lol: :stuck_out_tongue:
I’m joking.

Ένα απλό παράδειγμα:
Στη ζωή μου όσους alternatives ξέρω ( κι εγώ μέσα) δε παίζει να μην έχουν ακούσει metallica, maiden κλπ. Απλά προσδιοριζόμαστε καλήτερα από την alternative (είμαστε μινιμαλιστές, τι να κάνουμε… :stuck_out_tongue: ), και όχι μόνο ροκ…

Αντίθετα δε ξέρω κανέναν (δε λέω πως δεν υπάρχουν αλλά σίγουρα είναι ελάχιστοι) αυτοαποκαλούμενο μεταλά να έχει ακούσει smashing pumpkins, cracker, sonic youth, REM, afghan wings κλπ. Παρόλα αυτά δε κάνουν κανένα κόπο να τα ακούσουν για να συγκρίνουν…

Δε κατηγορώ, I’m just stating a fact…
εκτός κι αν όλα στη ζωή μου γίνονται ανάποδα απ’αυτό που βλέπω…

εγω πιστευω οτι ειναι φιφτι φιφτι
εγω προσωπικα οσους μη κολλημενους μεταλλαδες ξερω οχι μονο εχουν ακουσει αλλα εχουν και δισκους
γιατι ο μη κολλημενος μεταλας του αρεσει να ψαχνεται

δηλαδη δες πχ ποσοι μεταλαδες στο φορουμ μιλανε μια για τους muse και την αλλη για ενα μεταλ γκρουπ

Oι υποδειξεις απο “ειδικους” του στυλ:

-"Τι λες ρε ασχετε black οι ταδε???Μα δε καταλαβαινεις οτι παιζουν extreme power-folk-black–melodic-symphonic-gothic με ψυγματα thrash?Ειναι προφανες… "

Υπερ τους είναι, αλλά στην real life μου έχει δημιουργηθεί η αντίθετη εντύπωση…

πωπω το τοπικ κοντευει να γίνει alternativades vs μεταλαδες :stuck_out_tongue: