Εκκλησία

:high_heel:

3 Likes

Νταξει, ισως απο τις πιο υγιεις συμπεριφορες παπαδων εδω που τα λεμε, δεν ενοχλησε και κανεναν…

3 Likes

Αν και θα μπορούσε να το κάνει σπίτι του ή σε άλλο ιδιωτικό χώρο. Ο ναός δεν είναι δικός του ιδιωτικός χώρος. Όχι ότι με νοιάζει δηλαδή :roll_eyes:

Εχεις κανει ποτε σεξ σε δημοσιο χωρο? Ακομα κι αν αυτο ειναι αυτοκινητο στην μεση του πουθενα? Το ιδιο πραγμα ειναι. Απλα ο χαζουλης ο παπας εκανε το λαθος να το βιντεοσκοπησει, αλλιως δε θα τον ειχε πιασει κανενας.

1 Like

“Oι Εκκλησίες θα έπρεπε να είναι ανοιχτές”

Αυτός από την πολύ θεία κοινωνία του έχει γίνει το μυαλό τραχανάς. Ο ηθοποιός από το “Είσαι το ταίρι μου” είναι.

1 Like

Σερβεταλης εχει ξεφυγει καιρο τωρα, απο κοντα και ο Ευθυμιαδης.

Γενικα μονο περηφανια για τους ανθρωπους των τεχνων και του πνευματος σε αυτην την χωρα.

6 Likes

Α δεν ηξερα οτι κι αυτος ειναι φουλ ψεκασμενος

1 Like

Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα, ακόμα και μέχρι τα 15 περίπου που πίστευα, γιατί για να ασκήσει κάποιος την πίστη του πρέπει να πάει σε ένα κτίσμα μες την αφορολογητη χλιδα με ένα βολεμενο καλοπληρωμένο χοντρομαλακα που είναι μέσα σε ένα μικρό χώρο που δεν επιτρέπονται καν οι γυναίκες. Όχι μόνο τώρα που έχουμε πανδημία, αλλά γενικα.

11 Likes

Θρησκεία, όπιο των λαών και αποκούμπι όσων φοβούνται τη θνητότητά τους. Αν συμβιβαστείς με το πεπερασμένο του βίου, χάνεται και η ανάγκη να πιστεύεις σε μια τυραννική φαύλη οντότητα που θα σε κρίνει και θα σε ανταμείψει ή θα σε καταδικάσει. Καλά παραμυθάκια για άτομα που βγήκαν από την έρημο 2-3 χιλιάδες χρόνια πριν, αλλά αστείο ότι υπάρχουν ακόμα.

11 Likes

Πριν λίγο βγήκε αυτή η είδηση. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν θρησκόληπτα πρόβατα που τον υποστηρίζουν με “επιχείρημα” ότι

Δεν υπάρχει συσχετισμός σε καμία μελέτη μετάδοσης λοιμώδους νοσήματος με την θεία Μετάληψη. :grimacing:

Διάβαζα αυτό το φοβερό επιχείρημα και ήθελα να βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο.

4 Likes

Να θυμίσω απλά (σε σχετικά πρόσφατες δηλώσεις):

Καταφατική ήταν η απάντηση της λοιμωξιολόγου, Ελένης Γιαμαρέλλου, στο ερώτημα που της τέθηκε σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική της εμφάνιση, για το αν συνεχίζει να κοινωνεί κανονικά. « Ασφαλώς, ούτε συζήτηση», είπε συγκεκριμένα η κυρία Γιαμαρέλλου, προσθέτοντας: « Μιλάμε όμως μόνο για την Αγία Κοινωνία, το μεγαλύτερο μυστήριο … Ή πιστεύεις ότι είναι το μυστήριο και δεν μεταδίδεται ή δεν το πιστεύεις».

Πάντως, να σημειωθεί ότι λόγω lockdown και των μέτρων που είναι σε ισχύ για τον περιορισμού του κορονοϊού , τυπικά οι εκκλησίες λειτουργούν μόνο με τους ιερείς, χωρίς πιστούς, γεγονός που δημιουργεί ερωτηματικά για την τοποθέτηση της κυρίας Γιαμαρέλλου και για το πώς εξακολουθεί να κοινωνεί κανονικά.

και

Η κα Λινού υποστήριξε στην ΕΡΤ, ότι με λήψη έγκαιρα περισσότερων μέτρων περιορισμού της διασποράς, τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία θα μπορούσαν να παραμείνουν ανοιχτά, ενώ όσον αφορά στον κίνδυνο να μολυνθεί κάποιος από την λήψη της Θείας Κοινωνίας, αναγνώρισε ότι δεν υπάρχει παγκοσμίως επιδημιολογική μελέτη που να αποδεικνύει ότι με την κατάποση του σάλιου και του ίδιου του κορωνοϊού, μεταδίδεται η νόσος. Μάλιστα, σε ερώτηση αν θα κοινωνούσε, υποστήριξε: «Βεβαίως, θα κοινωνούσα».

https://www.real.gr/koinonia/arthro/linou_gia_theia_koinonia_den_yparxei_meleti_gia_metadosi_me_salio_bebaios_tha_koinonousa_binteo-688508/

1 Like

tenor

12 Likes

αριστεροι μωρε. τους τσουζει η αποόφαση της προεδραρας μας

1 Like

Θα σε παρακαλούσα πάρα πολύ όταν ξαναβάζεις τέτοιες ειδήσεις και φωτογραφίες να προειδοποιείς . Πραγματικά αποκρουστικές εικόνες

10 Likes

:joy: :joy: :joy:

Αποκρουστικό θέαμα πραγματικα, δεν αντέχεται να το βλέπουμε.
Τα καθάρματα οι βάνδαλοι.

4 Likes

Προς τους “βανδαλους”:

2 Likes

Ατονικό σύστημα;

2 Likes

“Αποκρουστικό” και αηδιαστικό είναι αυτό που δεν ντράπηκαν να δηλώσουν για το πώς θα πληρώσουν τα πρόστιμα που ίσως τους επιβληθούν λόγω των “αμαρτωλών μέτρων”. Αλλά δε φταίνε αυτοί που είναι πουτάνας γιοι, άλλοι φταίνε που δεν τους παίρνουν με τις πέτρες.

10 Likes

Εντάξει μπορεί να πληρώσουν κι αυτοί από το φιλόπτωχο ταμείο, δεν έγινε και κάτι. Δοκιμασμένη μέθοδος.