αν κάναμε μια πορεία για κάθε ένα πράγμα που πάει στραβά σε αυτή τη χώρα, ο χρόνος θα έπρεπε να έχει 500 μέρες…
Έτσι και αλλιως δεν απέχουμε και πολύ από αυτο…
Εγω δεν πιστεύω ότι τον ενδιαφέρουν τα νούμερα της AGB αλλά είναι ΥΠΟΚΡΙΤΑΡΑ …
Γιατί όταν λες “Νομίζετε πως εγώ θέλω να με παίζουν συνέχεια στις μεσημεριανές εκπομπές και να με λένε σύνεχεια Λάκη λες και με ξέρουν προσωπικά?” αλλά τους δίνεις τα δικαιώματα της δικιάς σου εκπομπής και τα κονομάς στην ουσία βάζεις τα λεφτά πάνω απο την ιδεολογία.ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΣΑΙ επίσης …
Λοιπόν καλόπαιδα
Ο Λαζόπουλος ούτε τον τίτλο του τιμητή των πάντων διεκδικεί-αυτόν τον έχει καβαντζώσει ο Μάκης και δεν τον αφήνει με τίποτε- ούτε την γνώμη του προσπαθεί να επιβάλλει, ούτε με την Αριστερά ή την Δέξια έχει δηλώσει ποτέ ανοιχτά ότι είναι -επαναλαμβάνω υποστηρίζει Τσίμπρα σαν πρόσωπο και καλά κάνει- ούτε ότι κάνει το κάνει για την AGB
O Λαζόπουλος απλά κάνει σάτυρα και την σάτυρα αυτή έχοντας στο ενεργητικό του μια πορεία 25 ετών αρκετή μόρφωση μιας και είναι απόφοιτος νομικής Θράκης και κάτοχος μεταπτυχιακού του Αριστοτέλειου και την απλότητα του λόγου του την κάνει οχι απλά πολύ καλά την κάνει άριστα.
Από την στιγμή που κάνει σάτυρα λοιπόν φυσικό και επόμενο είναι να σατυρίζει τα κακώς ή και τα καλώς πολλές φορές κείμενα της επικαιρότητας είτε είναι ο Γιωργάκης αυτός είτε η Ντόρα είτε ο Κυριάκος-Κυριάκος
-είτε η Ρούλα Βροχοπούλου είτε η Μιμή Ντενίση είτε ο Αλέξης Κούγιας…
Ότι έχει τις εμμονές του ο Λάκης τις έχει αλλά δεν τις συντηρεί ο ίδιος τις συντηρούν οι ίδιοι -Ντενίση Κούγιας-
ρε παιδιά τώρα δω που τα λέμε άδικο έχει???Ατάλαντη είναι η Μιμή και γελοίος ο Κούγιας
Έχοντας τα κύτταρά του γεμάτα με την απλότητα του θεσσαλικού κάμπου αλλά και την πονηριά -με την καλή ένοια του μέσου Λαρισαίου-έκανε την εξυπνάδα να βάλει κοινό στις εκπομπές του και με την διορατηκότητα που τον χαρακτηρίζει σαν γνήσιος Ταύρος έπιασε αμέσως τον σφυγμό του κοινού αυτού ενός τυπικού δείγματος δηλαδή του ελληνικού λαού.
Απο κει πέρα όταν σταματάει την σάτυρα δεν κάνει τίποτε άλλο από το να λέει αυτά που θέλει να πει ο μέσος άνθρωπος του λαού αλλά δεν μπορεί ή δεν τολμάει να τα πει…απλά και μόνο αυτό κάνει τίποτε άλλο
Σταν σύν του Λάκη η στενή επαφή του με τους νέους και οι συχνές αναφορές του σε πρόσωπα και καταστάσεις του οικογενειακού του περιβάλλοντος το τι γέλιο κάνω με αυτές δεν περιγράφεται αλλά είναι πράγματα που τα χω ζήσει κι εγώ …
Αυτή η έκφραση που του λέγε ο πατέρας του <<Διάβασε βρε διάβασε εγώ δεν έχω λεφτά να σε στείλω στην Ιταλία>> ξέρετε πόσες φορές την έχω ακούσει??? άπειρες μόνο που δεν ήταν Ιταλία αλλά Γιουγκοσλαβία αυτή ήταν τότε της μόδας βλέπετε…
Όσο για τα μηχανάκια της AGB ρε παιδιά υπάρχει και τίποτε άλλο να δούμε???εκτός φυσικά μερικών εξαιρέσεων τύπου Κουλόγλου τον βλέπω με τρέλλα και ενός δυό καλογυρισμένων σήριαλ όπως το μοναδικό ΔΈΚΑ του επίσης Λαρισαίου Μάνου Καραγάτση???
