Ας τον σταματήσει κάποιος.
Αν δεν μπορείς ούτε εσύ, τότε τη κάτσαμε.
Κανείς δεν μπορεί!!! Λοιπόν λέγε συμπέθερε το ακουσες το Phantom;;; Πως σου φάνηκε;;;
εβγαλα το fire & fury απο firewind το πρωτο μερος . το δευτερο βαριεμαι
και μιξολιδιαν . ενα μηνα τωρα μου εχει σπασει τα νευρα . οι ματζορε κλιμακες ειναι γκει τελος
Πολύ ωραίο βγήκε. Ειδικά τα τύμπανα! Μπράβο ρε συ, πολύ καλή δουλειά!!
Τώρα που τέλειωσαν οι πανελλήνιες λέω να πιάσω το Sympathy των Uriah Heep στο μπάσο.Έχω να παίξω κάνα μήνα και τώρα έπεσα με τα μούτρα
Between The Buried And Me - Viridian
Παλεύεται.
[SIZE=“3”][B]Slayer - Raining Blood
Soulfly - Babylon[/B][/SIZE]
Τωρα που το σκευτομαι εχω πολυ καιρο να μελετισω κατι… Απλα την πιανω και παιζω οτι μου κατευει…
Ελπιζω οταν τελιωσουν οι εξετασεις να ασχολιθω λιγο πιο “σωστα”
Πόδια…πόδια…πόδια!!!
Το table of time κρατώντας ρυθμό από πάνω…συγκεκριμένα περνάω διαδοχικα τις αξίες…4α, 8α, 3ηχα, 16α, 5ηχα, 6ηχα, 32α και μετά κατεβαίνω! Η μεγάλη δυσκολία είναι τα 3ηχα και τα 5ηχα καθώς το 1 συνέχεια αλλάζει μεταξύ του δεξιού και του αριστερού ποδιού!
Πέρα από αυτό μελετάω και ένα λικ που είχα μελετήσει στα χεριά αλλα όπως προείπα το μελετάω στα πόδια! Το λικ έχει την μορφη…ΔΕΞΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΕΞΙ ΔΕΞΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ και αυτό επαναλαμβάνεται…το πιο δύσκολο είναι να βάλεις ρυθμό από πανω! Το κατάφερα και πλέον ακούγεται καλά αλλά όταν πάω να γκρουπάρω 16α με αυτό το sticking γαμιέται ο Δίας!!! Θέλει πολύ δουλειά! Που θα πάει όμως…θα κάτσει!!!
-
To paradiddle τονισμενο στο 2 αντι το 1 και συνδιασμους με το single paradiddle! Αυτο αν το κανω στην μουσικη το βλεπω πολυ μιθανο να πανε όλοι μα όλοι βολτα…
-
Να γκρουπαρω τα 16α στα ποδια ανα 7,6,5,3. Αυτο γινεται κανοντας με τα χερια, τα ποδια να φαινονται σαν 7ηχα στο γκρουπαρισμα ανα 7, 6ηχα στο ανα 6, 5ηχα στο ανα 5, 3ηχα στο ανα 3! Θέλει δουλειά ωστε να κάτσει καλά, ειδικά με 5 και 7, αλλα στο τελος είναι παρα πολυ ωραιο! Το κακο βεβαια παλι ειναι πολυ δυσκολα θα μεινει μουσικο επανω στο σωστο τεμπο!
-
Shuffle και διαφορα θεματα που μου βγαινουν βασισμενα σε αυτο!
-
Μελετάω ένα θέμα salsa και μια παραλλαγή της samba στην Βραζιλια που ονομάζεται zamba! Τα θέματα είναι παλούκια οπως ειναι λογικό!
Πωπω…δεν γραφω εγω και δεν γραφει κανεις σας…αν ειναι δυνατον…δεν μελεταει κανεις στις διακοπες;;;
Τεσπα…εγω μελεταω motion exercises στα χερια. Ασκησεις δηλαδη για την κινηση στο κιτ! Η αληθεια ειναι οτι τις μελεταω εντονα 3-4 μερες και η βελτιωση που εχω δει ειναι αρκετα μεγαλη! Θα τις μελεταω ολο το καλοκαιρι ετσι ωστε να φτιαξουν αρκετα τα χερια!
Επισης μελεταω και πολυ (καθως βρηκα την χαρα μου με το καινουριο μου σκαμπο) ποδια!Το δεξι ποδι εχει αρχισει να πηγαινει σφαιρα στο διπλο και δυνατα και καθαρα!Θα αρχισω να μελεταω για να βελτιωσω το διπλο και στο αριστερο μου ποδι!
Επισης μελεταω το καινουριο κομματι που εγραψα το οποιο εχει καποια δυσκολα σημεια που θελουν δουλεια για να βγαινουν καλα και ξεκουραστα!
Αυτα προς το παρον…
τι λες, δυο ωρες την ημερα χαραμαω στο πιανο εγω. αυτο το καιρο μελεταω κατι minueta απο τις γαλλικες σουιτες του μπαχ, ασκησεις ταχυτητας και δεξιοτητας cherny και σονατες του μοτσαρτ. εχω και μια κομματαρα, rondo capriccioso απο mendelson, αλλα ειναι πανδυσκολο! να δουμε τι θα καταφερω. απο κιθαρα, ασχετο οτι ειμαι ας πουμε οσο να ναι ασχετη, αλλα κατεβαζω ολο ταμπλατουρες, και ψιλομαθαινω. τις προαλλες κατεβασα το albion των babyshambles. και το stand by me των oasis. ειναι ευκολα, αλλα δεν μπορω να τα βαλλω με κατι περα απο τις ικανοτητες μου…
Βασικα εχω κολλησει και μελεταω το don’t know what you’ve got till it’s gone- Cinderella. Και τι σολο θεε μου:)
άστα ρε shortsman αντί να τρέχουμε στις παραλίες τρέχουμε στις ταστιέρες…
έφαγα ένα κόλλημα με τα σόλο του Ultimate Sacrifice, και μετά είδα πως δεν το βγάζω γιατί το sweep picking μου είναι γτπ (μα τι άχρηστα χέρια που έχω…) οπότε ασκησούλες και υπομονή…
δεν μελεταω κατι συγκεκριμενο αυτη την εποχη…ο,τι κατσει και βγαζω και τιποτα δικο μου…
εγω εχω λιωσει με σαπια παλια blues.
αλλα αυτην την εβοδομαδα μελεταω καθηεμερινα κ συνεχεια τα κοματια για το προσεχες Live
Καθως δεν υπαρχει χρονος δουλευω το deadhouse- Katatonia. Ξερετε τπτ στο ιδιο επιπεδο απο Καtatonia?:-k
εγώ το σόλο του run to the hills
ελα θα κανουμε καμια μπαντα οι 2 μας?μελεταω κατι σοαντ τωρα!