Τι μελετατε αυτον τον καιρο;

Παιδιά με προσοχή ότι κάνετε για ενδυνάμωση. Καλύτερα να κάνετε ασκήσεις ενδυνάμωσης που έχετε δεί σε DVD/βιβλία (ή από δάσκαλο όσοι κάνετε μαθήματα) και όχι δικές σας πατέντες, και κυρίως να αποφεύγετε ότι κρατάει το χέρι σε άβολη θέση για ώρα. Μπορέίτε να τραυματιστείτε ΣΟΒΑΡΑ. Επειδή διαβάζω για πόνο, μόλις πονάτε να σταματάτε και να ξεκουράζεστε λίγο.
Τέλος, μην ξεχνάτε πως όσο και να δυναμώσει το τέταρτο δάχτυλο θα είναι πάντα πιό αδύναμο από τα υπόλοιπα, οπότε μην το ζορίζετε περισσότερο.

Μην ανησυχείς, από DVD είναι η άσκηση. Πονάς/δεν πονάς πρέπει να το κάνεις για ένα λεπτό. Έτσι κι αλλιώς το ίδιο ισχύει για κάθε τύπου γυμναστική, από κοιλιακούς και push-ups μέχρι βαράκια.

Συμφωνώ με Mule. Ο πόνος είναι πάντα σήμα ότι κάτι γίνεται λάθος. Είναι διαφορετικό από την κούραση κ’ το αίσθημα τάσης ο στους μύες, εκεί πρέπει να πιεστείς λίγο παραπάνω για να βελτιώσεις δύναμη κ’ αντοχή. Πιστεύω καταλαβαίνουμε τι λέμε, αν κι εγώ πόνο το λέω. :stuck_out_tongue:

Hm κι εγώ ένταση στους μύες εννοώ… :stuck_out_tongue:

Linear 8α στο δεξι χερι (hi-hat) με το αριστερο ποδι (hi-hat) και στα αλλα 2 μελη να παιζω διαδοχικα beat σε 2,3,4,5,6,7,8 8α…ειναι παλουκακι αλλα γαμαει!!! Επισης τα λεγομενα gadd-fills και ενα πολυρυθμικο θεμα…ενα 3αρι θεμα κασα-ταμπουρο και 8α τονισμενα στο δεξι χερι και 4α στο αριστερο ποδι (hi-hat)

αυτο εννοουμε πιστευω :Ρ δεν ειναι πονος, ειναι ενα πραγμα σαν πιασιμο στα δαχτυλα, δεν σφαδαζω και καταχαμα, ειπαμε :Ρ

Mελεταω και ενωνω διαφορα θεματα για το σολο μου στο επομενο live! Mου εχουν βγει καποια πολυ ωραια θεματα με μπλεξιμο αξιων…ξεκινω με 16α σε ενα τεμπο γυρω στα 115-120 bpm και μετα περναω σε 6ηχα, μετα παλι 16α με διαφορετικο sticking και μετα σε 32α. Αυτο το θεμα ειναι σε 3 τομ με συγκεκριμενο sticking ετσι ωστε να δημιουργει μελωδιες.

Μετα απο αυτο θα περναω σε ενα αλλο που ειναι ολη την ωρα 32α στο τεμπο που ειπα προηγουμενως και ειναι σε 2 τομ, 8 χτυπηματα στο ενα, 8 στο αλλο και μετα 4 στο καθενα. Επισης εχω καποιες ακομα πολυρυθμιες οι οποιες ειναι πιο πολυ σε φαση Mangini (δλδ με πολλες νοτες!). Θα βαλω εκεινο το πολυ ωραιο beat με τα 5ηχα τονισμενα ανα 2 στο δεξι και μετα 8α περναω στο ανα 3. Μετα θα βαλω κανενα crosshand και το syncopated beat 3 σε 4 που μελετησα με heel-toe!

