Eτσι.Ας δωσω και εγω μια λυτη απαντηση περι θεματος Λακη…
Εγω τον γουσταρω μια φορα… Πολιτικα ενημερωμενη δεν υπηρξα ποτε τοσο καλα, οποτε ανηκω στην ομαδα του μεσου Ελληνα, που δεν ειναι ψαγμενος αλλα τον ενδιαφερει να ακουει για την ακριβεια, για την παιδεια, για το ασφαλιστικο.Τα απλα πραγματα δηλαδη… αν ανεβηκε η τιμη της ντοματας και του αγγουριου, σε ποια ηλικια θα παρω συνταξη κτλ κτλ.
Προσωπικα δεν με ενδιαφερει αν ειναι διεφθαρμενος ή οχι.Μπορει να ειναι… αυτο δεν του στερει το δικαιωμα να το “παιζει” σωστος.Ολοι λιγο-πολυ στη ζωη μας εχουμε υπαρξει *αλακες. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορουμε να δινουμε συμβουλες ή να ειμαστε ηθικοι (ή να το παιζουμε-παρτε ο,τι θελετε!).
Μ’αρεσει που στηριζει τη νεολαια, μ’αρεσει που ασχολειται και με τον καθε ασχετο γιατι μας κανει και γελαμε.Εμενα τουλαχιστον!Οποτες τον βρισκω μια χαρα τον τυπο!
1.Δεν μπορώ να ταυτιστώ με κάποιον του οποίου η σεξουαλικότητα αμφισβητείται.
2.Δεν μπορω να ταυτιστώ με κάποιον που δεν έχει υπηρετήσει στον ελληνικό στρατό όταν εμένα μου φύγαν 5000 ευρώ αέρα…σόρι κύριε Λαζόπουλε αλλά όταν μιλάς για σκατά οφείλεις να τα ζεις κιόλας και όχι να φυγοπονείς…
3.Δεν μπορώ να ταυτιστώ με κάποιον που τα βάζει με τους αδύναμους…πολύ μαγκιά να κοροιδεύεις την Μπεζαντάκου ε…αντιγραφή Θέμου στο full…σόρι μεγάλε αλλά η ντομάτα για να ανέβει κάποιος φταίει…κάποιος πολιτικός…να πεις το όνομά του στο λαό για να αρχίσουμε να ξεχωρίζουμε τους πολιτικούς από τους πολιτικαντηδες…αν είσαι μάγκας…
Εκπληκτικό επιχήρημα.Απο όσο ξέρω δεν αμφισβητείται,είναι πράγματι γκέι.
Τεσπά,για να πώ και εγώ τη δικιά μου την άποψη, ο τύπος μου φαίνεται όπως όλοι οι υπόλοιποι που συμμετέχουν είτε στη τηλεόραση,είτε στη πολιτική,είτε οπουδήποτε και αμφιβάλω αν σε κάποια πραγματικά δύσκολη κατάσταση θα έμενε σταθερός στις απόψεις του.Η μόνη διαφορά τώρα είναι στο ότι πουλάει τις ‘θέσεις’ του με αρκετό (δευτεροκλασάτο για εμένα) χιούμορ.
Σε κάθε thread με ακολουθείς από πίσω και ειρωνεύεσαι…νομίζεις ψευτο-ξερόλα ότι έχω την όρεξή σου?
Ε ναι τι να κάνουμε οι πουσ… δεν με εξέφραζαν ποτε…όπως και κάτι Καπουτζίδηδες κάτι παρά 5 και κάτι τέτοια…
off topic Πυραμίδα όταν είσαι 19 χρονών και τα γάλατα δεν έχουν σφίξει ακόμα βούλωνε λίγο για να μαθαίνεις… μάθε να ακούς τους μεγαλύτερους γιατί μετά από κάποια χρόνια θα διαπίστωσεις ποσο δίκιο εχω σε κάποια θέματα…8)
ον τοπικ όσο για το αν θα έμενε σταθερός στις απόψεις του για πες μου Πυραμίδα ξέρεις πολλούς απλούς Έλληνες να το κάνουν αυτό πόσο μάλλον αυτός ο οποίος είναι δημόσιο πρόσωπο και είναι υπάλληλος σε ένα κανάλι που ο ιδιοκτήτης του έχει άμεσες σχέσεις με τη Δεξιά?
Εγώ αν ήμουν άντρας και ως εκ τούτου υποχρεωμένος να πάω στρατό, θα έκανα τα πάντα για να το αποφύγω. Προσωπική μου άποψη φυσικά, αλλά οκ. Αδυνατώ να καταλάβω γιατί αυτό συνιστά επιχείρημα για το συγκεκριμένο θέμα, μιας και αξιολογούμε τον Λαζόπουλο σαν παρουσιαστή, όχι σαν άνθρωπο. Το να τον κρίνουμε για τις προσωπικές του επιλογές είναι και άδικο και ανούσιο.
