Τι μελετατε αυτον τον καιρο;

Ε ενταξει. Το ριφφακι ομως ειναι σκετη πορωση. Μιας και ειναι περιοδος εξετασεων δουλευω απλα κομματια. Αυτο, το Paranoid, Electric funeral, Iron man. Πορωση.

mclaughlin

Δεν κανεις τιποτα αλλο! Δεν καθεσαι να δεις τα κομματια μου; Να βγαλεις καμια κιθαρα να γουσταρουμε! :stuck_out_tongue:

Σκυλαδικα και σκυλοποπ

εμμετος

Van Halen - Ain’t Talking About Love

Κομματάρα:D

Έβγαλα Blinded By Fear - At the Gates (ευκολούλη) και τώρα έχω βγάλει το Fade to Black μέχρι τα χαρακτηριστικά πολλά bendings στο 9ο τάστο/3η χορδή αλλά βαριέμαι να το συνεχίσω μέσα στις εξετάσεις…:frowning:

Εβγαλα το green machine των kyuss. Μου την δινειιιιιιιιι :Ρ Ειναι σκετη πορωση και θελει να εισαι αφοσιωμενος μονο στο παιξιμο (ειδικα στο σολο) γιατι με τις ακυρες αλλαγες που κανει [εχει κατι τριηχα σε ελευθερη ρε και μετα 15ο και 12ο ταστο (νομιζω)] αν χαθεις δεν το βρισκεις. Αφηστε που ειναι κι αρχη ακομα. Μπορει να εχει 2-3 συμπαθητικα σχηματα αλλα το σολο ειναι το κατι αλλο.

Snow- RHCP ενας θεος ξερει ποσο καιρο το παλευω

Αυτα που παιζει η κιθαρα στην αρχη δεν ειναι δυσκολα?:-s

ειναι…δουλιτσα θελει πανω στο βασικο αρπισμα… αλλα βγαινει και με καπο που καπως βοηθαει :stuck_out_tongue:

+100000
Για μένα είναι με διαφορά το καλύτερο!!! :smiley:

Εγω εκτος απο κατι γυρισματα του Dickinson και του Tate που δεν μου βγαινουν με τιποτα τα ατιμα μελεταω τις εκφρασεις του Μπαλτα την ωρα που παιζει σολο.Ειναι πραγματικα για Discovery Channel.

-10000000000000
Καμία σχέση…!!!
Το κομμάτι ΣΠΕΡΝΕΙ!!! :!:

Με μελετάς;;; Εσύ;;; Ωωωωωω… Αυτό με τιμαει…!!! (Πρέπει να δουλέψω λίγο το σολο γιατί τις 2 τελευταίες φορές ήταν για τον πεουλίνο!!!)

Σήμερα θα το προβάρουμε όλοι μαζί, ελπίζω μη με πάρει ο ύπνος πάνω στο kit:lol: :stuck_out_tongue:

Γενικώς με Ac/Dc δεν τη παλεύω, αυτό θα φταίει μάλλον:-s

Το κομμάτι ειναι πολυ δύσκολο να το παίξεις καλά!!! Πρέπει να μην τρέξει και αυτό δεν είναι εύκολο! Επίσης πρέπει να είναι όλα καθαρά παιγμένα! Θέλει πολύ προσοχή για να βγει καλό!! Πρέπει να ειναι σταθερο και δυνατό!

Η αλήθεια είναι πως το έβγαλα εύκολα. Δηλαδή δεν υπήρχε κάποιο σημείο που να χρειαστεί να δω παρτιτούρες, πράγμα το οποίο κάνω σε άλλα κομμάτια. Είναι αυτό το “μπότα ταμπύρο” συνέχει και ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩ. Τα γυρίσματα είναι ωραία, δε λέω!

Επίσης, ένα από τα πιο βαρετά κομμάτια στην ιστορία της μέταλ (για ντραμς πάντα) είναι το Warriors Of The World των Manowar. Κομματάρα, αλλά ο Scott πως αντέχει??

Ξαναλέω ότι ειναι πολύ ευκολο να το βγάλεις!!! Βασικά είναι αστείο ΑΛΛΑ πρέπει να το προσέχεις για να ακουστεί καλό!!! Είναι πολύ εύκολο να το τρέξεις και αυτό δεν είναι καλό για ένα κομμάτι σαν και αυτό! Το ίδιο ακριβως ισχύει και με το Warriors! Περίμενε τώρα που ανεβάζω το Phantom Of The Opera με τα 3ηχακια του ολη την ώρα να δεις τι παλούκι που είναι!!! :stuck_out_tongue:

Το phantom το είχα ξεκινήσει, αλλά λόγω 3ηχων είχα απελπιστεί και το παράτησα. Αλλά το κομμάτι σπέρνει:twisted:

H αλήθεια είναι ότι θέλει πολύ δουλειά και να έχεις ακούσει το κομμάτι καμια διακοσαριά φορες! Εγώ όταν είπαμε να τοβγάλουμε το άκουσα γύρω στις 45-50 φορες repeat για να το βγάλω! Αυτό έγινε γιατί το κομμάτι δεν πρέπει να το παλεύεις αλλα πρεπει να το ακούς!!! Πρέπει να το ξέρεις χώρις να το σκέφτεσαι, και αυτο γινεται μονο αν το εχεις ακούσει πολλές φορες!! Τώρα όσων αφορά τα 3ηχα, θελει να μελετησει καλα το table of time δηλαδη ας πουμε 4 μετρα 4α, 4 μετρα 8α, 4 μετρα 3ηχα, 4 μετρα 16α και μετα 4 μετρα 3ηχα, 4 μ 8α, 4 μ 4α κλπ.
Είναι πολύ βασικό να κρατας 4α στο αριστερο σου πόδι και να τονιζεις αυτα που παιζεις στα χερια οπου ειναι το 4ο, δηλαδη στα 8α ανα 2, στα 3ηχα ανα 3 και στα 16α ανα 4! Αν μελετησεις πολυ αυτο το πραγμα θα μπορεσεις να βγαλεις το Phantom!!!