Για το τελος θα αφησω το δικασσο με διαφορα στα χερια…θα χωριζω τα 16α της κασας ανα 3,5,7,9,11 και γενικα διαφορους μονους αριθμους καθως και καποιες ερωτοαπαντησεις που εχω μελετησει μεταξυ χεριων και ποδιων, δηλαδη να παιζω την ιδια φραση ακριβως με τα χερια και τα ποδια!!! Αυτα για τωρα…:smiley:

Το πασχα θα μαθω ολο το crazy train συμπεριλαμβανοντας και σολο κλπ…

Eγω μεσα στο Πασχα θα βγαλω τα Sober απο Tool, I Don’t Believe In Love απο Queensryche, War Pigs απο Black Sabbath, Thor απο Manowar, Fuel απο Metallica, Creatures Of The Night απο Kiss, Heart Collector απο Νevermore…στα τυμπανα ολα εννοειται!!! :smiley:

Και καποιος ακομα πρεπει να τα μελετησει αυτα μεσα στο Πασχα…:stuck_out_tongue:
Μεχρι τον Ιουνιο με ζεστο τσαι θα τη βγαζω με σας που εμπλεξα…:stuck_out_tongue:

TIΠΟΤΑ δεν μελεταω αυτον τον καιρο.εχω παρακμασει

:-k εγω μελεταω τον αδερφο μου :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

εγω παλι μελεταω το michael angelo κ παρεπιμπτοντως ειναι πανδυσκολος…

Aυτος ειναι και ο λογος για τον οποιο σε ηθελα στο γκρουπ…πινεις πολλους καφεδες τελευταια και ηθελα να τους κοψεις…:lol:

Ον τοπικ μελεταω μια ασκηση του Donati για γρηγορα μονα στο κιτ…ειναι 2 χτυπηματα (δεξι,αριστερο) μεχρι το τελευταιο τυμπανο οπου κανεις 3 για να γυρισει lead το αριστερο, και μετα γυριζεις πισω με 2 μεχρι το τελευταιο τυμπανο οπου με 3 χτυπηματα γυριζει lead παλι το δεξι! Και πηγαινει λεγοντας…:stuck_out_tongue:

Αυτον τον καιρο τελειωνω το bridge to cross απο Black label society( τα δευτερα μερη εννοειται:p ), και δουλευω και το σολο του Don’t cry. Ενα απο τα λιγα των Guns που καταφερνω:(

Ασε κι εγω καπως ετσι ειμαι… Απο αυτα που μου χει βαλει ο δασκαλος δηλαδη, τιποτα. Σημερα μονο εκανα κατι ασκησεις ελαχιστα που ειχαμε μαζευτει λαος και παιζαμε.

Σκεφτηκα ενα θεμα και το μελεταω για να μου βγαινει πιο ανετα! Ειναι bossa nova στα ποδια με Double-time και Half-time shuffle στα χερια! Ακουγεται παρα πολυ ωραια! :smiley:

Κυρίως παίζω διάφορα κλασικά για το βιολί γιατί φτάνει η στιγμή των εξετάσεων και δεν ξέρω τι θα κάνω. Επίσης στο σαξόφωνο ότι τζαζέ βρω γιατί έχω φάει κόλλημα :stuck_out_tongue:

Μηδέν μελέτη, μόνο μια ασκησούλα για το μικρό δάχτυλο (faceless ενδιαφέρεσαι? :smiley: ), λίαν εκνευριστική - περισσότερο για τους άλλους βέβαια. Λίγο γράψιμο, κανένα αυτοσχεδιασμό. Ά! Και ξεψαχνίζω το ME-50 της boss, παίζει να τ’αγοράσω και να ξεφορτωθώ τα απανταχού πεταλάκια.8)

Νομιζω οτι εχω βγαλει σε εναν αξιοπρεπη βαθμο το Before the storm- Firewind.:-s Σημερα ξεκινησα το A question of heaven- Iced Earth. Καλο ειναι. Χωρις ιδιαιτερη δυσκολια.