γαμωτο…2 ωρες ελειψα και εγινε πανικος…
δεν ξερω ρε παιδια αλλα ο τυπος δεν με πειθει…
ετσι οπως ειναι τωρα ανετα μπορουσε να κοψει κατι μλκιες οπως μπριζολε λαμπιρη,και λοιπα…
επισης ξεχασα,οτι ξενερωνω που ολα οσα λεει τα βλεπει απο βιντεο γολ(αρα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αλλοι του τα γραφουν και αυτος τα λεει απλα)…και μου την εδωσε πχ τοτε που πεθανε ο μουστακας,ως και αυτα που ειπε τοτε ετοιμα στο βιντεο γολ τα ειχε…ελεος δηλαδη…αλλο οι καλεσμενοι του…κατι χατζηγιαννιδες και δε συμμαζευεται…δεν ξερω ρε παιδια…δε θελω να ειμαι απολυτος,αλλα αυτο το πραγμα δε μου αρεσει…
Led, προ 8ετιας δεν ειχε καταρρευσει τελειως ο μυθος περι “αριστερας” του πασοκ, και ο συνασπισμος ηταν σχεδον ανυπαρκτος.
sonnambulist, ο alpha τον πληρωνει για να κανει νουμερα, και εφοσον τα κανει, πληρωνεται αδρα.
Συμφωνω με τα ποστ μοντεκριστο. Δεν καταλαβαινω πως μερικοι βγαζουν ετσι το συμπερασμα οτι ειναι υποκριταρα… η κακεντρεχεια μας θα μας φαει. Και οσο για το επιπεδο της εκπομπης του, και τα ανεκδοτα με τις κλανιες θα πει, και θα σχολιασει τη Ρουλα, για να τον δει και ο 15χρονος νεος και η 60χρονη γιαγια. Εγω μενω σε αυτο που ειπα και πριν, οτι εχει κανει μερικους πολιτες να αρχιζουν να προβληματιζονται και να ανοιγουν τα στραβα τους, γιατι οπως ειπε ο μοντε, υπαρχει ο κουλογλου στη ΝΕΤ να τα λεει ποιοτικα και να τον βλεπουν λιγοι αλλα πιο ψαγμενοι, και υπαρχει ο λαζοπουλος για το μεσο ορο. Τα υπολοιπα ειναι βλακιες για να κολλαμε.
τα υπόλοιπα τα παραβλέπω για να μη λέω πάλι τα ίδια.
τώρα αυτό ως τι το αναφέρεις, ως επιχείρημα για το ότι κάνει καλά τη δουλειά του; το πόσα παίρνει πού κολλάει; ποιος το ανέφερε; ποσώς με ενδιαφέρει το αν μένει ικανοποιημένο το αφεντικό του. και η λαμπίρη και η τατχιάνα και δεν ξέρω 'γω ποιο άλλο παρτσακλό κάνουν νούμερα και πληρώνονται αδρά. πρέπει να σημαίνει κάτι για μένα αυτό;
θα πω 1 παραδειγμα που μου ηρθε τωρα…μπορει να ειναι εντελως μπουρδα…αλλα θα το πω…
στη ελλαδα ειναι γεγονος οτι οι περισσοτεροι ειναι ‘σκυλαδες’,ακουνε οτι να 'ναι και τα λοιπα…
εγω σαν ροκκας(η οτιδηποτε αλλο)με την μπαντα μου,θελω να τους στρεψω ωστε να ακουσουν τη μουσικη μου…
με την λογικη που λετε,θα επρεπε να βγαλω 1 δισκο με 10 τραγουδια εκ των οποιων τα 4 να σκυλοφερνουν,να ειναι τρομερα πιασαρικα,και αλλα 6 που να ειναι αυτο που θελω να περασω…το ιδιο να ισχυει και στα λαιβ…απο τα 20 τραογουδια που θα παιζουμε τα 10 θα ειναι σκυλαδικα,ετσι ωστε να εχω περισσοτερο κοσμο…
συγνωμη αλλα αυτη η τακτικη ειναι απαραδεκτη και κατακριτεα…το θεμα ειναι να κανεις τον κοσμο να αγαπησει αυτο που κανεις…χωρις πολλες υποχορησεις…γιατι στην τελικη σε πολλους το πιο πιθανο ειναι να μεινουν αυτα σκυλαδικα στο μυαλο(βλεπε ρουλα,μπριζολε) και οχι αυτο που επρεπε να μεινει(βλεπε πολιτικα μηνυματα)…
ευχομαι να καταλαβατε τι θελω να πω…
Εχεις καποιο δικιο σαυτο που λες αλλα αποψη μου ειναι πως η δουλεια του ειναι μονο η σατιρα,αντε και το κραξιμο των “ξεφωνημενων”(με πιανεις:p ) και τιποτα αλλο.
