Εκκλησία

αυτό σημαίνει πως και η διαιώνιση του είδους είναι αμαρτία ε.

δεν ήμουν αλλά μου το μετέφεραν άλλοι που το θυμούνται καλύτερα από εσένα…και δε χρειάζεται να γράφεις το όνομά σου.Δεν είναι σχολείο εδώ.Αρκεί το nick σου.

Όσον αφορά αυτά που γράφεις για την εκκλησία φλυαρείς ως συνήθως…Κρίμα γιατί φαινόσουν έξυπνο παιδί…Η λύση είναι μια και μπορεί να ειπωθεί με μια πρόταση.Άμεσος, πλήρης και σαφής διαχωρισμός εκκλησίας- κράτους

αυτό σημαίνει πως και η διαιώνιση του είδους είναι αμαρτία ε.

Όχι μόνο όταν πρόκειται για διαιώνιση του είδους…Δηλαδή κάνεις sex μόνο για να τεκνοποιήσεις. Όταν γίνεται για ευχαρίστηση είναι αμαρτία.

@corpsette: Απαξιώ.:p:p:p:p:p:p:p:p

αμαρτωλό αγόρι.νιαρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Πάντως όποιος ενδιαφέρεται μπορούμε να του κάνουμε Κανονικό Δίκαιο (aka το Δίκαιο των Κανόνων της Εκκλησίας) 101…θααα υποφέρει θανάσιμα…από το γέλιο

δλδ η σαρκική απόλαυση δεν είναι αμαρτία, εφόσον σκοπεύεις να τεκνοποιήσεις.
δλδ η σαρκική απόλαυση είναι αμαρτία υπό προϋποθέσεις. νάης.

δλδ ρε ντουντ το σπέρμα δε πρέπει να πηγαίνει χαμένο αλλά να διοχετεύεται προς διαιώνιση του έιδους.Όλα τα άλλα,στοματικά,αυνανισμοί, anal (nathrakh)κλπ είναι αμαρτία.Αν και θυμάμαι ότι ένας από τους σκοπούς του γάμου είναι η ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ αμφοτέρων των συζύγων.Ατςςςςς.
Μπορεί να εννοούσε από την πείνα?μοναξιά?από τους γονείς???ποιος να ξέρει

α. δλδ αν κάνεις σεξ κ σταματήσεις πριν την κορύφωση, δεν αμαρτάνεις, ε? :stuck_out_tongue:

Δεν αμαρτανεις,απλα εισαι μαλακας.

δε ξέρω για μαλάκας…αλλά εκνευρισμένος και ανικανοποίητος σίγουρα

DAD:
There are Jews in the world.
There are Buddhists.
There are Hindus and Mormons, and then
There are those that follow Mohammed, but
I’ve never been one of them.

I’m a Roman Catholic,
And have been since before I was born,
And the one thing they say about Catholics is:
They’ll take you as soon as you’re warm.

You don’t have to be a six-footer.
You don’t have to have a great brain.
You don’t have to have any clothes on. You’re
A Catholic the moment Dad came,

Because

Every sperm is sacred.
Every sperm is great.
If a sperm is wasted,
God gets quite irate.

CHILDREN:
Every sperm is sacred.
Every sperm is great.
If a sperm is wasted,
God gets quite irate.

GIRL:
Let the heathen spill theirs
On the dusty ground.
God shall make them pay for
Each sperm that can’t be found.

CHILDREN:
Every sperm is wanted.
Every sperm is good.
Every sperm is needed
In your neighbourhood.

MUM:
Hindu, Taoist, Mormon,
Spill theirs just anywhere,
But God loves those who treat their
Semen with more care.

MEN:
Every sperm is sacred.
Every sperm is great.
WOMEN:
If a sperm is wasted,…
CHILDREN:
…God get quite irate.

PRIEST:
Every sperm is sacred.
BRIDE and GROOM:
Every sperm is good.
NANNIES:
Every sperm is needed…
CARDINALS:
…In your neighbourhood!

CHILDREN:
Every sperm is useful.
Every sperm is fine.
FUNERAL CORTEGE:
God needs everybody’s.
MOURNER #1:
Mine!
MOURNER #2:
And mine!
CORPSE:
And mine!

NUN:
Let the Pagan spill theirs
O’er mountain, hill, and plain.
HOLY STATUES:
God shall strike them down for
Each sperm that’s spilt in vain.

EVERYONE:
Every sperm is sacred.
Every sperm is good.
Every sperm is needed
In your neighbourhood.

Every sperm is sacred.
Every sperm is great.
If a sperm is wasted,
God gets quite iraaaaaate!

μοντυ? :smiley:

Oh Yes!!!