Σε αυτό και συμφωνώ και διαφωνώ. Γενικά, θεωρώ ότι από τη στιγμή που βγαίνεις στην τηλεόραση, εκτίθεσαι. Από τη στιγμή που εκτίθεσαι, σχολιάζεσαι. Simple as that. Δε βγήκα να τραγουδήσω εγώ, επειδή είμαι παράφωνη. Η Μπεζαντάκου όμως το κάνει και νομίζει κιόλας ότι είναι σταρ. Ε οκ τα θέλει ο κώλος της. Σάτιρα κάνει ο Λαζόπουλος ρε παιδιά, δεν είναι ο Κωστάλας για να παρουσιάζει κανένα ύψιστο καλλιτεχνικό γεγονός. Ωστόσο, προφανώς οι προσωπικότητες τύπου Γαλάτη και Μπεζαντάκου είναι οι εύκολοι στόχοι. Αλλά δε σατιρίζει μόνο αυτούς.
Εχει, γιατι ασχολειται με γκει προσωπα και μαλιστα τα σατιριζει. Γιατι δεν σατιριζει και λιγο τον Λαζοπουλο???
Εγω που ειμαι ανδρας (ετσι μου ειπαν ) δεν γουσταρω καθολου την ιδεα οτι θα πρεπει να παω στρατο. Δεν θα κανω τα παντα να μην παω, αλλα τα παντα για να καταργηθει η υποχρεωτικη θητεια για ολους. Εχει διαφορα. Ο Λαζος ειδε το κωλαρακι του μονο:wink:
Εγω θα γελουσα πιο πολυ αν αυτοσατυριζοταν…μονο για τις καμπουρες των αλλων ειναι καλη η σατυρα του δλδ?
Δεν με νοιαζει τι θα μπορουσε να κανει. Με ενοχλει ομως που αλλα δηλωνει και αλλα κανει εξω απο την εκπομπη. Για αυτο ειπα σε προηγουμενο ποστ, οτι απλα ενα σοου ειναι κ τπτ παραπανω!
Συνεπώς, ας μην μπερδεύουμε την προσωπική του ζωή με την εκπομπή του. Η εκπομπή μου αρέσει, γελάω, σε κάποιες φάσεις με ξενερώνει, δεν τον θεωρώ ούτε Δον Κιχώτη ούτε σοβαρό αντιπολιτευτή, καλά κάνουν όμως και ακούγονται κάποια πραγματάκια, είναι ταλαντούχος και αυτά. Αν είναι γκέι ή αν δεν πήγε στρατό, ποσώς με ενδιαφέρει.
Αντιπαθω τους φουστηδες (αλλα οχι τους ομοφυλοφιλους γενικα) και ιδιως το οτι εχει γινει της μοδας να βγαινουν στην τηλεοραση. Αλλα με τον Λαζοπουλο δεν εχω κανενα προβλημα γιατι δεν ειναι σαν καμμια ξεφωνημενη. Μπορει να κανει οτι θελει στα προσωπικα του αλλα στο γυαλι δεν αντανακλα κατι το αρνητικο σχετικα με την σεξουαλικοτητα του.
2.Ο αυτοσαρκασος ειναι η πιο ιδιοφυης εκφραση χιουμορ.
Στη σκηνή επάνω είναι ο καλλιτέχνης Λαζόπουλος.Αφήνει πίσω του το Λάκη και γίνεται ο αγαπημένος γύφτος.Εκεί μπορεί να σατιρίσει αυτός ό,τι νομίζει,όπως νομίζει.
Η μάνα μου τον παρακολουθεί ανελλειπώς, οπότε κάποιες φορές κάθομαι κι εγώ μαζί. Για να είμαι ειλικρινής την απολαμβάνω τη σάτιρά του- συνήθως στο πρώτο μισό της εκπομπής, γιατί στη συνέχεια τείνει να το “χαλάει”. Αυτό που με τσαντίζει είναι που ο Λαζόπουλος είναι από τους βολεμένους, κι ωστόσο παριστάνει πως συμπονεί τόσο τον κόσμο. Προσπαθεί να γίνει αρεστός; Δεν ξέρω! Πάντως αυτό ίσως εξηγούσε και την κατά τ’ άλλα αδικαιολόγητη τάση του να παρουσιάζει τον “Έλληνα” ως άβουλο θύμα που καθόλου δεν ευθύνεται για την υπάρχουσα πολιτική κατάσταση. Ορισμένες φορές γίνεται υπερβολικός και τραγικός.