Λακης: η "Φωνη"του Λαου. Ποια η γνωμη σας?

όσοι για να ενημερωθούν περιμένουν να δουν το Λάκη τότε το πρόβλημα είναι δικό τους κι όχι του λάκη!Μην τον κατηγορείτε μετά!
Μπράβο του όχι μόνο που προβάλει καλές ιδέες (δλδ όσοι βρίσκουν λαικισμό σε αυτό, αλλα και στην ιδια την σάτιρα μάλλον δεν έχουν κοιτάξει γύρω τους και δεν έχουν ακούσει μεγάλα λόγια για να δουν τι θα πει λαικισμός), αλλά και για το πολύ καλό και καυστικό σόου που κάνει.
Καιρό έχει να υπάρξει εκπομπή με τόσο γέλιο.
Η τηλεόραση σίγουρα θα ήταν χειρότερη χωρίς αυτόν.

Αν κάποιοι ενοχλούνται από τις ιδέες που προβάλει ο λάκης (οι οποίες είναι πολύ φιλελεύθερες και προχωρημένες) τότε μάλλον απλά είναι συντηριτικοί.

Χαίρομαι που κάθε Τρίτη γελάω τόσο πολύ!
:slight_smile: :slight_smile:

Όχι απαραίτητα… Trust me… :wink:

τότε τουλάχιστον δε μπορούν να ξεχωρίσουν αυτό που πραγματικά είναι λαικισμός

Την πολιτικοποιήσατε πολύ τη συζήτηση ρε παιδιά… Αν είναι να ανοιξουμε τόπικ γι αυτό (εγώ δεν το κάνω γιατί είμαι σπάμμερ :stuck_out_tongue: ).
Πάνω σε αυτό που ακούγεται για την αριστερά, δεν είναι ανάγκη να την σπρώχνει. Μπορεί να κάνει κριτική και σάτιρα στην κυβέρνηση και όποιον άλλο θέλει χωρίς προπαγάνδα.
Δεν είμαι ούτε δεξιός ουτε αριστερός ούτε τίποτα. Ουδέτερος είμαι.

Eιναι κ η φυση της εκπομπης τετοια που πηγε το θεμα στα πολιτικα.
Παντως, οτι προωθει την αριστερα φαινεται, τωρα αν το κανει επειδη ειναι αριστερος ή για να σπασει το δικοματισμο δεν ξερω…

Ο “λάκης” σίγουρα θα ήταν χειρότερος χωρίς τα βιντεάκια από το Youtube και τα δανεικά της Ελληνοφρένειας και τω ν μεσημεριανών εκπομπών που έχει κοροιδέψει πολλές φορές.

Εκει που χέζει τρώει αυτό εννοούσα με το ποστ μου πριν ΓΙΑ ΥΠΟΚΡΙΤΑΡΑ! Τα λεφτά τα ανέφερα μόνο ως στοιχείο που αντιβαίνει με την ιδεολογία του (όπως έχω καταλάβει εγώ - μιας και έχει αριστερές περισσότερο ιδέες).

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

+10000…Σχολιάζει επι παντός επιστητού και μη…Σίγουρα τα λεει χαριτωμενα…αλλα εγω βρίσκω πιο troo την Λαμπίρη απο τον “ποιων ήθος Λάκη…”:stuck_out_tongue:

Και τι πάει να πει αυτό?
Δε τις έχει με δικό του logo τις ελληνοφρένειες και το έχει πει επανηλειμένως.

Δεν αναφερόμουν σε ποστ σου μιας και δε το έχω διαβάσει, αλλά μιας και το ανέφερες επειδή την πιπίλα αυτή (no offence ε, απλά το ακούω συνέχεια) την ακούω συνέχεια σαν επιχείρημα, τι πάει να πει αυτό?
Δεν έχουν σχεδόν καμιά ουσία τα περιουσιακά στοιχεία κάποιου με τις ιδέες του. Σε πληροφορώ οι περισσότεροι δεξιοί είναι φτωχοί.
Και κοίτα του περισσότερους δεξιούς που είναι στην εξουσία τα κρίβουν.
Έλεος πια με τα στερεότυπα που λένε για να είσαι αριστερός πρέπει να είσαι φτωχός!!!

Τουλάχιστον αυτός δε τα κρίβει.

Στάνταρ υπάρχουν και αριστεροί ιμιτασιον αλλά ο Λαζόπουλος δεν απέκτησε τώρα αυτες τις ιδέες, άρα δε μπορείς να τον κατηγορήσεις πως ξεπουλάει και πως υποκρίνεται!

