Δημήτρης Μητροπάνος - Σ΄αναζητώ
:band:
Δημήτρης Μητροπάνος - Σ΄αναζητώ
:band:
Γιατι δεν την εχεις περιγραψει ακομα? Ε? Ε? Ε? Ε? Ε?
Μελετη φουλ απο δω παλι, για μια βδομαδα εχω 3 κομματια, χωρια που του πηγα του teacha ενα αλλο που παλευω τελευταια και μεσα στα 3 που ειχα πριν προστεθηκε και αυτο. Το μονο που μου δινει δυναμη ειναι οτι στη συναυλια του ωδειου, κατα 90% διπλα στο ονομα μου θα λεει Blood and Iron-Bathory…
Για το ωδείο Deep Purple - Black Night (αν κ ήθελα Highway Star για τις εξετάσεις) και έχω βρει τον μπελά μου με τα #@$- τρέμολο του Ritchie στα σόλος. Δε το χρησιμοποιούσα ποτέ το μακρυνάρι κ τώρα πρέπει να σολάρω κιόλας κρατώντας το… #-o
Για ιδία ικανοποιήση από το μέγιστο Jimi Hendrix Purple Haze (καλά πάει) κ Red House (το σκοτώνω… )
για το Black night το σολο απλα δεν παιζεται! ειναι σαπιο!
Να το παρατήσω ?
Βασικά το μεγάλο μου πρόβλημα είναι οτι έβαλα το τρέμολο στην κιθάρα, αχεμ, την περασμένη Τρίτη και νιώθω πως προσπαθώ να δαμάσω σαρανταποδαρούσα… 8O
αυτο το σημειο με το τρεμολο δεν παιζεται με τπτ! ειναι αυτοσχεδιασμος τις στιγμης! δεν μπορει ουτε ο βλακμορ να το παιξι ξανα ετσι!
Θα το ανεβάσω στο gprotab.net όταν πάω σπίτι κ’ θα ποστάρω λινκ.
Καλή επιτυχία σ’όλους με τις εξετάσεις τους
ανυπομονω
οσο για τις εξετασεις δεν εχω ιδεα τι θα παιξω. Ετοιμαζουμε τωρα το Danza cubana (πολυ εφε ρε φιλε8) ) να το παιξουμε με τον καθηγητη, εκεινος σαν δευτερη κιθαρα.
Το θεμα ειναι οτι εγω ακομα να το βγαλω το κομματι:-s
3, 5, 6 stroke roll!!! Δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολα αλλα θελουν δουλεια, ειδικα για να μπορεσεις να τα βαλεις στην μουσικη και για να τα γκρουπαρεις! Επισης μελεταω ενα ρυθμικο στο οποιο τα χερια παιζουν 16α και το δεξι ποδι το 1 και το 3 στην κασσα! Ως εδω ειναι πολυ ευκολο, τα πραγματα δυσκολευουν οταν γρουπαρεις το θεμα τονιζοντας στο αριστερο χερι το 2 (απο τα 4 16α του 4ου) και στο δεξι παιζεις το backbeat στο 2 και στο 4!!!
αξιζε! Φοβερη ασκηση. Χιλια θενκς, ηδη νιωθω οτι η αντοχη του τεταρτου μεγαλωνει.
Αυτόν το καιρό μελετάω τo The Idol των Wasp το οποίο είναι απο τα καλύτερά τους κατα τη γνώμη μου και σχετικά εύκολο.
Το Blood And Thunder των Mastodon προσπαθω να βγαλω αλλα δεν μ’αφηνουν οι πανελληνιες να το τελειωσω.
Τελικα εβγαλα Desert Rain - Iced Earth και Tornado Of Souls - Megadeth.Γαματα τραγουδακια και τα δυο.
Open g tunning Παλι…
bron Yr aur k in my time of dying
Ακομα δουλευω το before the storm- Firewind, αλλα κοιταω και το comfortably numb- Pink Floyd.
symphony x - sea of lies και λα-ρε-μι μιξολιδιαν
Iron Maiden - Wasting Love
Metallica - Enter Sandman
Deep Purple - Highway Star
AC/DC - Back In Black
[QUOTE=freedomofrock;366916
AC/DC[/B] - Back In Black[/QUOTE]
χεχε εδω συμπιπτουμε:D
Τι βαρετό κομμάτι όμως θεέ μου!