Να διακόψει κανεις το ιλαρό κλίμα των τελευταίων δυο σελίδων η να μην το διακόψει; Ιδού η απορία.

:-k

Να το διακόψει… :twisted:

Διάβασα κι εγώ με προσοχή και ενδιαφέρον τις απόψεις που έχουν διατυπωθεί μέχρι τώρα. Κάτι λίγα κι από μένα.

Η πλειοψηφία των users που έχουν τοποθετηθεί έχουν ταχθεί με σχετική σαφήνεια υπέρ του διαχωρισμού κράτους και εκκλησιας. Καλο σημάδι. Προσυπογράφω- οι συνθήκες έχουν ωριμάσει σε προχωρημένο βαθμό. Ο διαχωρισμός πρέπει να γίνει… χτες και απλά πρέπει πρέπει πρέπει να βρεθεί κάποιος (γιατί αυτή η θέση διαπερνάει μια ασυνήθιστα μεγάλη έκταση του πολιτικού φάσματος) με την πολιτική βούληση να το πραγματοποιήσει- πιστεύω ακράδαντα ότι η πλειοψηφία της κοινωνίας θα είναι μαζί του.

Για το θέμα της πιστης και ευελπιστώντας να μη βγαίνω (υπερβολικά) off-topic: Η πλειοψηφία, και πάλι, των χρηστών έχει καταφερθεί εναντια στη θρησκεία και το μεταφυσικό τρόπο σκέψης (και πάλι, άλλοι λιγότερο κι άλλοι περισσότερο- no problem) υποστηρίζοντας μια -τουλάχιστον- πιο ορθολογική αντίληψη των πραγμάτων. Φιλότιμο και ευγενές εγχείρημα, αλλα χαμένο από χέρι. Η ροπή των ανθρώπων προς τη θρησκεία δεν έχει (πλέον) σε τίποτα να κάνει με τη λογική αλλα με τις συνθήκες ζωής. Έχετε αναρωτηθεί γιατί η θρησκοληψία παρατηρείται εντονότερα στα φτωχότερα στρώματα της κοινωνίας, παρόλο που ο επίσημος κλήρος συναγελάζεται με τα πλουσιότερα; Έχει να κάνει με το “αποκούμπι” που αναζητούν για να ανακουφίσουν τον πόνο τους. Όταν σε αυτό το ρολο προκρίνεται (ομολογουμένως άκρως βολικά) ο Θεός και η θρησκεία, τι θέλετε να κάνουν; Να “σκεφτούν ορθολογικά”; Απλά δε γίνεται. Ο άνθρωπος πρώτα θα λύσει το μείζον κοινωνικό του ζήτημα (από το οποιο απορρέουν όλα τα υπόλοιπα) και μετά ζητήματα θεολογίας, τρόπου σκέψης κτλ.- αυτού που λέμε “εποικοδομήματος”. Μέχρι τότε, όσες πρόοδοι κι αν συντελεστούν στην επιστήμη, τη φιλοσοφία, την ανθρώπινη σκέψη τέλος πάντων, η θρησκεία ελάχιστα θα πληγεί διότι θα παραμείνει “το οπιο” ενός λαου που δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό.

Στο γυμνάσιο απέναντι από το σχολείο μου γράψαν: Πρωινή Προσευχή - Νυχτωμένα Μυαλά :stuck_out_tongue:

Εγώ προσωπικά είμαι παγανίστρια (ας πούμε) και μάλιστα της παλιάς σχολης…εχουμέ και εμείς εκκλησία…και τα ίδια σκατά είναι…κοιτάνε ποιος θα φάει τα λεφτά ποιανου και ποιος θα έχει το μεγαλύτερο κτιριο και τα περισσοτερα λεφτα. Ιερείς και ιέριες δεν γίνονται άτομα που πρέπει αλλά άτομα που πληρώνουν. Οπότε νομίζω ότι…όλα σκατά είναι τελικά…και η εκκλησία σαν θεσμός είναι απλά μια οργάνωση που ζεί απο τα δικά μας χρήματα…και την δική μας αδυναμία…εμ…

αυτα…

Ιδου η αποδειξη της υπαρξης του Χριστου,της μανας του και του πατερα του!

Ο Ιησους σε τυρογαριδακι

Η παναγια σε δεντρο

Ο Ιησους σε πιττα (αραβικη παρακαλω!!!)

Η παναγια σε κρεπα

και μπονους…

Η μητερα ερεζα σε ντονατ μηλου-κανελας

βλασφημε τολκη…

είσαι ΘΕΟΣ

Η Παναγια στο δέντρο, χμμ… not getting it… :-k