Βασικά,η ελληνοφρένεια έχει αποκτήσει και τηλεθεατές μέσω του Λαζόπουλου:wink:

Συμφωνείτε με αυτά που λέει?Τι ψάχνετε να βρείτε γιατί τα λέει,τι πιστεύει πως και τι…Αναφέρει κάποιες ιδέες που είναι ξεχασμένες στο βούρκο της ελληνικής τιβί,μπράβο του που το κάνει,ωραία,βγάζει λεφτά μέσα απ’αυτό,αλλά μένει και κάτι.
Δεν είναι σωτήρας,δεν είναι μεσσίας,δεν είναι πολιτικός.Σάτιρα κάνει.

1)Όλοι αυτοί που δεν προβάλλονται στην τιβι είτε αριστεροί , είτε δεξιοί δεν έχουν και πολλά λεφτα (ένα μεγάλο ποσοστό τέλος πάντων).

2)Δεν είναι στερεότυπο αυτό.Ιδεολογία τους είναι (ανακατανομή χρημάτων κ.λ.π.).Ντάξειι ούτε φανατικός αριστερός είναι και απολογούμαι γι’αυτό, γιατί ήταν κάπως άστοχο.Αλλά ας απαντήσει κάποιος please για το άλλο με τις εκμπομπές που ανέφερα.

3)O “Λάκης” είχε πει ότι ΔΕΝ θέλει να τον βάζουν οι μεσημεριανές αυτές εκπομπές που τον λένε συνέχεια με το μικρό του , αλλά εξακολουθεί να δίνει τα μέρη των εκπομπών του σε αυτές.

Εκει που χέζει τρώει αυτό εννοούσα με το ποστ μου πριν ΓΙΑ ΥΠΟΚΡΙΤΑΡΑ!

αυτο ακριβως.-

@μοντε +1

καλα κ ο ιδιος δεν ειναι κ καμια παναγιτσα τωρα μη τρελαθουμε… αλλα εχει φαση που τους κραζει ολους κ μερικοι μετα βγαινουν στα μεσημεριαναδικα κ κλαιγονται κ απειλουν θεους κ δαιμονες. αμα δεν υπηρχε ο λακης εδω που τα λεμε πολλοι δημοσιογραφισκοι θα ηταν στο δρομο αυτη τη στιγμη επομενως ας μην ειναι αχαριστοι!!! καλη η σατιρα του αλλα δεν πιστευω οτι οι ανθρωποι περιμεναν εναν λακη για να αφυπνιστουν (τουλαχιστον εγω δεν περιμενα τον λαζοπουλο για να ανοιξω λιγο περισσοτερο τα αυτια μου κ τα στραβα μου επισης :smiley: )

είπε κάποιος ή ακόμα και ο ίδιο ότι είναι παναγίτσα?
λέγοντας παναγίτσα τι εννοείς?και τι σημασία έχει τι είναι σαν άνθρωπος?
σαν καλλιτέχνης κρίνεται από εμάς,όχι σαν άνθρωπος

Ρε παιδια οσοι ειστε ψαγμενοι και διαβασμενοι και σπουδαγμενοι, λογικο να μην βρισκετε τιποτα τρομερο σε αυτα που λεει και λογικο να κραζετε που ασχολειται με Μπριζολε και λοιπη σαβουρα…

Αλλα ο ανθρωπος δεν απευθυνεται στους ψαγμενους. Απευθυνεται σε πολυ μεγαλυτερο κοινο. Κι αυτα που λεει, πολλοι μεσα στο κοινο αυτο δεν τα εχουν ξανακουσει στην tv. Οσο για το αν ειναι αριστερος η οχι, σορι ξεχασα το “αριστερομετρο” σπιτι, δεν μπορω να πω. Και δε με νοιαζει κιολας…

Συν το αλλο, σωστος αριστερος=φτωχος. Παιδια για αριστερους μιλαμε οχι για καλους χριστιανους που θα δωσουν συμφωνα με τις χριστιανικες διδαχες ολη τους την περιουσια στους φτωχους.

Το εχω ακουσει πολλες φορες και για τον Αλαβανο πχ. αυτο, δατς γουαϊ.

Πολύ ενδιαφέρον είχε ως τώρα η συζήτηση… ας σταθώ λοιπόν σε κάποια από όσα ειπώθηκαν για να γράψω και γω 2-3 σχόλια δικά μου… Η αλήθεια είναι πως έχω δει λίγες φορές την εκπομπή του (καθώς σπανίως ανοίγω την τουβού), αλλά όσες έχω παρακολουθήσει αρκούν για να σχηματίσω άποψη.