Συγγνωμη, αλλα δε θα μου διαμορφωσει πολιτικη αποψη μια τηλεοπτικη εκπομπη, δεν ειναι δουλεια της αλλωστε κατι τετοιο. Ο Λαζοπουλος να κρατησει τις πολιτικες του αποψεις για τον εαυτο του, ειναι η αποψη μου…
καλος ειναι εχει εξυπνες ατακες…μ αρεσει…και το μεγαλυτερο του προσον ειναι οτι ειναι αμεσος…βεβαια το διδυμο κλυν/κακουλιδη 20-25 χρονια πριν ηταν πολυ ανωτερο…
Πολύ το κουράσαμε κ από ένα σημείο και μετά επαναλαμβάνουμε όλοι τα ίδια μου φαίνεται… Καταλάβαμε, ορισμένους πείθει ο Λαζόπουλος ως “εκφραστής της λαϊκής συνείδησης” κ άλλους όχι. Το ζητούμενο πάντοτε είναι να κοιτάμε τους εαυτούς μας και να είμαστε εμείς πρώτ’ απ’ όλα ισορροπημένοι άνθρωποι κ να ξέρουμε τί ζητάμε σ’ αυτή τη ζωή. Κανένας Λαζόπουλος δε θα μας το υποδείξει αυτό όσο ταλέντο κ να έχει στη σάτιρα. Εγώ δεν πιστεύω πως μπορεί ν’ αλλάξει τρόπο σκέψης κανενός, όσο κ να χτυπιέται. Αλλά όπως φάνηκε αυτό κάποιοι το αντικρούουν κ γίνεται φαύλος κύκλος κ θα λέμε πάλι τα ίδια κλπ κλπ οπότε τέλος από 'μενα.
@stathi21
wrong perspective
άκου άλλο παράδειγμα. αν έρθει ένας 12χρονος κ σου πει “στάθη21 θέλω να ακούσω ροκ. Δεν ξέρω τίποτα. τι μου προτείνεις?”, τι θα του έδινες? ac/dc, stones, led zep, deep purple κτλ δλδ κάτι με καθαρή μελωδία, ή tool/prog/drone/black κτλ κτλ ? δεν είναι θέμα εμπορικότητας. ειναι θέμα αντίληψης. με την μπάντα σου απευθύνεσαι σε κάποιους που ήδη ξέρουν το ροκ. ο Λαζόπουλος θέλει να μιλήσει σε αυτούς που μοιάζουν να μην καταλαβαίνουν
οκ…δε διαφωνω…το ξεκαθαρισα απο την αρχη μαλιστα…αλλα κοιτα δε θα του ελεγα ακου χατζηγιαννη, και κοριαλα(καθως και αυτος κατα τη γνωμη μου εκεινη την ωρα ασχολειται με τον πατο(ρουλα κτλ))…τελος παντων…αυτο δεν στο λεω ως απαντηση…απλα μια σκεψη εκανα…μακαρι να ειναι οπως πιστευεις…
απλα εμενα δε μου αρκει αυτο που κανει…δε με πειθει…η καλυτερα δε μου προσφερει κατι οταν κατσω να τον παρακολουθησω…
καταρχας χαμηλωσε λιγο τους τονους, συζητηση κανουμε. στο πρωτο μου ποστ, ειπα οτι μερικοι τον κατηγορουν οτι το κανει για τα λεφτα, και ειπα οτι δε με ενδιαφερει ποσα παιρνει, και εφοσον κανει νουμερα αμεσο αποτελεσμα να πληρωνεται καλα.η δουλεια της τατιανας ειναι να κουτσομπολευει, αφου το κανει καλα πληρωνεται και αυτη. Δεν ειπα εγω οτι αυτο ειναι ποιοτητα.Βεβαια αν εχεις φτασει τωρα σε σημειο να συγκρινεις το λαζοπουλο με τα μεσημεριανα οκ… Εγω αυτο που κανει ο Λαζοπουλος το γουσταρω, αλλα δεν προκειται να κατσω να πεισω κανεναν που δε νιωθει το ιδιο. Σε καθε θεμα στο φορουμ το ιδιο πραγμα γινεται. Θα αρχισουμε ηπια, θα ποσταρουμε 40 σελιδες προσπαθωντας ο ενας ν α πεισει τον αλλον, και καποιος θα κανει ενα ποστ που θα λεει φτανει και το γαμησαμε, και σιγα σιγα το θεμα θα ληξει…
χαμηλοί ήταν οι τόνοι. αν θελήσω να τους ανεβάσω θα ποστάρω με κεφαλαία.
[SIZE=“5”]φτανει το γαμησατε[/SIZE]
παντως εμενα δε μου βγαινει απ το μυαλο πως ειναι λιγο φτιαχτη η κατασταση…:-k
ακριβως:p
Παιδιά, είναι εμφανές και από τις ψήφους… 11 - 11 !!! Οι μισοί λένε έτσι, οι άλλοι μισοί αλλιώς! Πώς διάολο να αλληλοπειστούμε;
εγω δεν ψηφισα ακομα!
ποσα μου δινετε? :lol: