Εκκλησία

Ο Πατριαρχης ευλογησε την Καλομοιρα να παρει τη Γιουροβυζιον.
Προβλεπω η 2α παρουσια να γινεται πολυ πιο συντομα γιατι δαυτοι εχουν ξεφυγει προ πολλου…

. . . . Δεν Εχω Χτυσει Ακομα Καμια:-s

Αναψα και 1 κερακι για το rocking σημερα…[-o< :lol: :smiley: Πηγε ρε κανεις Επιταφιο?:stuck_out_tongue: Τι,οχι?Αμαρτωλοι…:lol::papas:

Μιλωντας γενικα, στην Εκκλησια πηγαινω οποτε το νοιωθω και οχι οποτε ‘‘πρεπει’’.

Παρολα αυτα σημερα νηστεψα και το λαδι. Κι η ‘‘σαντουιτσου’’ ειχε ενα περιεργο, σαρδονικο χαμογελο. Λες και ειμαι ο μονος στον πλανητη.

εκκλησια τα τελευταια 4-5 χρονια δε πηγαινω ποτε, με την εξαιρεση της αναστασης, μιας και γυρναω γιορτες στο πατρικο σπιτι, που αν και προσπαθω να το αποφυγω, με τραβανε οι γονεις απο τα μαλλια, χα:p , με κλασικες ατακες του στυλ οτι πρεπει να παμε σαν οικογενεια κλπ…

[/B]

Σε μενα πλεον, ουτε η επικληση στο συναισθημα πιανει :stuck_out_tongue:

ουτε σε μενα πλεον…τα ιδια μου λενε αλλα τους γραφω…

τι λετε ρε εγω πηγαινω το πασχα ειναι γαματα επειδη περιμενεις με αγωνια να φυγεις και να αρχισει το γλεντι με τα φαγητα και τα κρασα,ενω αμα περιμενω σπιτι τα λειγουρευομαι και ξενερωνω…παντως πηγαινω επειδη ξερω οτι 10 λεπτα δικιας μου ανιας προσφερουν χαρα σε πολλα συγγενικα μου προσωπα…

+1…

Εγω εχω να μπω σε εκκλησια απο την 2α Λυκειου.

Eγω ισως και απο πιο παλια…
Χτες παντως που πηγα (και περιμενα οξω) ειδα εναν πιτσιρικα με μπλουζα Κανιμπαλ Κορπς.
Αν δε θες να σεβαστεις τον χωρο τον οποιον πιστευουν καποιοι,και σημαινει κατι γι’αυτους απλα δεν πας…

εμενα παιδες μ αρεσει πολυ η βυζαντινη μουσικη:) …και ειδικα τις ημερες αυτες ακουγονται καποια πολυ ομορφα τροπαρια…

τωρα θα μου πειτε πως γινεται να σ αρεσει το rock και η βυζαντινη μουσικη ειναι αλλο θεμα…αλλα ειναι απο τα ειδη μουσικης που με ηρεμουν και ακουω πολυ ευχαριστα…

1 Like

Σε ενοχλησε ο πιτσιρικας με την μπλουζα ή η τελευταια σου προταση ειναι ετσι γενικη?

Nαι με ενοχλησε γιατι το εκανε καθαρα για να προκαλεσει.Αν δε γουσταρεις να πας απλα δεν πας.

Συμφωνω με Τολκκι.

ο προηγουμενος αρχιεπισκοπος ειπς οτι θελει τα παιδια στην εκκλησια οπως και να ναι αυτα εμφανισιακα δεν δεν νομιζω το παλικαρι να θελει να προκαλεσει…

βασικα μαλλον ηθελε να προκαλεσει…νταξει μωρε πλακα θα χε

λεει τι θα κανω α θα φορεσω μλουζα αγρια και ουμ και θα παω να κοψω αντιδρασεις?/

το παλικαρι απλα ηθελε να παει στην εκκλησια οπως νιωθει και οχι οπως τον θελουν μερικοι της εκκλησιας

Ολοι οι αρχεπισκοποι μιλανε για αγαπη στο πλησιον,να βοηθαμε τους φτωχους και πολλα αλλα…
Εχεις δει εσυ κανεναν να βαζει εστω και μισο ευρω απο την τσεπη του για καποιο ερανο?
Γιατι η ορθοδοξη εκκλησια εχει τοση μεγαλη περιουσια και δε δινει τιποτα σε αυτους που εχουν αναγκη παρα μονο ενα συσιτιο τα χριστουγεννα?
Το τι λεει ο καθενας απο κει μεσα το ακουω βερεσε.Τσαμπα μαγκες.

καλα σε μενα τα λες που ο παπας της ενοριας μας μας εξηγουσε γιατι πρεπει να δινουμε λεφτα στην εκκλησια,βασικα ρωτα τον αδερφο μου ο οποιος μια μερα τσαντιστηκε και τον εβρισε…

και εννοειται οτι ειναι τσαμπα μαγκες οποιος ξερει ποσο κανουν τα αμφια του αρχιεπισκοπου καταλαβαινει… για μενα η εκκλησια και παραλληλα η καθε θρησκεια ειναι απλα ενα τροπος μα κρατουν τον κοσμο εγκλωβισμενο,ο οποιος κυριως λογω προβληματων ψαχνει λυσεις μεσα απο την πιστη συντριπτικο νουμερο αυτον που πηγαινουν ειναι η ατομα που περνουν δυσκολους καιρους ουτε ηλικιωμενοι που ο μεγαλυτερος τους φοβος ειναι μην πεθανουν και δεν πανε στον παραδεισο,δεν διαφωνωω μαζι σου αλλα αυτα τα λογια του τσαμπα μαγκα(και σε αυτο συμφωνω) αντικειμενικα ειχε επιδραση σε πολλα παιδια που ενιωσαν οτι η εκκλησια προσεγγιζει την νεολαια και το καταλαβα αυτο γιατι οταν εκοιμηθηκε μερικα παιδαι στο σχολειο μου οντως πενθουσαν…

η εκκλησια ειναι σαν ιδιωτικη εταιρια και για αυτο πανε πρωτα τα συμφεροντα της και μετα ο καθε πιστος