Για το αν η κουβέντα «ξεστράτισε» πηγαίνοντας στα πολιτικά: Βασικά θα ήταν αδύνατο να γίνει αλλιώς, καθώς η πολιτική αποτελεί ουσιώδες μέρος της εκπομπής του, όπως και κάθε σάτιρας σε τελική ανάλυση. Εξάλλου, έτσι όπως το βλέπω εγώ, πολιτική υπάρχει παντού. Δε εννοώ φυσικά τους τύπους με τις γραβάτες στα παράθυρα, όταν λέω πολιτική :wink:

Για το κοινό στο οποίο απευθύνεται: Είναι, απλά, το κοινό του Λαζόπουλου, όπως ήταν από παλιά στους Μήτσους. Με άλλα λόγια, πολύς κόσμος. Ο μέσος Έλληνας ίσως. Ο Λαζόπουλος δεν είναι (όπως σωστά αναφέρθηκε) υψηλή κουλτούρα, ξέρει όμως να παρουσιάζει θέματα που είναι αρεστά στον πολύ τον κόσμο, και να γίνεται αγαπητός γι’ αυτό. Έτσι λοιπόν απευθύνεται λίγο πολύ σε όλους, νέους ή γέρους, ξέρει να πουλάει, είναι δημοφιλής και αυτό που κάνει το κάνει καλά – όπως έκανε πάντα.

Για τον λαϊκισμό: Ασφαλώς και υπάρχει, αλλά εδώ που τα λέμε, πως γίνεται να διαχωρίσουμε τον λαικισμό από το να είσαι δημοφιλής και να παρουσιάζεις τα πράγματα με τέτοιο τρόπο ώστε να αρέσουν στον κόσμο? Ήδη επί Μήτσων έτσι ήταν. Έπαιζαν οι 10 Μικροί Μήτσοι και οι θεαματικότητες εκτοξεύονταν στα ύψη.
Το ότι βέβαια τείνει να χαιδεύει υπερβολικά τον κόσμο και να μην επιρρίπτει καμία ευθύνη πάνω του είναι στοιχείο λαικισμού… αλλά εδώ που τα λέμε, εδώ συναντάμε λαικιστές πολιτικούς, θα κολλήσουμε στον λαικισμό ενός κωμικού?? Και ναι, ίσως παρουσιάζει με απλό τρόπο σύνθετα ζητήματα. Αλλά μιλάμε για Λαζόπουλο, όχι για κανέναν πολιτικό αναλυτή…

Για την ποιότητα της εκπομπής του: Πολύ αντιφατική. Όταν αρχίζει και σχολιάζει/κουτσομπολεύει κάθε καμμένη περσόνα της τιβί, ασφαλώς και δεν υπάρχει η οποιαδήποτε ποιότητα… Θα λεγε κανείς πως όσο τα σχολιάζει, τόσο τα ενισχύει. Δε μου αρέσει προσωπικά αυτό, αλλά έτσι έχει η κατάσταση. Σίγουρα δε θα δει ο άλλος Λαζόπουλο, όπως θα πήγαινε να δει μια θεατρική παράσταση του Κάφκα…

Για τις πολιτικές του τοποθετήσεις
: Ασφαλώς και δεν είναι ο… Λαζόπουλος η κρυφή αιτία για την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρθηκε κάπου! Απλά έτυχε το ένα να συμπέσει με το άλλο.

Και στην τελική, σάτιρα=πολιτική τοποθέτηση, και κάθε πολιτική τοποθέτηση=τοποθέτηση από κάποια συγκεκριμένη οπτική γωνία. Περιμένατε μήπως κάτι άλλο? Ούτε φυσικά ο Λαζόπουλος αντιπροσωπεύει όλο το φάσμα των αριστερών, που έτσι κι αλλιώς είναι ετερόκλητο και πολυσύνθετο. Απλά, σε κάποια σημεία, λένε τα ίδια πράγματα, στην απλή τους μορφή.

Τώρα, αν είναι τόσο πολύ η «φωνή του λαού», δε το ξέρω, τη στιγμή που ο ίδιος λαός πριν λίγους μήνες ανέδειξε τα 2 κυρίαρχα κόμματα στην εξουσία.

Τελικά δε ξέρω γιατί θα έπρεπε κάποιος να ενοχλείται από την εκπομπή του. Θέλω να πω, απ’ όλα τα χάλια της τηλεόρασης, ο Λαζόπουλος σας πείραξε?

Αυτάααα :wink:

δεν στηριζω συριζα

Δεν ειπα κατι τετοιο, σαν φραση του χρησιμοποιησα.

Το ΚΚΕ, το αντικαπιταλιστικό κόμμα.

το προσπερνω

ον τοπικ ο λαζοπουλος ειναι αρκετα γατος ωστε να μιλαμε ολοι για αυτον