Εκκλησία

Κοίτα εγώ έγραψα για το πώς ΔΕ θα γίνει επειδή αυτή ήταν η κουβέντα. Το πώς θα γίνει, ε, δεν είναι και πυρηνική φυσική. Σε πρώτη φάση διαχωρισμός κράτους - Εκκλησίας, άρση της ασυλίας ιερωμένων που διαπράττουν εγκλήματα, απομόνωση δεσποτάδων που τραμπουκίζουν σε εκλεγμένους αντιπροσώπους του λαού επειδή οι τελευταίοι ζήτησαν να πάρουν πούλο οι δεσποτάδες από τελετές που έχουν να κάνουν με τα κοινά, όπως προβλέπει το Σύνταγμα (με βάση το πρόσφατο περιστατικό) κτλ. Σε δεύτερη φάση, ραγδαία άνοδος του βιοτικού επιπέδου του λαού ώστε να ανέβει σιγά σιγά και το πολιτιστικό του επίπεδο και να μην έχει πια ανάγκη από το “όπιό του”. Λίγο πολύ αυτά είναι, δεν είναι κάτι καινούριο.

Όσο για το ξεκαύλωμα, εγώ γενικά είμαι αντίθετος σε κάθε μορφή εκτόνωσης από πολιτική σκοπιά.

Οκ τα παραταω. Ας παμε να καψουμε ολα τα εργα τεχνης που εχουν υπαρξει λοιπον, μιας και τη συντρηπτικη πλειοψηφια αυτων τα εχουν δημιουργησει πιστοι (οργανωμενων θρησκιων κατα κυριο λογο, οποτε ολο και καπου θα εχουν τη φωλια τους χεσμενη απο το παρελθον), και μετα αφου θα εχει ηρεμησει ο καθε καυλωμενος και θα του εχει περασει η μανια (lol?) θα εχουμε κανει ενα βημα μπροστα σαν κοινωνια.
Βεβαια οι θρησκειες ακομα θα υπαρχουν… Αλλα δε βαριεσαι… Τουλαχιστο θα μας εχει φυγει η καυλα.

χαίρομαι που καταλαβαίνεις ότι έτσι έχουμε τουλάχιστον κάτι ενώ με το τίποτα που πρότεινες έχουμε τίποτα.

ε καλά προφανώς! σ’ αυτό συμφωνούμε!

επίσης, έχω καυλώσει με την απόλυτα μηδενιστική λογική του somnambulist(ο οποίος μού τα χαλάει με το κάτι που θα έχει μετά την καταστροφή). Είσαι βγαλμένος από χαοτικά μανιφέστα λέμε…

Ναι οντως… κατι εχουμε… 2000 χρονια πισω με ανταλλαγμα το ξεκαυλωμα του καθε πικραμενου.

Ενω με το να ξυπνησει ο κοσμος και να καταλαβει το τι βασανο ειναι οι οργανωμενες θρησκειες, τι κερδιζουμε? Αφυπνιση, κριση και συνειδηση? Ελα μωρε, ποιος χεστηκε :wink:

ΠΩΣ; ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ;

συλας, μη νομίζεις, είμαι κοντά στο να γίνω Ο ζεν μάστερ μέσα από αυτοέλεγχο και ταπείνωση, οπότε σε λιγάκι θα μου είναι εύκολο να υποκινήσω την επανάσταση που όλοι ονειρευόμαστε. χωρίς αίματα και ούρα σε τοίχους και αγάλματα.

χωρίς να ανοίξει ούτε ένα ρουθούνι. χωρίς να σπάσει ούτε μία τζαμαρία!

τώρα σε εντόπισα εσένα. το ξεκαύλωμα δεν το ανέφερα από πολιτική σκοπιά, καθαρά από ανθρώπινη. τίποτα δεν ανέφερα από πολιτική σκοπιά βασικά, είμαι απόλυτα απολιτικός για να κάνω κάτι τέτοιο. κατά τ’ άλλα, ωραία όσα είπες, αλλά τα έβαλες σε λάθος σειρά. για να πραγματοποιηθούν τα πρώα, πρέπει να γίνει κατ’ αρχάς το τελευταίο που είναι και αυτό που πσάχνει κι ο άλουκαρντ.

:respect:


η γιαγια που μιλαει μετα τους παπαδες ειναι ολα τα λεφτα!!! :lol:

Κλαίω με τις τελευταίες σελίδες!!!

Αν δεν το χετε δει τσεκάρετε, ένα απ’ τα πιο γαμάτα βίντεο. Παίζει να ναι η μια και μοναδική φορά που χει ακουστεί χριστοπαναγία στην ελληνική τιβί

4:30 και μετά…

εχει φυγει bookmark…:lol::lol::lol:

Καλά τι θεϊκά βίντεο είναι αυτά… Ούτε κατά παραγγελία!:lol:

Τέλος πάντων…

Καλά, το κείμενο της ΣΑΣΑ που πόσταρε ο Sylas είναι έπος!!! Αν ο Μακρής αυτοκτόνησε για αυτό το λόγο (για την μετασκευή της ύλης του σε σκουλήκια) και ελπίζοντας πως έτσι θα μείνει στην αιωνιότητα, τότε του αξίζει Darwin award!!! :lol:

Άτιμο ίντερνετ. Ώρες ώρες μας φέρνεις τη βλακεία κοντά μας. Κάποιος το βρήκε κάπου, το πόσταρε κάπου (indymedia?) και τελικά καταλήγουμε κι εμείς οι καψεροί να διαβάζουμε αυτή τη βλακεία στα σοβαρά…

Εγω στηριζω ΣΑΣΑ και ωραια θα ηταν να αναλαβει δραση η συγκεκριμενη οργανωση στην Ρωμη, γιατι παραειναι γεματη αρχαια αυτη η βρωμοπολη. Αγιοι Πετροι, Κολοσσεα κτλ γκρεμισμα ρεεε

κι εγώ στηρίζω ΣΑΣΑ

[SPOILER][/SPOILER]

Kαι μονο που η "οργανωση"λεγοταν ΣΑΣΑ…:lol::lol::lol::lol:

Φανταζομαι τρελο πρωτοσελιδο στην Εσπρεσσο με ολοσελιδη την Μπαστα με φοντο την Ακροπολη να γραφει η ΣΑΣΑ ΞΕΠΑΡΘΕΝΙΑΖΕΙ ΤΟΝ…ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ.

:smiley: τρομερό χιούμορ!

http://rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=1050377&postcount=1295

χόκαμ παπαρδελίζεις… :-s :-s

:!:

ςτφ