Λακης: η "Φωνη"του Λαου. Ποια η γνωμη σας?

Τον Λαζόπουλο τον γουστάρω πολύ!..
Ό,τι επιχειρήματα ακούω εναντίον του μου φαίνονται σαχλά, γελοία και κακεντρεχή.
π.χ.

ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ!!!

Καλά… μιλάμε για ΤΟ επιχείρημα "δεν είναι και το καλύτερο παιδί στην πιάτσα… ".

Δεν καταλαβαίνω αυτόν τον σεξισμό, είναι δυνατόν να κρίνουμε κάποιον απο το τι κάνει στο κρεβάτι του?? Γιατί κάποιον να τον ενοχλήσει προσωπικά η επιλογή του Λαζόπουλου, όποια κι αν είναι αυτή… Δηλαδή, τον γούσταρες και δε σού’κατσε… ?? I don’t get it…

Κατα τ’αλλα… δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω αυτή τη στιγμή, έχοντας διαβάσει όλα τα ποστ απο την αρχή του θρέντ… νομίζω ότι με κάλυψαν οι:
[B]montecristo/B, [B]CrisP[/B], [B]Lady Starlight[/B], [B]ROCK AND ROSES[/B], [B]Diz[/B], [B]Rudolf[/B].

Thank you.

Ο Λαζόπουλος είναι μεγάλο μούτρο μέσα στα αστειάκια του περνάει και τα μυνήματα του χωρίς να το καταλαβαίνουν και μου το είχε πεί άτομο πού τον γνώριζε πολύ καλά καθηγητής μου δεν αντιλέγω ότι εχει ωραία αστεία show κτλ αλλά είναι κουφάλα ρίχνει και ανεβάζει κυβερνήσεις.

Ανμπέρντ απάντησες σε ποστ από 05-03-[B]2008[/B], 14:17 σε χρήστη που έχει φάει μπαν

(αν θυμάμαι καλά ήταν φέηκ του Λόνσομ? δεν είμαι σίγουρος).

Άμα αύριο δω μια κοπέλα να έχει πιάσει κουβέντα στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη θα έρθω να σου μιλήσω, μη τρομάξεις. :smiley:

Εκτός του ότι απ’ τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω πως έκανες άλλο ένα ποστ που κινείται μεταξύ του ανούσιου και του απόλυτου τίποτα, θα έλεγα να ζητήσεις από τον σεβάσμιο καθηγητή σου ταχύρρυθμα φροντιστήρια στα σημεία στίξης.

Δεν πρόσεξα ποιος το’γραψε… γιατί μου άναψαν τα λαμπάκια…
(όπως μου είχαν ανάψει νωρίτερα με κάτι άλλους αλλά τα έσβησαν οι χρήστες που ανέφερα ότι συμφωνησα μαζί τους)… και αμέσως πάτησα το “+” που έχει κατ’απ’το ποστ… για να το αναφέρω…

[SPOILER]Κι εγώ αν σε ξαναδώ σε συναυλία… θα σου μιλήσω…[/SPOILER]

Ωπ τώρα είδα ποστ τοχάρα.

Δηλαδή το δικό σου ποστ έχει νόημα εκτός απο το κλασσικό hate? :slight_smile:
Αν δεν σου γουστάρει μην το διαβάζεις ρε κύριος χαλάς και μάτια σου.

Όχι, αλλά τουλάχιστον έχει το κλασικό hate.

Αυτο . . με καληψες :slight_smile:

Αν και ειναι και ο ιδιος χωμενος βαθια μεσα στο συστημα, μ’αρεσει που δεν μασαει κ κραζει. Καμια φορα η σατυρα του εχει υπερβολες αλλα σατυρα ειναι αυτη και ektmv που δεν κανει διακρισεις στο καναλι του, στα προσωπα που αντιπροσωπευουν τις πολιτικες του πεποιθησεις κλπ.
Επισης ο ανθρωπος δεν εναι μονο λογια. Δηλαδη δεν μιλαει για τη φτωχεια, την οικονομικη κριση κπλ αλλα στην πραξη κανει γαργαρες (οπως γα παραδειγμα ο Κανακης που ολη μερα κραζει κ καταλαβαινει τον ελληνα πολιτη που δεν εχει να φαει, αλλα για να πιεις ενα ποτακι στο μαγαζι του θες και 10 ευρω και η dolce vita dolce vita) , εχει μειvμενες ις τιμες στα εισητηρια για τις θεατρικες του παραστασεις.
Δεν ξερω για μενα απλα :respect: